Hvorfor vælge 24 volt lithium -ion -batteripakke til kørestol og scootere

Hvorfor vælge 24 volt lithium -ion -batteripakke til kørestol og scootere

Hvorfor vælge 24 volt lithium -ion -batteripakke til kørestol og scootere

Teknologi i dag har gjort det muligt at ændre forskellige ting i verden. Indførelsen af lithium-ion-batterier har hjulpet millioner af mennesker på forskellige områder med at nyde fordelene forbundet med teknologien. Når det kommer til mobilitet scootere og elektriske kørestole, er funktionalitet og effektivitet meget vigtig. Der er mange enheder, der tillader opgraderinger af det samme.

Der er mange fordele forbundet med lithium-ion-batterier i dag. Litium er et letmetal og er en part af alkali -elementerne, energitætheden er meget ligand. Metallet er meget reaktivt, hvilket gør det i stand til at lagre mere energi i slutningen af ​​dagen, det er en god ting i forhold til blybatterier. Derfor er de det foretrukne valg i mange sektorer.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

I batterier kan li-ion lagre op til 150 watt timer for hvert kg sammenlignet med 25 watt for hvert kg blybatteri. Lithium-ion-batterier kan lagre så meget energi, og forskellen er enorm, hvilket gør dem til en god mulighed for mobilitetsscootere.

Hvorfor lithium er et godt valg til scootere og elektriske kørestole
De mange medfødte kvaliteter forbundet med lithium gør det til et så godt materiale til fremstilling af batterier. Sådanne batterier er nødvendige for forskelligt udstyr og gadgets, der har brug for en god energiforsyning. Af denne grund kræves der lithium-ion-batterier, især til brug i iPods, bærbare computere, iPods, bærbare computere, digitale kameraer og mobiltelefoner.

Batterierne er et godt valg til mobilitet scootere og kørestole. De er lette, hvilket betyder, at bevægelse ikke hindres. Lithium-ion-batteriets afladningshastighed er meget lavere i forhold til andre muligheder som nikkel. Disse batterier kan genoplades, når de ikke er helt afladet. Dette er en fordel i forhold til andre batterier, der udvikler en hukommelseseffekt. Det betyder, at levetiden for lithiumbatterier kan være op til 5 år i slutningen af ​​dagen. Den lange levetid gør 24v lithium -ion batteri til elektriske scootere sådan et foretrukket valg i dag.

Den anden fordel er, at litiumbatterier ikke har skadelige kemikalier. Til opbevaring er mineralolie nødvendig. Dette betyder at føre, og cadmium kan ikke bruges. Ved håndtering af derefter lithium-ion-batterier skal der udvises forsigtighed. Batterierne er ufarlige og sikre, især når de er pakket i etuier af høj kvalitet. Dette gør batterierne miljøvenlige.

De mange kvaliteter ved lithium-ion-batterier gør dem til et så godt valg til brug i elektriske stole og scootere. Hvor længe batteriet kan holde afhænger af batteriets effektivitet, vægtkapacitet og hastighed på den gadget, den bruger. Litium-ion-batterier er pålidelige og et godt valg, når alle faktorer tages i betragtning.

48v 100ah lithium-ion-batteripris i Kina

48v 100ah lithium-ion-batteripris i Kina

JB Battery laver nogle af de bedste lithium-ion batterier på markedet i dag, bortset fra lithium-ion batteri til elektrisk stol og 24v lithium-ion batteri til elektrisk scooter, er der muligheder for elektriske cykler, 12v lithium-ion batteri til robotik , 48v lithium-ion golfvogn batteripakke med BMS og lithium-ion batterier til elbiler.

For mere om 24 volt lithium -ion batteripakke til kørestol og mobilitet scootere, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/reasons-why-picking-chinese-wheelchair-lithium-ion-battery-pack-manufacturers-should-be-taken-seriously.html for mere info.

Del denne post


en English
X