Anvendelser fra Kina lithium jernphosphat batteripakke producenter med fordele og ulemper

Anvendelser fra Kina lithium jernphosphat batteripakke producenter med fordele og ulemper

Anvendelser fra Kina lithium jernphosphat batteripakke producenter med fordele og ulemper

Lithium-jernfosfat (LiFePO4) batterier er en række lithium-ion-batterier. De er koboltfrie og meget miljøvenlige.

De bruger grafitkulstof som elektrode, lithiumjernphosphat til katoden og en metallisk understøtningsanode. Disse batterier har en lavere energitæthed end den af ​​lithiumcobaltoxid (LiCoO2). De har også en mindre driftsspænding.

Ikke desto mindre er lithiumjernfosfatbatterier stadig meget efterspurgte over hele verden. Det kan skyldes deres lave toksicitet, udvidede stabilitet, lave omkostninger, fremragende ydeevne og effektivitet osv. På grund af disse bliver batterierne brugt i flere køretøjer, backup-strømoperationer og stationære applikationer af hjælpestørrelse.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Producenter af lithiumjernfosfatbatterier

De primære udviklere og producenter af lithiumjernfosfatbatterier over hele verden inkluderer Kina, Storbritannien og Amerikas Forenede Stater.

Ud af dem er Kina den mest betydningsfulde producent. Det har adskillige virksomheder, der er involveret i fremstillingen af ​​lithiumjernfosfatbatterier. JBBATTERY er et kendt navn blandt dem. Det producerer produkter af overlegen kvalitet, der finder anvendelse i forskellige sektorer.

Anvendelser af lithiumjernfosfatbatterier

Lithium-jernfosfatbatterier har mange anvendelser inden for mange områder og områder. Et par eksempler på det omfatter følgende:

• Transport: Lithium-jernfosfatbatterier er ideelle til cykler, gaffeltrucks og elbiler. Det er på grund af deres højere udledningshastigheder, der resulterer i længere levetid, øget acceleration og lavere vægt. Deres 12V-sorter får anerkendelse som et batteri til autocampere, campingvogne og både.
• Energilagring indenlandsk: Lithiumjernfosfatbatterier på tre kilo watt time og ti kilo watt time bliver brugt til energifordeling, mikronet og off-grid brug og energilagring til husholdningsformål.
• Belysningssystemer: AA-størrelse lithiumjernfosfatbatterier find anvendelse i landskabsbelysning drevet af solen. Deres versioner med højere volt tillader en enkelt celle at betjene en LED uden et kredsløb til opsætning af spændingen. Den øgede modstand og tolerance over for overopladning indikerer, at batterierne kan fungere, mens de udelukker forbindelsen til solceller og standsning af genopladningscyklussen. Disse fjerner problemer med snavsakkumulering, kondens og korrosion.
• Husholdningsartikler: Lithiumjernfosfatbatterier bruges i flere mindre husholdningsapparater. Nogle af dem inkluderer lommelygter, radioudstyr, radiostyrede modeller og sensorsystemer fra industrier og private boliger. De andre anvendelser omfatter motordrevne maskiner, nødbelysning og endda elektroniske cigaretter.

Fordele ved lithium jernfosfatbatterier

Lithium-jernfosfatbatterier er fri for giftige stoffer som cobalt og nikkel. De bruger materialer, der holder spørgsmål om menneskerettigheder og miljø i tankerne. Batterierne har en længere levetid, er lette og holder længere. Deres levetid kan være op til 5000 cyklusser uden nogen form for eller form for tilbagegang i den samlede præstation.

De har gavnlige og anstændige sikkerhedsfunktioner og egenskaber. De kan også modstå og arbejde i en bred vifte af temperaturer. Det gør dem til en passende erstatning eller erstatning for blybatterier i solapplikationer og bilindustrien. Det kan være, fordi de leverer pålidelige opladningssystemer, der ikke beskadiger cellerne gennem udligningsforsøg, ekstreme ladningsspændinger og kontinuerlig vedligeholdelsesopladning.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 5

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 5

Batterierne kan fungere uden hyppig og aktiv vedligeholdelse og udviser ingen hukommelseseffekter. De har en hurtig opladnings- og afladningshastighed. Det øger deres effektivitet og leverer strømudbrud på kort tid. For mere om Kina lithium jern fosfat batteripakke producenter, kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/custom-lifepo4-battery-packs.html for mere info.

Del denne post


en English
X