Hvorfor litiumionbatterier til elbiler foretrækkes frem for blybatterier

Hvorfor litiumionbatterier til elbiler foretrækkes frem for blybatterier

Hvorfor litiumionbatterier til elbiler foretrækkes frem for blybatterier

Bly-syrebatterier har eksisteret i over 150 år; dette er en teknologi, der bruges i så mange forskellige applikationer. Blysyrebatterier har deres egne fordele, selvom der er ulemper og mange andre teknologier i dag, der forstår særlige teknologiske behov.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

I dag har litiumbatterier overtaget, og de bruges til at erstatte den ældre teknologi. Litium-ion-batterier er virkelig attraktive for folk, der leder efter lettere batterimuligheder. Litium-ion-batterier er meget lette især i forhold til bly-syrebatterier. I årenes løb er der foretaget mange forbedringer på li-ion-batterierne for at gøre dem endnu bedre. Der bruges også forskellige kemikalier, herunder lithiumpolymer, lithium-ionphosphat og lithium-ion. Der er også nogle andre eksotiske variationer på markedet fra forskellige producenter.

Lifepo4 batterier
Litiumjernphosphat- eller lifepo4-batterier er en stor forbedring i forhold til blybatterier. Dette er med hensyn til holdbarhed, kapacitet og vægt. Dette gør dem til et foretrukket valg for mange og et pålideligt alternativ. Batterierne er meget sikre, og de overophedes ikke. Dette er sandt, selvom de bliver punkteret.

Katodematerialet, der bruges til at skabe lifepo4 lithium golfvogn batteri 48v 100ah er ikke-farlig, hvilket betyder, at der ikke er nogen skadelige virkninger på miljø og sundhed. Oxygen er stærkt bundet til molekylet, og det er meget usandsynligt, at batteriet kan antænde. Lifepo4 batterier har en tendens til at være mere stabile på grund af deres kemi. Det er derfor, nogle af batterierne accepterer bly-syrekonfigurerede batteriopladere. Lifepo4-batterier har en tendens til at være mindre energitætte i forhold til lithiumpolymer og lithium-ion. Fosfat og jern er billigere og rigeligt, så ekstraktionsomkostninger er ganske rimelige.

Lithium-ion
Lithium-ion-batterier er energitætte i forhold til andre batterier. Sikkerhed er imidlertid et problem. Med den nuværende teknologi og forskellige sikkerhedsfunktioner skaber de fleste producenter 48v lithium-ion golfvogn batteripakker med BMS.

Litiumkoboltoxid eller lico02 er den mest almindelige batterimulighed. Iltet i kemien er ikke særlig godt bundet. Hvis tingene bliver varme under afladning og opladning eller endda kraftig brug, er der risiko for brand.

Et batteri, der går i brand, kan være alvorligt, især i store applikationer, f.eks. Lithium-ion-batteripakker til elbiler eller fly. For at imødegå denne form for problem leveres de bedste lithium-ion-batterier med BMS. Hvis der opstår overophedning, registrerer og afbryder systemet strømforsyningen for at undgå enhver forekomst. Dette sikrer, at alle processer overvåges nøje.

Bly-syre
Bly-syre er meget billigere og er blevet bevist gennem årene. Disse batterier finder stadig brug i mange elektriske bilapplikationer såvel som i startapplikationer. Når litiumionbatterier sammenlignes med blybatterier, er den største ulempe den dårlige ydeevne ved lave temperaturer. Driftstemperaturer, vægtkapacitet og reduktion af kuldioxid er imidlertid vigtige faktorer i mange anvendelser. Lithium-ion-batterier forbliver overlegne og er en standard i mange brancher i dag.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 12

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 12

JB Battery skaber nogle af de bedste brugerdefinerede EV-batterier med lithium-ion-batterier til elektriske kørestole og lifepo4 lithium-golfvognbatterier.For mere om lithium -ion -batterier til elbiler, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/custom-li-ion-battery-packs.html for mere info.

Del denne post


en English
X