Kina 24v robot lithium ion batteripakke producenter og oprettelse af BESS og højkvalitets battericeller

Kina 24v robot lithium ion batteripakke producenter og oprettelse af BESS og højkvalitets battericeller

Kina 24v robot lithium ion batteripakke producenter og oprettelse af BESS og højkvalitets battericeller

Batteriets energilagringssystem forkortes som BESS. Systemet er ikke bare et batteri. Hvis et batteri skal fungere godt, skal nogle ekstra forbindelser inkluderes. BESS inkluderer en inverter eller et strømkonverteringssystem. Dette inkluderer elektronik, der har tovejs strøm, der oplader og også aflader batteriet samtidigt.

Den anden komponent, der er inkluderet, er strømstyring. Dette system fortæller omformeren, hvornår batterierne skal aflades og oplades. Der er også installeret brandsluknings- og kølesystemer til at inddæmme og forhindre, at der sker termiske begivenheder. Der er også hjælpematerialer og opbevaringsbeholdere til at huse og understøtte systemet.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Batterilagringssystemer er ret komplekse og svære at forstå, det er vigtigt at vide, at litiumionbatterier eller andre batterier, der bruges i et sådant system, kun er en del af ligningen. Der er mange andre interaktioner og komponenter, der har brug for en evaluering for at få den bedste sikkerhed og ydeevne fra BESS til robot.

Fremstilling af battericeller er meget kompleks, og det kræver stor kvalitetskontrol. Det hjælper med at finde den ideelle kinesiske litiumbatteriproducent for at sikre, at produktionsstandarderne er de bedste.

Struktur
Battericeller kan sammenlignes med designet af bærbare computere og mobiltelefonbatterier. Den eneste undtagelse er, at de er langt større. Cellerne kombineres og danner en celleblok ved hjælp af parallelle eller serielle forbindelser. Celleblokkene samles derefter til moduler med porte til måling af spænding og temperatur.

Modellerne er forbundet i stativer, der giver serielle forbindelser til modulerne. Batteristativer omfatter koblingsudstyr, som er et kontrolsystem, der leverer kommunikationsprotokoller og aktuelle sensorer. Arrangementet er normalt baseret på forskellige standarder, hvilket betyder, at der kan bruges forskellige terminologier.

Designet
Hovedformålet med at bruge et batteri er at sikre, at elektroner kan bevæge sig fra det ene punkt til det næste. Dette er fra anoden mod katoden, når afladning er i gang. Dette er noget, lithium-ioner let opnår. Nogle partikler er positivt ladede og bevæger sig via en mikroporøs separator fyldt med elektrolyt, der forhindrer elektronerne i at passere. Dette er en proces, der sker mellem en aluminiumsamler, der er positivt ladet, og en kobberopsamler, der er negativt ladet. Homogene overflader er nødvendige for at sikre, at litiumioner let passerer.

Robot batteri fremstilling
Et robotbatteri er lavet af strenge, moduler og celler, hvilket betyder, at det ligner et PV -panel. Hovedforskellen er ganske tydelig, når individuelle celler sammenlignes. Battericeller er normalt afhængige af forskellige kemiske reaktioner. Det betyder, at den måde, et batteri fungerer på, afhænger af en kemisk proces, og fremstillingsprocesserne er vigtige.

Der er forskellige typer lithium-ion-batterier, som man kan vælge imellem i overensstemmelse med de aktuelle applikationer. De inkluderer 72v 100ah lifepo4 batteripakke, 24v robotbatteri, 24v 100ah lithium-ion batteri, brugerdefineret ev batteripakke og 12v 105ah lithium-ion batteri blandt andre. Det hjælper med at vælge en god producent af lithiumjernphosphatbatterier for at sikre sikkerhed og pålidelighed. Gode ​​fremstillingsprocesser er afgørende.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

For mere om Kina 24v robot lithium ion batteriproducenter og oprettelse af BESS og battericeller af høj kvalitet, kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html for mere info.

Del denne post


en English
X