Ansøgninger og fordele ved Kina 24v 100ah lithium ion dyb cyklus batteripakke og andre af slagsen

Ansøgninger og fordele ved Kina 24v 100ah lithium ion dyb cyklus batteripakke og andre af slagsen

Ansøgninger og fordele ved Kina 24v 100ah lithium ion dyb cyklus batteripakke og andre af slagsen

Et dybcyklusbatteri er en type batteri, der fungerer som en energilagringsenhed. Kemiske reaktioner finder sted i dem, udvikler en spænding og producerer elektricitet. Batterierne bliver designet på en unik måde, der giver dem mulighed for at starte flere cyklusser og runder med afladning og genopladning.

Deep cycle -batterier findes i forskellige typer. De inkluderer gel, oversvømmet, absorberet glasmåtte (AGM) og lithium-ion-batterier. I dag dukker lithium-ion-dybe cyklusser frem som en levedygtig og efterspurgt efterspørgsel. De fås i mindre størrelser, men fungerer upåklageligt til en bred vifte af applikationer.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Hvad er Lithium-ion Deep-Cycle-batterier?

Litium-ion eller Li-ion batterier er en type dyb cyklus og genopladeligt batteri. De har to elektroder- en negativt ladet katode og en positivt ladet anode. Litiumionerne i batterierne bevæger sig fra førstnævnte til sidstnævnte under afladningsprocessen. De gør dette via en elektrolyt. Strømningsretningen bliver modsat i tilfælde af opladning.

Lithium-ion-batterier anvender en integreret og interpoleret lithiumforbindelse til katoden og grafitten som anoden. De besidder en høj energitæthed med lav selvudladning og fravær af hukommelseseffekt.

Batterierne fungerer som en bedre mulighed for at reducere udgifter, forbedre sikkerheden og fremskynde opladningshastigheden i forhold til andre af slagsen.

Anvendelser af Lithium-ion Deep-Cycle-batterier

Lithium-ion dybcyklusbatterier er meget mindre sårbare over for forringelse på grund af cyklusprocessen. Derfor finder de anvendelse i tilfælde, hvor de andre af deres art bliver udskrevet og mislykkes. Et par eksempler på, hvor de bliver brugt, omfatter elektriske køretøjer som elbiler, gaffeltrucks og golfvogne. De andre anvendelser omfatter fotovoltaiske systemer og strømforsyninger, som enkeltpersoner ikke kan afbryde via normale midler.

De andre anvendelsesområder omfatter:

• Motoriserede og fritidskøretøjer
• Elektrisk drevne gulvfejere og gaffeltrucks i brancher og andre sektorer
• Trollingmotorer fundet i fritidsfiskerbåde
• Trafik signalmaskiner
• UPS -systemer (Uninterruptible Power Supply) til computere og bundkarpumper
• Trækkraftbatterier, der driver køretøjer
• Katodisk beskyttelse i marine omgivelser
• Elproduktion til sejlbåde og lignende mindre fartøjer
• Energilagringssystemer til vindkraft og solenergi
• Elektriske motorveje
• Audioudstyr

Hver applikation har forskellige strømkrav. Derfor er lithium-ion dybcyklusbatterier med forskellige spændinger som 24v, 48v osv. Tilgængelige. En af de bedste producenter af disse typer er det kinesiske firma JBBATTERY. Et eksempel på produkter af overlegen kvalitet er den tilpassede pakke med a 24v lithium-ion dyb cyklus batteri. Det bliver brugt i trollingmotorer og tilbyder en forlænget driftstid uanset sejlskibenes vægt.

Fordele ved lithium -ion dybe cyklusbatterier

Stigningen i efterspørgslen efter lithium-ion dybe cyklusbatterier opstår på grund af flere velfortjente årsager. Først og fremmest er produkterne lette og kompakte.

De har en høj energitæthed eller vægt-til-energi-forhold, der giver betydelige mængder strøm. De bliver ikke påvirket af effekten af ​​"dovent batteri" eller hukommelseseffekten, der plager andre lignende genopladelige batterier. På grund af dette undlader de ikke at acceptere den maksimalt mulige mængde gebyr. De andre af slagsen kan ikke gøre det, når de bliver ved med at blive genopladet gentagne gange og ikke bliver brugt helt.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 17

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 17

Lithium-ion dybcyklusbatterierne mister ikke let og hurtigt opladning, selvom de ikke er i brug over længere perioder. For mere om Kina 24v 100ah lithium ion dyb cyklus batteripakke, kan du besøge JB batteri at https://www.jbbatterychina.com/extending-the-life-of-china-24v-lithium-ion-deep-cycle-batteries-and-other-lifepo4-batteries.html for mere info.

Del denne post


en English
X