Brugerdefinerede producenter af lithiumjernfosfatbatterier, der transformerer UPS'er til datacentre

Brugerdefinerede producenter af lithiumjernfosfatbatterier, der transformerer UPS'er til datacentre

Brugerdefinerede producenter af lithiumjernfosfatbatterier, der transformerer UPS'er til datacentre

Lithium-ion-batterier har fundet stor anvendelse i forskellige dele af økonomien i dag, og ændringerne er store og betydningsfulde. Batterierne vil medføre meget store og dramatiske ændringer i forskellige UPS-systemer til mellemstore og små datacentre. Ændringerne medfører sandsynligvis store fordele, der inkluderer kapaciteten til at pakke endnu mere strøm i mindre eller samme størrelse og forlænget levetid. Dette er i sig selv en stor chance, der ikke kan tages let.

Selv for store datacentre såvel som kritiske evner kan lithium-ion-batterier have store fordele.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Hvorfor potentialet er stort
Li-ion-batterier kan levere lige så meget energi som de bly-syrebatterier, der er reguleret på ventil. Sidstnævnte er almindeligt anvendt i UPS-systemer, men de har et deduceret krav til fodaftryk, vægt og køling.

Der er scenarier, hvor virksomheder ikke rigtig har brug for et separat rum for at holde VRLA-batterierne for at sikre, at de forbliver køligere end udstyret.

Det er ikke ualmindeligt at have batterirum i store datacentre, især med UPS i anlægsskala. Dette er noget, der sandsynligvis forbliver, hvis statiske UP'er, der er forbundet med batterier, forbliver i brug. Dette er en omkostningseffektiv løsning, der kan bruges til energilagring.

VRLA-batterier og faldende fodaftryk
En af de bedste måder at reducere fodaftryk er ved at reducere vedligeholdelsen af ​​de store batteripuljer, inklusive regelmæssig udskiftning. Udskiftning af batterier er den anden mulige løsning. Der er systemer kaldet DRUPS eller diesel roterende uafbrydelige strømforsyninger, der sparer vedligeholdelse og batterirum. Disse giver en hurtigere sikkerhedskopieringstid sammenlignet med batterierne. Der kan dog være udfordringer med at vedligeholde mekaniske komponenter. Dette problem involverer en variation af roterende eller brug af UPS'er, der bruger svinghjul til at sortere strømhuller på kort sigt.

Der kommer li-ion-batterier
Med tiltrædelsen af lithium-ion-batterier, ligningen kan ændre sig fuldstændigt. Når statiske UPS-systemer bruger den nye generation af lithium-ion-batterier, vil de være endnu mindre end DRUPS. Den krævede plads på batteriet vil være endnu mindre sammenlignet med hvad VRLA-batterierne har brug for. Lithium-ion-batterier har ikke brug for meget investering for at lette køling, fordi den genererede varme er langt meget mindre.

Lithium-ion-batterier kræver ikke regelmæssig udskiftning som VRLA-batterierne gør. Normalt kan batterierne vare så længe som systemerne i nogle tilfælde. Lithium-ion batterikemi gør det lettere for dem at blive styret, og de har batteristyringssystemer, der er sofistikerede, der gør dem effektive og lettere at vedligeholde i slutningen af ​​dagen.

Dette betyder, at inkludering af lithium-ion-batterier i UPS-systemer betyder store fordele for UPS-teknologien, når man beskæftiger sig med ulemper forbundet med traditionelle batterier som køleproblemer, levetid vedligeholdelse og fodaftryk.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Kinesiske producenter af lithiumbatterier som JB Battery beskæftiger sig med specialfremstillede batterier, der letter brug i forskellige eller meget specifikke scenarier. De mest populære batterier er 24v lithium-ion dyb cyklusbatteri, 48v lithium-ion batteripakke til golfvogn og 72v 100ah lifepo4 batteripakke.For mere om brugerdefinerede producenter af lithiumjernfosfatbatterier, kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/custom-lifepo4-battery-packs.html for mere info.

Del denne post


en English
X