Brugerdefinerede EV -batteripakker og fordelene ved specialfremstillede lithium -ion -batteripakker

Brugerdefinerede EV -batteripakker og fordelene ved specialfremstillede lithium -ion -batteripakker

Brugerdefinerede EV -batteripakker og fordelene ved specialfremstillede lithium -ion -batteripakker
Lithium-ion-batterier bruges i så mange ting som f.eks. musikudstyr, lys, ure, kameraer og legetøj. Der er også tunge applikationer, hvor batterier bruges i så mange typer elbiler i dag. Batterierne består i de fleste tilfælde af ikke -vandige elektrolytter, denne elektrolyt er lavet af svovldioxid. Der er mange fordele forbundet med lithium-ion-teknologi, og hvorfor den er så populær i den nuværende verden.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 27

Fordelene
Der er forskellige fordele forbundet med lithium-ion-batterier, og det er årsagerne til, at de er så populære hos brugere og i forskellige brancher i dag. Der er et stort potentiale forbundet med batterierne.

Energitæthed: lithium-ion-batterier har en tendens til at have en meget højere energitæthed i forhold til andre batterimuligheder. Dette er en af ​​de største fordele ved at bruge batterier. De gadgets, vi har i dag, skal køre længe og forbruge meget strøm under drift. Det er derfor en høj energitæthed er en så stor fordel. Der er så mange applikationer, der har brug for lithium-ion-batterier, herunder elektriske køretøjer og elværktøjer.

Selvudladning: batterier mister opladning over tid. Selvudladning; derfor er det tilfældigvis et problem med teknologien. En af de største fordele ved batterierne er, at de ikke aflades med en høj hastighed, hvilket er imponerende.

Grunding: med lithium-ion teknologi er grunding ikke et krav. Nogle batterier skal primes under den første opladning. Dette er ikke tilfældet med lithium-ion-batterier.

Vedligeholdelse: lithium-ion-batterier er intet i forhold til bly-syre muligheder, hvad angår vedligeholdelse. Dette er endnu en stor gevinst for lithium-ion, fordi der ikke er behov for vedligeholdelse. Der er andre batterimuligheder, der kræver periodiske opdateringer over tid.

typer: lithium-ion-batterier har udviklet sig, og i dag er der mange tilgængelige muligheder på markedet. Der er forskellige batterityper at drage fordel af, og det rigtige batteri kan vælges mod meget specifikke applikationer.

Vægt: lithium-ion batterier har en tendens til at veje mindre i forhold til andre batterier. De er meget mindre og vejer meget mindre i sammenligning, hvilket gør dem til en præference. Dette er en af ​​grundene til, at lithium-ion batteripakker til elektriske køretøjer er så populære. Det er også grunden til det lifepo4 lithium golfvogn batterier er ved hurtigt at udfase bly-syrebatterier. Dette giver plads til bedre ydelse og hastighed.

Holdbarhed: afhængigt af dets oprettelse kan et lithium-ion-batteri holde i mange år, når det bruges under den rigtige tilstand. Det er ikke nødvendigt at foretage udskiftninger hver anden dag.

JB -batteri er en fantastisk spiller på markedet med en bred vifte af brugerdefinerede EV -batteripakker for at tilfredsstille markedet. Den rigtige teknologi, et godt team og teknologiske fremskridt gør det muligt for virksomheden at oprette en 48v 100 ah lithium-ion batteripakke, 12v lithium-ion batteri til robotik lithium-ion batteri til elektrisk kørestol, blandt mange andre brugerdefinerede løsninger .

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

At vælge JB -batteri betyder at vælge kvalitet. Producenten skaber også et 24v lithium-ion batteri til elektriske scootere, cykler, kørestole og 12v lithium-ion batterier til robotik 48v 100ah lithium-ion batteripakker.For mere om brugerdefinerede EV -batteripakker og fordelene forbundet med specialfremstillede litiumionbatterier, kan du besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html for mere info.

Del denne post


en English
X