Kina 48v lithium ion golfvogn batteripakke med BMS og sikkerhedsproblemer

Kina 48v lithium ion golfvogn batteripakke med BMS og sikkerhedsproblemer

Kina 48v lithium ion golfvogn batteripakke med BMS og sikkerhedsproblemer

Med hensyn til eksplosioner, brande og så videre er blysyrer ganske sikre. Ulempen er imidlertid, at de har nogle meget farlige syrer indeni, og de kan skade miljøet. De er dog ganske sikre. Disse batterier har været brugt på golfvogne i meget lang tid.

Litiumbatterier er følsomme over for temperatur, overladning, overopladning, afladnings-/opladningsstrømme og så videre. For at gøre batterierne meget sikrere bruges den sikreste kemi. Det er hvad lifepo4 golfvogn batteri 48v 100ah er så populær i dag. Inkluderingen af ​​et batteristyringssystem eller BMS inden for er en endnu større ting. Dette system overvåger alle batteriforhold, og når det er nødvendigt, kan det afbryde batterierne fra elektrisk belastning, indtil de nødvendige eller korrekte forhold er opfyldt.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Hvis man skulle tilbydes et lithium-ion-batteri, der ikke har et BMS, er det ikke det værd, især ikke når det skal bruges på en golfvogn.

Det rigtige batteri
Når du vælger den bedste 48v 100ah lithium-ion batteripakke, er det godt at vælge i overensstemmelse med referencer og behov. Det skyldes, at golfvognen kan bruges til andre formål end på golfbanen. Der er nogle, der bruger dem til camping, ture uden for nettet eller endda jagt.

Guldvognens rækkevidde afhænger normalt af den energi, der er lagret i batterierne, belastningen på golfvognen, terrænet, kørehastigheden og kørestilen. Hvor længe batteriet holder, afhænger af ovenstående faktorer.

En golfbane med 18 huller er normalt omkring 6-8 miles. I bly-syre batterier, den nuværende stigning er normalt begrænset til intern modstand. For lithium-ion-batterier kan BMS afbryde strømmen i tilfælde af en for høj strømstigning. Inden du vælger det bedste batteri, hjælper det dig med at kontrollere batteripakkens kapacitet og batterirummets dimensioner. Motorværdierne skal også kontrolleres. Ampere/ watt og kontinuerlige ampere/ watt skal også kontrolleres.

JB batteri
JB Battery er i stand til at skræddersy forskellige lithium-ion batterier. De teknologiske fremskridt i virksomheden og det kyndige personale kan inkludere BMS i de forskellige tilgængelige muligheder. Lifepo4 litium golfvogn batteri 48v 100 ah er en af ​​de tilgængelige muligheder, men ikke den eneste tilgængelige.
Andre muligheder inkluderer 24v lithium-ion batterier til elektriske scootere og en elektrisk cykel, 24 v lithium kørestolsbatterier, 12 v lithium-ion batterier til robotik og elbiler.

Det er også muligt at få skræddersyet andre batterier til specifikke projekter baseret på de fastsatte standarder og energikrav. Ved at forstå, hvad der er nødvendigt, bliver det meget lettere at bestemme den nødvendige batterikapacitet i enhver situation. Lithium-ion batteriteknologi er kommet for at blive, og der er mange ting at se frem til i fremtiden med denne batterimulighed.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

JB Battery skaber nogle af de bedste lithium-ion-batterier til elektriske scootere og guldvognvogne.

For mere om Kina 48v lithium ion golfvogn batteripakke med BMS og sikkerhedsproblemer, kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/china-48v-100ah-lithium-ion-golf-cart-battery-pack-with-bms-and-its-idealness.html for mere info.

Del denne post


en English
X