China Custom 72v 100ah LiFePO4 batteripakke- applikationer og fordele

China Custom 72v 100ah LiFePO4 batteripakke- applikationer og fordele

China Custom 72v 100ah LiFePO4 batteripakke- applikationer og fordele

En type lithium-ion batteri, lithium jernphosphat (LiFePO4) batterier have en katode, en anode, en elektrolyt og en separator. De kommer med og giver lav toksicitet, lommevenlige priser, langsigtet stabilitet og stabilitet og veldefinerede og fremragende ydeevne og arbejdsydelse. Det er af disse grunde, at lithiumjernphosphatbatterier har formået at opnå verdensomspændende berømmelse og anerkendelse. I nutidens verden er de yderst velkendte og efterspurgte.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Batterierne bruger lithiumjernphosphat til katoden og et metalbelagt grafitkulstofmateriale til anoden. De kan bruges i en række sektorer, domæner og felter.

72v 100ah litiumjernfosfatbatterier

72v 100ah lithium-jernphosphatbatteriet er en type dybcyklus-lithium-ion-batteri, der bruges til forskellige strømhungrende applikationer. De fungerer bedst, hvor produkternes lette karakter fungerer som den mest afgørende og væsentlige faktor. Derudover fungerer de som en erstatning for bly-, AGM- og gelbatterier.

72v 100ah lithium -jernphosphatbatterier kan levere en nominel spænding på omkring 50 volt til 70 volt og en opladningsspænding, der ligger inden for området 14.4 volt til 14.6 volt. De har en afladning på cirka 1000 ampere hvert femte sekund og en kontinuerlig afladning og opladningshastighed på 100 ampere. Som allerede forstået ved deres navn, giver disse batterier en kapacitet på omkring 100 i ampere-timer og 1280 i watt. De kan arbejde for både serie- og parallelforbindelser.

Generelt har 72v 100ah lithiumjernphosphatbatterier automatisk indbygget intern batteribeskyttelse og øjeblikkelige kortslutningsbeskyttelsessystemer. De kan afbryde forbindelsen i tilfælde af overordentlig høje eller lave spændinger og have sikring mod polaritet. De leveres også med en termisk sikkerhedssikring i cellen. Derudover kan de have en eksplosionssikker og sikker afdækning. Alle disse funktioner sikrer sikkerheden ved brug og anvendelse af batterierne.

Battericellerne kan have en intern cellebalanceringsattribut og et automatisk system til fejl- og fejlgendannelse.

Anvendelser af 72v 100ah litiumjernfosfatbatterier

72v 100ah lithium jernphosphatbatterier finde anvendelse i køretøjer, sejlskibe og til forskellige andre formål. Et par af de mest almindelige steder, hvor de bliver brugt, omfatter følgende:

• Lystbåde
• Trollingmotorer på både
• Autocampere
• Backupkraft til soldrevne maskiner
• Sejlskibe
• Marinebåde
• Off-grid og fremdrift applikationer
• e-cykler
• Guldvogne
• Uafbrudt strømforsyning (UPS)
• Liftvogne
• Fjernstyrede kraftværker
• Hjælpebatterier
• Telecom -enheder
• Industrisektor
• Militære køretøjer

Fordele ved 72v 100ah litiumjernfosfatbatterier

72v 100ah lithiumjernphosphatbatterier har og giver mange fordele, der giver en ubesværet og bekvem oplevelse, når du bruger dem. De har en høj effekt- og leveringskapacitet, der fungerer godt til køretøjer og andre enheder, der har brug for store mængder og mængder energi for at udføre jobbet perfekt.

Batterierne har en lang levetid og en livscyklus, der varer op til cirka 2000 cykler med opladning og afladning. De har fremragende sikkerhedsfunktioner og et højt ydelses- og outputniveau. De har en høj energitæthed og er lette og bærbare. De kan installeres i enhver position, det være sig lodret, vandret eller diagonalt.

72v 100ah lithium jernphosphatbatterierne har hurtige og effektive opladningsfunktioner. De er sammensat af miljøvenlige materialer, der ikke har giftige stoffer som kobolt til stede.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 15

For mere om Kina brugerdefineret 72v 100ah LiFePO4 batteripakke, kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html for mere info.

Del denne post


en English
X