Kinesiske producenter af litiumionbatteripakker og oprettelse af batterier til elbiler

Kinesiske producenter af litiumionbatteripakker og oprettelse af batterier til elbiler

Kinesiske producenter af litiumionbatteripakker og oprettelse af batterier til elbiler

LESV'er eller lavhastigheds elektriske køretøjer er blevet brugt ret bredt på golfbaner over hele verden. Det er først for nylig, at de er begyndt at blive brugt til personligt brug. Det er almindeligt at se folk bevæge sig rundt i mindre biler og nyde forskellige udendørs aktiviteter. At vælge det rigtige batteri til et sådant køretøj er meget vigtigt og kan gøre en stor forskel i servicetypen.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

LSEV'er og hvorfor de har vundet indpas
Populariteten af ​​LSEV'er kan ikke bestrides. De er udbredt i forskellige dele af verden og bruges til at udføre hurtige ærinder, natophold og endda besøge strande. Køretøjerne er ideelle til korte ture, billige og lette at bruge, hvilket gør dem så populære. De kan også dække op til 25 km / t, og man behøver ikke en licens for at operere. Det eneste, der er brug for, er en stikkontakt til genopladning af batterier, når behovet opstår. Disse faktorer gør køretøjerne til en så god mulighed, især når der skal gøres ting i hjemmet.

Køretøjerne er meget bekvemme med hensyn til tankning, og der er en forventet global vækst i det kommende halve årti. Salget af disse køretøjer forventes at stige ifølge forskellige forskningsrapporter.

Fordelen ved brug i golfvogne
Motoren i lavhastigheds elektriske køretøjer er sikker og meget let at betjene. Det er praktisk, uanset om det bruges til personlige ærinder eller kommercielt på golfbaner eller anden brug. Det skal bemærkes, at valget af et batteri gør en stor forskel, når det kommer til elbiler. Med den avancerede Li-ion-teknologi øges brugeroplevelsen i forhold til blybatterier.

48v lithium-ion batteripakke for golfvognen er en populær mulighed for dem, der ønsker en bedre oplevelse, mens de nyder et spil ude på banen. Der er mange fordele og ulemper ved lithium-ion-batterier. Med alt i betragtning opvejer profferne ulempen. Selvom prisen på 48ah lithium-ion-batteriet 100ah er høj, er det en værdig investering.

Månedlig vanding
Blybatterier var den første mulighed på golfbaner. Problemet med disse er, at de altid har brug for månedlig vanding for at sikre, at elektrolytvæsken forbliver funktionel, og i den bedste arbejdstilstand indebærer dette meget besvær og arbejde, og for slutbrugeren er dette ikke rigtig en god mulighed, især ved administration af en kommerciel flåde. Litium-ion-batterier kræver ikke vanding.

Opladning
Dette er en anden ting, der gør batterierne attraktive. De koster mere i forhold til blybatterier. Når li-ion-batteriernes samlede ydelse måles, er det ingen hemmelighed, at lithium-ion-batterier er de bedste. En enkelt li-ion batteripakke har en lang levetid sammenlignet med andre muligheder, og den avancerede teknologi gør det muligt for batteriet at holde strøm til længere brug.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 6

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 6

Med 48v lithium-ion-pakken til golfvognen er det let at fortælle præcis, hvor meget opladning der er tilgængelig, og hvornår det er tid til at oplade igen. JB Battery laver nogle af de bedste lithium-ion-batterier, f.eks 72v 100ah lifepo4 batteripakke, 24v 100 ah lithium-ion batteri og 12v 105ah lithium-ion batteri.For mere om kinesiske lithium-ion batteripakke producenter og oprettelse af batterier til elbiler, kan du besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/custom-li-ion-battery-packs.html for mere info.

Del denne post


en English
X