Tilpassede lithium -ion -batterier til elbiler og behovet for et BMS

Tilpassede lithium -ion -batterier til elbiler og behovet for et BMS

Tilpassede lithium -ion -batterier til elbiler og behovet for et BMS

Et batteristyringssystem eller BMS er inkluderet i de fleste batteripakker for at vurdere batteriets pålidelighed og funktionalitet. Når man overvejer lithium-ion-batterier, kan de fleste undre sig over, hvor nødvendig BMS egentlig er, og om det virkelig er nødvendigt.

Lithium-ion-batterier behøver ikke rigtig styringssystemet til at fungere eller fungere. Det er ret let at forbinde flere battericeller i en serie og oprette en pakke uden at inkludere et batteristyringssystem. Det er muligt at drive ting og oplade sådanne batterier uden forekomst. Med hensyn til levetid og sikkerhed viser et BMS sig imidlertid at være meget vigtigt og nyttigt.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Batteristyring
Litiumbatteristyringssystemer er beregnet til at sikre, at cellerne kan fungere inden for sikre grænser. Systemet skal handle, hvis en celle i pakken begynder at bevæge sig uden for de fastsatte grænser.

Den slags handling, BMS foretager, afhænger normalt af dets design og hvordan det fungerer. I de fleste tilfælde afbrydes belastningen, når spændingen er for lav. Det indebærer også afbrydelse af opladere, hvis spændingen er på vej mod for høj.

Et BMS kontrollerer også cellespænding individuelt for alle cellerne i en pakke. Hvis nogen af ​​cellerne tilfældigvis er en smule højere end andre, så korrigeres det. På denne måde får cellerne ikke for lave eller farligt høje spændinger, der kan forårsage problemer. Det er de høje spændinger, der forårsager batteribrande. Batteriets temperatur skal hele tiden overvåges. Det er ikke klogt at stole på en oplader eller bruge batteriet som anvist. Ting kan gå galt, og når BMS er intakt, så forhindres mange dårlige ting.

BMS funktionalitet
At være opmærksom på funktionaliteten af ​​BMS er vigtig. Der er så mange fortolkninger af BMS, der bestemmer den slags funktioner, der udføres. De fleste af dem er afhængige af brugernes indgriben. Det er vigtigt at finde en god producent, der bruger det rigtige system i den rigtige batteripakke.

Bly-syrebatterier behøver ikke et batteristyringssystem. Det skyldes, at sandsynligheden for, at bly-syrebatteriet bryder i brand er meget lav. Det betyder, at det er meget sikrere at oplade og aflade denne type batteri. Dette skyldes de anvendte ingredienser. Årsagen er også, hvordan celler normalt opfører sig, når de er fuldt opladet. Bly-syrebatterierne er ofte lavet af celler, der er inden for en serie. Når en celle er mere ladet end andre og når fuld oplader hurtigere end andre, føres strømmen meget enkelt gennem cellen, men forbliver inden for den rimelige spændingsgrænse. Dette er selvudligning.

For lithium-ion-batterier er adfærden en anden. Efter en fuld opladning kan spændingen stige til meget farlige niveauer. Det er det, der er behov for at overvåge og kontrollere spændingen i en pakke. BMS er derfor en vigtig del af denne type batterier.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 10

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 10

JB Battery skaber nogle af de mest pålidelige batterimuligheder, der er tilgængelige på markedet i dag. Lithium-ion batterier til elbiler, lithium-ion batteri til en elektrisk kørestol, 12v lithium-ion batteri til robotik, lifepo4 lithium golf cart batteri 48v 1o0ah er blandt de brugerdefinerede batterier, der kan fås fra denne producent.

For mere om brugerdefinerede litiumionbatterier til elbiler og behovet for et BMS, kan du besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/is-72v-100ah-lifepo4-the-same-as-lithium-ion-golf-cart-battery.html for mere info.

Del denne post


en English
X