Specialfremstillede lithium -ion EV -batterier og hvordan de fungerer

Specialfremstillede lithium -ion EV -batterier og hvordan de fungerer

Specialfremstillede lithium -ion EV -batterier og hvordan de fungerer

Køretøjer har brug for en energikilde for at de kan køre effektivt. For forbrændingsmotorer forbrændes diesel og benzin. Elbiler får derimod deres strøm fra batteripakker.

Alle er måske stødt på de pålidelige lithium-ion-batterier, der bruges i telefoner og bærbare computere. I elbiler er dette en opskaleret lithium-ion-batteripakke. Det er stort nok til at køre elbiler. I de fleste tilfælde indeholder pakken alle individuelle celler, der arbejder sammen mod et fælles mål. Under batteriopladning forårsager elektricitet kemiske ændringer i batterierne. Når de bruges, vendes ændringerne derefter for at skabe elektricitet, der bruges til at køre køretøjerne.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

EV -batteriteknologien
Batterier, der bruges i elbiler, gennemgår forskellige afladningscyklusser, når en bil køres, opladningscyklusser sker, når bilen er tilsluttet en strømterminal. Når denne proces gentages gentagne gange, påvirker det den opladning, som batteriet kan holde på et bestemt tidspunkt. Dette medfører et fald i rækkevidden over tid. Kontrol af lithium-ion batteripakker til elektriske køretøjer garanti kan fortælle køberen, hvor pålideligt batteriet er. Et godt batteri kan holde i god stand i et årti eller to, før det udskiftes. Selvfølgelig bestemmer mange faktorer, hvor længe batteriet holder i slutningen af ​​dagen.

Sådan fungerer det
Elektriske motorer og batterier fungerer sammen på en meget enkel måde. Batteriet tilsluttes ganske enkelt de motorer, der er ansvarlige for at flytte hjulene. Når man accelererer, får motoren strøm, som langsomt forbruger den energi, der er lagret i batterierne.

Elmotorer fungerer normalt som generatorer. Det betyder, at hvis du tager en fod af bilens gasspjæld, ender det med at bremse bilen. Dette sker, fordi bevægelsen fremad omdannes til elektricitet. Det samme sker endnu stærkere ved at ramme bremser. Den regenerative bremsning hjælper med at genvinde energi og gemme den i batteriet igen. Dette betyder en mere forbedret bilsortiment, hvilket er en god ting.

Lithium-ion-batterier
Lithium-ion-batterier er genopladelige muligheder, der almindeligvis bruges i forskellige typer elbiler i dag. De er også populære inden for bærbar elektronik. Batterierne har stor energitæthed i forhold til andre batterier som blysyre. Dette gør dem til valgmuligheden hvad angår genopladeligt batteriteknologi. Batteriproducenter kan nemt spare plads og reducere batteripakken.
Litium er et meget let metal. Lithium-ion-batterier har lithiummetal og har også ioner. Ioner er atomer, der indeholder elektriske ladninger, der er forårsaget af gevinst eller tab af elektroner.

Brugerdefineret batteripakke

Brugerdefineret batteripakke

JB Battery har været på markedet i lang tid og bevarer de bedste energiløsninger med lithium-ion-batterier. Det er en god idé at vælge lithium-ion-batterier, fordi de er et sikkert alternativ i forhold til andre batterier. JB Battery er en fantastisk batteriproducent, der bringer gode løsninger til bordet. Producenten tilbyder forskellige batterier, herunder lithium-ion batteripakker til elektriske køretøjer, lithium-ion batterier til en elektrisk kørestol, 24 v lithium-ion batterier til elektriske scootere, elektriske cykler og robotik.

For mere om specialfremstillede lithium -ion EV -batterier og hvordan de fungerer, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html for mere info.

Del denne post


en English
X