Udvidelse af brugerdefineret 24v lithium -ion -batteripakke til elektrisk scooter og andre batterimuligheder

Udvidelse af brugerdefineret 24v lithium -ion -batteripakke til elektrisk scooter og andre batterimuligheder

Udvidelse af brugerdefineret 24v lithium -ion -batteripakke til elektrisk scooter og andre batterimuligheder

Når det kommer til batterilevetid, afhænger det hele af den batteritype, der bruges, og den pågældende elektriske scooter. Gennemsnit lithium-ion-batterier kan håndtere omkring 500 afgifter i gennemsnit, før kapaciteten går tabt. Efter disse opladninger kan det være nødvendigt at udskifte batterier. Udskiftning skal ske fra pålidelige producenter. Selvom dette potentielt kan koste mere, er det meget bedre at vide, at man kan få adgang til den bedste kvalitet, der kan vare.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Maksimal batterilevetid
Det er vigtigt at passe på det elektriske scooterbatteri for at sikre en længere levetid. Nogle tips, der kan hjælpe, omfatter:

1. Undgå at betjene batteriet, når temperaturen er ekstrem.
Lithium-ion-batterier påvirkes af ekstreme temperaturer. Det betyder, at scooteren aldrig må opbevares eller køres under ekstreme temperaturer. Det skal opbevares væk fra solrige forhold, og det må ikke efterlades i iskoldt. Regn kan også være skadelig.

2. Lav batteriopladninger til tiden.
Det er sikkert at oplade lithium-ion-batterier, selv efter kort brug. Efter en træning giver det dog mening at vente i cirka en halv time og derefter genoplade. På denne måde kan batteriet køle af, før det oplades. Hvis batteriet er lavt strømforbrug, skal man ikke vente for længe, ​​før det oplades.

3. Tøm det ikke fuldt ud.
Et scooterbatteri kan have en bedre levetid, hvis det oplades, før det når nul. Der er dem, der antager, at et batteri skal være helt opbrugt, inden det oplades. Scooteren skal betragtes, når den når op på 10 procent. Det hjælper med at være opmærksom og til enhver tid notere batteriniveauet.

4. Aflad ikke batterierne helt før opbevaring.
Hvis 24v lithium -ion batteri til en elektrisk scooter skal gemmes, ville det være bedre at ændre det til 30-50 procent. Fuldt afladede batterier har en tendens til at nedbrydes hurtigere, især når de ikke bruges i et stykke tid. Skytterbatteriet skal oplades hver måned, selv med meget lidt brug. Hvis det ikke bruges længere, som om vinteren, skal batteriet skilles ad og fjernes fra scooteren.

5. Brug af den rigtige oplader
Ved at bruge en anden oplader end den passende, kan batteriet påvirkes. Hvis en oplader går tabt, er det bedre at få en ligesom den i stedet for at låne fra en anden model. Udskiftning af en oplader er billigere end at få udskiftet et batteri.

6. Lad ikke batteriet oplade uden at passe på det.
Det er ikke klogt at lade batteriet oplade, når ingen observerer, og det bør ikke oplades hele natten. Batterierne er ret kraftige, men de kan i nogle tilfælde overophedes. Dette er en brandfare.

Når man beslutter sig for at bruge lithium-ion-batterier, er det meget lettere at forlænge deres levetid ved at følge ovenstående tip. JB Battery skaber nogle af de bedste lithium-ion-teknologi batterier til at tilbyde forskellige ting. Dette inkluderer blandt andet 48v 100ah lithium-ion batteripakken, den brugerdefinerede EV-batteripakke, lifepo4 lithium golf cart-batteri 48v 100ah.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

For mere om udvidelse af brugerdefineret 24v lithium -ion batteripakke til elektrisk scooter og andre batterimuligheder, kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/china-24v-lithium-ion-battery-pack-for-electric-scooter-and-determining-whether-it-is-the-best-option.html for mere info.

Del denne post


en English
X