Kina 24v lithium -ion -batteripakke til elektrisk scooters popularitet i forhold til andre batterier

Kina 24v lithium -ion -batteripakke til elektrisk scooters popularitet i forhold til andre batterier

Kina 24v lithium -ion -batteripakke til elektrisk scooters popularitet i forhold til andre batterier

Populariteten af lithium-ion-batterier kan ikke ignoreres. Der er mange fordele ved batterier i forhold til andre muligheder. I dag foretrækkes 24v lithium-ion batteri til elektriske scootere frem for andre muligheder. Selvom man kan overveje at bruge lithiumbatterier, har lithium-ion-batterier en tendens til at være mere populære.

Der er mange vigtige forskelle mellem lithium-ion-batterier og lithium-batterier. En af de mest betydningsfulde er, at litiumbatterier ikke kan genoplades, mens lithium-ion kan. Der er også kemiske forskelle, hvor litiumbatterier gør brug af den rene metalliske form for lithium. På den anden side bruger lithium-ion kun lithiumforbindelser, der tilfældigvis er meget mere stabile end elementært lithium.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Betydning af spænding
Spændingsmålet kaldes volt, og det er kraften, der gør det muligt for elektroner at bevæge sig gennem kredsløbene. Jo flere volt, jo mere strøm kan man få adgang til.

Hvis et trådløst værktøj kan få adgang til en højspænding, opnås der mere strøm end dem, der bruger lavere spænding. Det mest kritiske er at afgøre, om sådan strøm er nødvendig i slutningen af ​​dagen. Batterimulighederne med lavere spænding er ofte meget mindre og meget lettere. De er også ganske overkommelige.

Valg af højspændingsbatterier er fantastisk, hvis maskinen eller værktøjet skal bruges i længere tid eller under meget hårde forhold. Hvis et værktøj har brug for mere strøm eller drejningsmoment, er en højspænding nødvendig.

Da lithium-ion-batterier kan genoplades, bliver det lettere at tænde, når behovet opstår. Det er derfor, de har en tendens til at være mere overlegne i forhold til litiumbatterier. Det er vigtigt at sikre, at det 24v lithium-ion-batteri, der er valgt til den elektriske scooter, er det bedste i enhver given situation. Opladningstiden for en lithium-ion-batteri er meget lavere, hvilket betyder mindre nedetid for den elektriske scooter. Disse batterier findes i alle størrelser og former, men det afhænger af Ah, volt og producent.

Betydning af Ah
Ah betyder amp-time eller ampere-time. Dette er den opladningsmængde, som batteriet kan levere inden for en time. Hvis et elværktøj trækker en strøm på 1.0A. Det betyder, at det ender med at dræne en 1.0 Ah batteripakke på den ene time, når forholdene er ideelle. Hvis man har et batteri på 2.0 Ah, giver det mere strøm end et andet batteri, hvilket 1.0Ah antager, at strømmen er konstant.

Så betyder det, at 4.0Ah kører udendørs udstyr dobbelt så længe som 2.0 Ah? Svaret er ja og nej. Der er tilfælde, hvor leveringen er over dobbelt driftstid. Det hele afhænger af batteriernes design. Dette inkluderer ting som indbyggede sikkerhedsfunktioner, udluftning og cellearrangement. Værktøjsdesignet bestemmer også den slags strøm, der skal bruges. Der er værktøjer, der trækker mere kraft end andre. Miljøfaktorer kan også påvirke varigheden. Når batteriet bruges inden for et område med høj varme, reduceres driftstiden og effektiviteten kraftigt.

JB Battery skaber nogle af de bedste 24v lithium-ion batterier til en elektrisk scooter, som man kan finde på markedet. Der er også andre typer batterier som 12v lithium-ion batteri til robotik lifepo4 lithium golf cart batteri 48v 100 ah, blandt andre.

Brugerdefineret batteripakke

Brugerdefineret batteripakke

For mere om Kina 24V lithium -ion batteripakke til elektrisk scooter, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/china-24v-lithium-ion-battery-pack-for-electric-scooter-and-determining-whether-it-is-the-best-option.html for mere info.

Del denne post


en English
X