Hvorfor vælge en pålidelig kinesisk producent af producenter af lithium-ion-batteripakker

Hvorfor vælge en pålidelig kinesisk producent af producenter af lithium-ion-batteripakker

Hvorfor vælge en pålidelig kinesisk lithium-ion-batteriproducent

Mens der er mange fordele forbundet med lithium-ion-batterier, der er mange ulemper, der skal overvejes. Det vigtigste er at få et batteri, der ikke kun er funktionelt, men også effektivt og holdbart. Når dette kan opnås, fungerer tingene godt for køberen.

En af de vigtigste ting at overveje er sikkerhed. Når spændings- og strømbegrænsningerne ikke er opfyldt, er det meget sandsynligt, at en eksplosion kan forekomme. Dette betyder, at lithium-ion-batterier kan medføre en fare og fare for brugeren, hvis de er defekte eller ikke er bygget på den rigtige måde. Derfor er det vigtigt at vælge batteriet omhyggeligt. En af måderne, der kan hjælpe med at begrænse forekomsten af ​​fiasko og eksplosioner, er ved at vælge den rigtige lithiumionproducent.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 20

Ekstreme temperaturer
Lithium-jernfosfatbatteriproducenter kan give vejledning i, hvordan batterier skal bruges. Dette inkluderer den anbefalede temperatur; opladningstemperaturerne har en tendens til at være strengere end driftsgrænserne, mens litiumionkemien har en tendens til at udføre godt inden for forhøjede temperaturer sammenlignet med andre, når batteriet varer i længere tid, reduceres batteriets levetid betydeligt. Derfor bør producenterne give meget specifikke oplysninger om brugen af ​​deres batterier for at undgå sådanne ting.

Når de er fremstillet godt, tilbyder batterierne en god opladningsydelse, især i køligere temperaturer, og det er derfor, hurtig opladning opnås, når temperaturområdet er mellem 5 grader og 45 grader. Opladning skal udføres inden for et bestemt temperaturområde for at få det bedste resultat. Når temperaturen er mellem 0 og 5 grader, er det stadig muligt at oplade. Ladestrømmen skal dog reduceres. En let temperaturstigning over omgivelserne på grund af intern cellemodstand kan være gavnlig ved en lavtemperaturopladning. Når opladningen sker ved høje temperaturer, kan batteriforringelse forekomme. Opladning af batteriet ved temperaturer over 45 grader kan medføre forringelse af batteriets ydeevne. Lavere temperaturer kan medføre en stigning i batteriets interne modstand. Dette medfører længere opladningstider og langsom opladning.

Producenter kan give specifikke anbefalinger og retningslinjer for, hvordan batterier af forbrugerkvalitet skal oplades. I de fleste tilfælde skal forbrugerkvalitetsindstillingerne opkræves, hvis temperaturen er lavere. Batteripakker kan se ud til at oplades normalt, men galvanisering ved den negative elektrode kan forekomme under underfrysningsopladningen, og det er muligvis ikke muligt at fjerne det, selv under forberedt cykling.

Af sikkerhedsmæssige årsager begrænser enheder med li-ion-batterier opladning uden for området 0-45 grader. Igen er dette af sikkerhedsmæssige årsager. Den eneste undtagelse fra denne regel er mobiltelefoner. De kan tillade opladning, hvis der registreres et nødopkald.

Fordele og ulemper ved lithium-ion-batterier bør forstås godt for at sikre, at tingene fungerer som de skal. At omfavne fordelene og håndtere ulemperne har gjort det muligt for kinesiske producenter af lithiumbatterier at gøre store fremskridt i branchen.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 19

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 19

At vælge et JB-batteri til alle specialfremstillede lithium-ion-batterier er en stor fordel. Virksomheden leverer den højeste kvalitet 72v 100ah lifepo4 batteripakker, 24v 100ah lithium-ion batteri, 12v 105 ah lithium-ion batteri og 48v lithium-ion batteri til golfbiler. Der er mange andre typer batterier, der kan skræddersyes til specifikke formål. At vælge den rigtige producent kan gøre en stor forskel. For mere om Kinesisk producent af lithium-ion-batteripakker, kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/ for mere info.

Del denne post


en English
X