Brugerdefinerede litiumionbatteripakker til elbiler og vigtige vilkår

Brugerdefinerede litiumionbatteripakker til elbiler og vigtige vilkår

Brugerdefinerede litiumionbatteripakker til elbiler og vigtige vilkår

Den eneste måde at få mest muligt ud af en lithium-ion-batteri er at sikre, at den rigtige vælges til en applikation. Disse batterier er gode til energilagring, og de er i stand til at udnytte en utrolig mængde tidevand, vind og sol.

Fremskridt inden for teknologi har ført til muligheden for at lagre energi på nye måder. Det faktum, at det nu er muligt at få adgang til lydløs og ren energi, er en utrolig ting og et godt skridt.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Litium er et let materiale med hensyn til densitet. Det er en alkali og har en fri elektron fundet i den ydre celle, hvilket gør den reaktiv. Dette metal er ganske rigeligt på jorden og kan let udvindes. Det er derfor, det har vist sig at være et billigt og ideelt batterivalg. Der er forskellige kemikalier inden for litiumbatterikategorierne, og de har alle meget unikke fordele, der hjælper batterifabrikanterne med at vælge den mest ideelle kemi til specifikke applikationer.

Termer, der bruges i lithium-ion-verdenen
Nogle udtryk kan hjælpe folk med at forstå lithium-ion-teknologi meget bedre. Betingelserne omfatter:
Nominel spænding: dette er systemspænding. Dette er defineret, men enheden og forskellige enheder er designet til at håndtere forskellige spændinger. Normalt er den nominelle spænding lavere end den nominelle spænding for at sikre, at enheden drives sikkert.
Cyklus: afladning og opladning af et batteri udgør en cyklus
Nuværende hastighed: dette bestemmer hurtig opladningsevne for batterier.
Termisk løbsk: det er her stigninger i temperaturer ender med at ændre betingelser. Dette fører derefter til en stigning i temperaturen endnu mere, og til tider kan tingene blive katastrofale.
Specifik energi: dette er energien lagret inden for en masseenhed eller Wh/kg

Almindelige batterikemikalier
Nogle batterikemikalier er ret almindelige i dag. De omfatter:
• Litiumkoboltoxid: Dette batteris specifikke energi er høj. Den specifikke effekt er imidlertid lav, hvilket betyder, at når den oplades med en strømhastighed over de nominelle værdier, ender det med at forkorte batteriets levetid. Den leveres med grafitanode og koboltoxidkatode.
• Litiummanganoxid: manganoxid skaber en spinelstruktur, som forbedrer ionstrømmen mod elektroden. Dette fører til lavere modstand, der muliggør afladning af høj strøm og hurtig opladning. Spinelstrikturen forårsager termisk stabilitet.
• Litiumnikkel -mangan -koboltoxid: den katodiske kombination er vellykket og kan skræddersyes til at være kraftceller eller energiceller. Disse muligheder tilbyder god ydeevne og er i stand til at levere kontinuerlig afladningsstrøm.
• Litiumjernphosphat: lithiumphosphat fungerer som katoden, fordi dets elektrokemiske ydeevne er god og modstanden lav. Det har termisk stabilitet og tolerance over for misbrug.

brugerdefineret lithium-ion golfvogn batteripakke producent Kina

brugerdefineret lithium-ion golfvogn batteripakke producent Kina

JB-batteri forstår ovennævnte litium-ion-batteri kemi og andre. Med denne viden er det lettere for virksomheden at oprette batterier såsom 24v lithium-ion batteri til elektriske scootere, et lithium-ion batteri til en elektrisk kørestol, 12v lithium-ion batteri til robotik lifepo4 lithium golf cart batteri 48v 100 ah, blandt andre. At forstå de forskellige batterikemikalier og kravene til forskellige applikationer gør det muligt for virksomheden at udvikle funktionelle og pålidelige batterier.

For mere om brugerdefinerede lithium -ion batteripakker til elbiler og vigtige vilkår, kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/custom-lithium-ion-batteries-packs-for-electric-cars-and-why-the-technology-is-preferred.html for mere info.

Del denne post


en English
X