Kina 12v lithium -ion batteripakke til robotenhed og robotprojekter

Kina 12v lithium -ion batteripakke til robotenhed og robotprojekter

Kina 12v lithium -ion batteripakke til robotenhed og robotprojekter

Lithium-ion-batterier kan genoplades og bruges almindeligvis i kameraer og mobiltelefoner. De kommer med forskellige ratings. Batterierne kan tilgås i forskellige kapaciteter, og de er lette. Dette er en af ​​grundene til, at de er så populære i forskellige applikationer og enheder. De kan skræddersyes til meget specifikke ting.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Spænding:
dette er den maksimale spænding, som nye batterier skal levere til forskellige elektroniske komponenter.

Kapacitetsklassificering eller strømbedømmelse: dette er den aktuelle mængde, som batteriet kan levere inden for en time. Bedømmelsen er tæt forbundet med den slags strøm, som et specifikt batteri kan levere.

C- og E -hastigheder: afladningsstrøm udtrykkes normalt som C. Dette hjælper med at normalisere batterikapaciteten. Ved en C aflader strømmen batteriet på en time. E -hastighed beskriver afladningseffekt. 1E -hastighed refererer til afladningseffekt, der aflader et helt batteri inden for en time.

Robotprojekter
Når det kommer til robotprojekter, kan forskellige batterityper bruges. Når du træffer et valg, hjælper det med at overveje pålidelighed, stabilitet og effektivitet. Dette er nogle ting, der kan hjælpe med at garantere de bedste resultater i slutningen af ​​dagen.

Nogle muligheder inkluderer:
Alkalisk batteri: Disse er ikke-genopladelige og har forskellige ratings. Batterierne er billige og let tilgængelige, men de aflades temmelig hurtigt og holder ikke længe nok.

Nikkelmetalhydridbatterier: Disse kan genoplades. De har en tendens til at være lidt dyre, men holder lidt længere i forhold til alkaliske batterier. Den nuværende kapacitet er også en smule højere.

Bly-syre: dette er den billigste løsning og har høj kapacitet. De behøver ikke meget vedligeholdelse og kan gennemgå mange udladningscyklusser i løbet af nogle år. De er let tilgængelige og kan bruges til robotter. De er dog tunge og er ikke det bedste valg, når det kommer til hobbyrobotter.

Lithium-ion-batterier: Disse er langt den bedste løsning, når det kommer til robotik. Batterierne kan let genoplades. De gav en høj energikapacitet, hvilket gør dem til en god mulighed for robotik. Den anden grund hvorfor lithium-ion-batterier er en så god mulighed, at de er lette og kan skræddersyes til meget specifikke projekter.

Sammenlignet med alle andre er lithium-ion-batterier overlegne og mere pålidelige. De er holdbare og pålidelige under påføring.

JB Battery skaber et 12v lithium -ion batteri til robotik. Batterierne har en god spændingsvurdering, og det er muligt at matche motoren med batteriet. For at gøre dette godt hjælper det med at forstå alle motorspecifikationer. I mange tilfælde er de fleste motorer, der bruges til robotik, gearet. At forstå kravene hjælper en med at bestemme egnetheden af ​​et batteri.

forbruger-elektroniske-batterier-min

forbruger-elektroniske-batterier-min

Der er mange andre muligheder på JB Battery. De mange tilgængelige batterimuligheder gør det meget lettere at beslutte det batteri, der ville være tilstrækkeligt til at drive forskellige projekter. Andre tilgængelige batterimuligheder inkluderer et 24v lithium-ion batteri til elektriske scootere og elcykler, et 24v lithium kørestolsbatteri, lifepo4 lithium golfvogn batteri 48v 100ah, blandt andre.

For mere om kina 12v lithium -ion batteripakke til robot enhed og robotprojekter, kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/china-12v-rechargeable-lithium-ion-deep-cycle-battery-pack-for-robot-and-robotic-battery-safety.html for mere info.

Del denne post


en English
X