Kinas producenter af lithium-ion-batteripakker og bidraget til BESS-teknologi (Battery Energy Storage System)

Kinas producenter af lithium-ion-batteripakker og bidraget til BESS-teknologi (Battery Energy Storage System)

Kinas producenter af lithium-ion-batteripakker og bidraget til BESS-teknologi (Battery Energy Storage System)
BESS er en ny teknologi til lagring af batterienergi, og den er nu førende på verdensplan, især for nyere projekter. Lithium-ion-batterier bliver også mere populære på grund af faldet i celleomkostninger. BESS gør det muligt at gemme strøm intermitterende genereret i længere perioder og med aktiveringsperioder forbliver korte. Dette har ført til en reduktion i behovet for produktion af termisk kraft og netkraft.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Energiforsyningssikkerhed
BESS-teknologi muliggør sikkerheden ved energiforsyningen og gør det muligt at opretholde forsyningen, selv når der er større strømafbrydelser. Disse lagersystemer erstatter nu dieselgeneratorer på steder, der konstant har brug for strøm, såsom hospitaler. De hjælper med belastningsafbalancering og sikrer en jævn energiforsyning gennem landsnet ved at lagre energi, der er i overforbrug og derefter fylde op, når behovet opstår.

Med vindkraft og sol er nytten af ​​vedvarende energi, eklektisk og smart styring og batterier en fantastisk måde at forbedre effektiviteten og pålideligheden af ​​elforsyning på.

Strømgenerering
I de kommende år vil det være muligt at generere elektricitet overalt og opbevare det hele. Det bliver også muligt at drive næsten alt. Dette er noget, der ville være uopnåeligt, hvis batterier ikke var tilgængelige.

I dag er der en meget stor installation af lithium-ion-batterier ligger i det sydlige Australien og drives af tesla. Den kan prale af 100 MV kapacitet til at levere elektricitet til 30,000 husstande, når den afsendes på sit højeste output. Da det fungerede i de første to år, blev det anslået, at projektet havde hjulpet forbrugerne med at spare godt over 150 mio. USD. Omkostningerne til vedvarende energi er faldet, og med dette etableres store lithium-ion BESS-projekter støt i forskellige dele af verden. Regeringsincitamenter har gjort det endnu mere muligt at indføre større udvikling.

For omkring et årti siden var der kun syv BESS i USA og kunne tegne sig for en effektkapacitet på 59 MW. Dette antal er steget, og i 2018 var der omkring 125 BESS, der tegnede sig for en kapacitet på omkring 869MW.

Ulemper
Den største ulempe ved BESS-teknologien er det faktum, at lithiumceller kan opleve en termisk løbsk. Dette betyder, at de kan frigive giftige, brandfarlige og varme gasser. Når der er et stort lagersystem, hvis en lithiumcelle fejler, kan den kaskade for at inducere andre individuelle celler.

Der har været højt profilerede brande i Sydkorea og Arizona forbundet med disse systemer, men dette førte til forbedring af sikkerhedsstandarder og teknologier for at afbøde de mulige risici.

Det er ikke en hemmelighed, at lithium-ion-batterier er kommet for at blive, og at fremtiden er stor. Kinesiske producenter af lithiumbatterier har fortsat spillet en vigtig rolle i forbedring af batterisikkerhed og funktion gennem årene.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 18

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 18

JB-batteri er et af de bedste virksomheder, der fremstiller brugerdefinerede lithium-ion-batterier til at hjælpe med forskellige applikationer. De inkluderer et 72v 100ah lifepo4 batteripakke, 24v 100ah lithium-ion batteri og 48v lithium-ion batteripakke doe golf cart.For mere om batteri energi opbevaring system (BESS) teknologi, kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/custom-lifepo4-battery-packs.html for mere info.

Del denne post


en English
X