Hvorfor 48v lithium -ion -batteripakke til golfvogn er så pålidelig?

Hvorfor 48v lithium -ion -batteripakke til golfvogn er så pålidelig?

Hvorfor 48v lithium -ion -batteripakke til golfvogn er så pålidelig?

Der er mange grunde til, at lithium-ion-batterier finder mere anvendelse i forskellige brancher i dag. Et af de områder, hvor de bliver brugt mere, er på golfbaner. Golfvogne får nu strøm med denne nye teknologi. Det 48v lithium-ion-batteri 100ah pris er lidt høj, men det er meget omkostningseffektivt som tiden går.

Lithium-ion-batteriernes længere levetid gør dem til en så pålidelig mulighed, sammenlignet med blysyre-muligheder, holder lithium-ion-batterier mange cyklusser ad gangen. Lead -muligheder varer kun maksimalt 1000 cyklusser. Dette kan være op til 5000 cyklusser. Med dette i betragtning er lithium-ion-batterier fem gange bedre end deres bly-syre-modstykker.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Forbedret teknologi
Kinesiske litiumbatteriproducenter og andre aktører i denne industri har været meget medvirkende til at skabe batterier, der ikke kun er pålidelige, men med ekstra funktioner til bedre funktionalitet. Dette inkluderer brug af BMS eller batteristyringssystemer. Dette system sørger for, at batterier ikke bliver overopladet eller overopladet. Systemet overvåger også alle parametre for batteriet og sikrer, at det forbliver inden for det optimale område.

BMS indre elektronik foretager sammenligninger af alle batterisituationer, temperatur i forhold til batteriets alder og vitalitetsreserver. Skulle opbevaringen blive varm, sættes forskellige kredsløb på plads for at sikre, at temperaturerne holdes på et optimalt.

Der er også inkludering af et CSC- eller celleovervågningskredsløb, der overvåger hver celle personligt og sikrer effektivitet. Dette betyder forbedret pålidelighedssikkerhed og mindre nedetid på vogne på grund af vedligeholdelse.

Pålidelighed
Der er noget, der gør lithium-ion-batterier mere pålidelige end bly-syre batterier, og det er kompatibilitet. Batteriernes design er ret kompakt og kan derfor meget lettere bruges i golfvogne sammenlignet med blymuligheden. De er også meget nemme at bruge.

Centrale punkter
• De er kompakte i forhold til nogle andre batterier på markedet i dag
• De er temmelig fleksible og kan derfor bruges i andre applikationer, der kræver samme strømkapacitet.
• Startprisen kan være høj, men de er omkostningseffektive på lang sigt.
Det der skal bemærkes om 48v lithium-ion batteripakken til golfvogne og andre sådanne batterier er lav vedligeholdelse. Tidligere ville nogle brugte batterier kræve regelmæssig vanding for at sikre, at de fortsat kører. Dette hjælper med at holde dem i god stand og for at de kan fungere optimalt. Med litium-ion-batterier er dette ikke tilfældet. De kan bruges meget let og ligetil uden vedligeholdelse er nødvendig for at sikre, at de forbliver i god form. Det eneste problem kunne være opbevaring. De skal have en perfekt temperatur for at bremse ældningen.

lithium-ion golfbil batterikonvertering

lithium-ion golfbil batterikonvertering

JB Battery skaber nogle af de bedste batterier til golfvogne samt andre applikationer. Disse lithium-jernphosphat-batteriproducenter håndterer batterimuligheder som 24v lithium-ion dybcyklusbatteri, 12v 105ah lithium-ion-batteri og 72v 100ah lifepo4 batteripakke. At sikre, at man får den rigtige batteripakke til deres applikationer, øger batteriets effektivitet og pålidelighed.For mere om 48v lithium-ion batteripakke til golfvogn, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html for mere info.

Del denne post


en English
X