Brugerdefineret EV -batteripakke til elbiler og hvor længe de kan holde

Brugerdefineret EV -batteripakke til elbiler og hvor længe de kan holde

Brugerdefineret EV -batteripakke til elbiler og hvor længe de kan holde

Konventionelle biler leveres med små eller store brændstoftanke, afhængigt af hvordan de er designet. Den samme sag er sand for lithium-ion-batterier beregnet til elbiler. I stedet for brændstof måles elbilernes kapacitet målt i kilowattimer. Typisk kan en 40kwh pakke fra en elbil køre omkring 150 miles, hvis ikke mere. Der er 100kwh batterier, der kan køre op til 375 miles.

Kilowatt-time er standard elektrisk ladningsenhed. Typisk kan et batteri, der har 40 kWh, rumme energi, der kan drive et normalt eller typisk hjem i cirka fire dage.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Genopladning af elektriske batterier
Genopladning af elbilbatterier er ikke en hård ting. Normalt er alt, hvad der kræves, en hurtigopladende EV-stikkontakt, der er beregnet til dette formål. Normalt sker vurderingen i kW. Dette kan starte fra 3kw og til 50 eller 120 kilowatt afhængigt af den type netværk, der er oprettet. Når opladningsstikket kommer med en højere rating, er det meget hurtigere at gendanne EV -rækkevidden.

På arbejdspladsen og hjemme kan opladere stadig rettes. I de fleste tilfælde installeres 3kw langsomme enheder eller 7kw hurtigopladere. Disse opladere kan genoplade batterierne på omkring 6 til 12 timer. I den udviklede verden bliver flere og flere offentlige ladestationer oprettet. Nogle hurtigladere er blevet installeret forskellige steder for at sikre, at genopladning af batterierne tager så lidt tid som muligt. Det er muligt at finde hurtige opladere, der hurtigt oplader for pålidelighed.

Der er ladestationer, der kan hjælpe en elbil med at nå en opladning på op til 80 procent på så lidt som en time. Dette er en meget praktisk ting. Påfyldning af de resterende 20 procent er normalt langsom for at sikre, at batterierne er beskyttet mod skader, når de nærmer sig fuld opladning.

Der er tilfælde, hvor der er udpeget ladeområder. I et sådant tilfælde kan elbilen oplades ved hjælp af en stikkontakt, så længe den er 13 ampere. Dette kan være temmelig langsom opladning af lithium-ion batteripakker til elbiler. Opladning kræver meget strøm over en betydelig periode. Når du gør det ved hjælp af en stikkontakt designet til det samme, er der risiko for, at batteriet overophedes og endda tager ild. Hvis bilbatteriet skal oplades på et andet sted end det udpegede, er det vigtigt først at få ledningerne inspiceret af en autoriseret elektriker. Dette sikrer, at den kan klare så stor opladning.

forbruger-elektroniske-batterier-min

forbruger-elektroniske-batterier-min

Sikkerhed ved elektriske batterier
JB Battery går langt for at sikre, at litium-ion-batteripakker til elektriske køretøjer er så sikre som muligt. De passer i smarte batteristyringssystemer for at sikre, at problemer som overophedning afværges på alle måder. Under opladning og afladning er det normalt, at bilbatterier bliver varme. Bilerne er dog designet på en sådan måde, at batterierne holdes kølige. De begivenheder, der er designet til høj ydeevne, har et indbygget kølesystem for at lette køleprocessen.

For mere om brugerdefineret EV -batteripakke og hvor længe de kan vare, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html for mere info.

Del denne post


en English
X