48v lithium ion golfvogn batteripakke vs. bly-syre golfvogn batterier

48v lithium ion golfvogn batteripakke vs. bly-syre golfvogn batterier

48v lithium ion golfvogn batteripakke vs. bly-syre golfvogn batterier

Golfvogne har virkelig udviklet sig gennem årene, og alle vil opleve den alsidige præstation. I lang tid nu, bly-syre batterier er blevet brugt meget på dette område, fordi de er omkostningseffektive og nemme at bruge på golfvogne. I dag er lithium-ion-batterier ret populære, og de bruges til at drive forskellige applikationer med høj effekt. Det er på grund af fordelene forbundet med lifepo4-batterier, at de er blevet valgt frem for bly-syreindstillinger.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Golfvogne bruges ikke kun på golfbaner. Der bruges også rundt i kvarterer, mens du kører enkle ærinder eller dækker korte afstande. De er praktiske på grund af deres størrelse. For at fungere godt er det vigtigt at sikre, at det anvendte batteri kan holde længe nok og drive vognen længe nok. Derfor foretrækkes litium-ion-batterier. Batterierne er en udfordring for blysyreindstillingerne, fordi de har mange fordele i sammenligning. Selvom de oprindelige omkostninger ved lithium-ion-batterier er høje, er det den bedre løsning i det lange løb, fordi de er omkostningseffektive og meget lettere at vedligeholde.

Fordele
Der er flere fordele forbundet med lithium-ion-batterier i forhold til bly-syre muligheder.

Bæreevne
Når den bruges i en golfvogn, øges forholdet mellem vægt og ydeevne ganske betydeligt. Normalt er lithium -optionen tilfældigvis det halve af det traditionelle blybatteri med hensyn til vægt. Dette betyder, at golfvognens vægt også reduceres og kan fungere med en lavere vægt. Det betyder en højere hastighed og mindre indsats for at udføre opgaver. Vognen er i stand til at bære mere vægt i forhold til blysyre drevne vogne.

Vedligeholdelse
Lithium-ion-batterier kræver slet ingen vedligeholdelse. Blybatterier skal vedligeholdes og kontrolleres regelmæssigt. I sidste ende betyder det flere sparede timer og færre omkostninger forbundet med arbejdskraft og omkostningerne ved produkter og værktøjer, der bruges til vedligeholdelse. Der er ingen kemiske spild, som det er tilfældet med blysyre, og golfvognen behøver ikke at klare mange nedetid.

Opladningshastighed
Blybatterier og lithium-ion-batterier skal oplades. Om det skal bruges i en elbil eller golfvogn. Opladning er en nødvendighed. Det tager tid at oplade et batteri fuldt ud. Medmindre der er en ekstra vogn, der kan bruges, skal man stoppe alle operationer og oplade batterierne, når det er tid til opladning. Det er vigtigt for golfvogne at have ensartet hastighed og effekt på forskellige terræn. Lithium-ion-batterier er i stand til at håndtere dette uden problemer. For blybatterier har vognen en tendens til at bremse i overensstemmelse med spændingen. Det tager lang tid, før et blybatteri oplades i forhold til lithium-ion-mulighederne.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 4

At finde et alternativ, hvis man stadig bruger blybatterier er en god idé. JB Battery opretter nogle af de bedste batteripakker, herunder lithium-ion batteripakker til elektriske køretøjer, et 48v lithium-ion golfvogn batteripakke med BMS, et 12v lithium-ion batteri til robotik og et 24v lithium-ion batteri til elektrisk scootere, elcykler eller elektriske kørestole.

For mere om 48v lithium ion golfvogn batteripakke vs. bly-syre golfvogn batterier, kan du besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-golf-cart-batteries.html for mere info.

Del denne post


en English
X