72v 100ah LiFePO4 batteripakke- Generelle specifikationer og applikationer

72v 100ah LiFePO4 batteripakke- Generelle specifikationer og applikationer

72v 100ah LiFePO4 batteripakke- Generelle specifikationer og applikationer

72v 100ah lithium jernphosphat (LiFePO4) batteri pakker er batterier med høj energi og højeffektivitet, der primært finder anvendelse i strømhungrende situationer og omstændigheder. De har funktioner og attributter, der gør dem til en af ​​de allerbedste. De kan bruges i en bred vifte og varianter af industrier, felter, enheder, maskiner og sektorer.

Forskellige 72v 100ah LiFePO4 batteripakker fremstillet, produceret og distribueret af forskellige virksomheder har unikke funktioner, der adskiller sig fra hinanden i særlige aspekter. Ikke desto mindre forbliver deres grundlæggende konstruktion og specifikationer næsten konsistente. Lad os se på de generelle egenskaber og anvendelser af 72v 100ah LiFePO4 batteripakker i denne artikel.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Generelle specifikationer for 72v 100ah LiFePO4 batteripakker

Typisk og i de fleste tilfælde har 72v 100ah LiFePO4 batteripakker en nominel spænding, der ligger på omkring fire gange spændingen på 12.8 volt og giver derfor 50.4 volt. De leveres med en ladningsspænding på 14.4 volt til 14.6 volt. Med en afladningshastighed på cirka hvert femte sekund har de en spids spænding nær omkring 1000 ampere.

Den kontinuerlige opladnings- og afladningshastighed for hvert litiumjernphosphatbatteri i pakken ligger på 100 ampere. De tilbyder en kapacitet på 1280 i wattenheden og 100 i ampere-timer. De er moderat lette og har kompakte dimensioner og størrelse. Disse batteriers anvendelige spænding ligger på omkring 100 ampere timer med en afladningsdybde eller DOD mindre end 100%. Deres reserve minutter ved 20 ampere er cirka 300 minutter og ved 100 ampere, 60 minutter.

72v 100ah LiFePO4 batteripakker oplever en selvafladningshastighed på mindre end 3% om måneden. De er kompatible med og velegnede til både serie- og parallelforbindelser i forskellige enheder og apparater. De leveres med rigelige og tilstrækkelige sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at batterierne fungerer ordentligt og holder i lang tid.

Deres beskyttelsessystem af 72v 100ah LiFePO4 batteripakker indeholder et automatisk og indbygget batteribeskyttelses- og styringssystem og en kortslutning, omvendt polaritet og beskyttelse mod overspænding. De har en funktion, der giver dem mulighed for at afbryde forbindelsen uden nogen form for eller form for manuel interferens. Det kan de gøre, når de oplever spændingsniveauer, der er væsentligt lavere end standardgrænsen. De leveres også med beskyttelse mod omvendt polaritet og kan automatisk gendanne deres system og dets funktioner i tilfælde af en fejl.

72v 100ah LiFePO4 batteripakkerne har en termisk sikkerhedssikring i hver celle sammen med en flammebestandig elektrolyt, der også fungerer som en hæmmer for at stoppe brande. De leveres med et automatisk cellebalanceringssystem. Derudover er deres celler sammensat af rustfrit stål og er eksplosionssikre. Disse batterier kan fungere inden for temperaturområdet på 60 grader Celsius til -40 grader Celsius. Deres brugbare kapacitet falder med et fald i temperaturen.

Anvendelser af 72v 100ah LiFePO4 batteripakker

72v 100ah LiFePO4 batteripakker bruges bredt på verdensplan i forskellige maskiner. De finder anvendelse i golfvogne, trollingmotorer på både, marinefartøjer, UPS -systemer (uafbrudt strømforsyning) og energilagrings- og forsyningsindustrier.

Disse batterier bruges i off-grid og fremdriftssystemer, soldrevne applikationer, lystbåde, sejlskibe, autocampere og rejsetrailere. De andre områder og anvendelsesområder for 72v 100ah LiFePO4 batteripakker består af elektriske køretøjer, femte hjul, elektroniske genstande og applikationer med dyb cyklus.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

For mere om 72v 100ah LiFePO4 batteripakke, kan du besøge JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html for mere info.

Del denne post


en English
X