Brugerdefinerede lithium -ion EV -batterier til UTV -biler med elektriske nyttekøretøjer og årsagerne til tilfælde af brand

Brugerdefinerede lithium -ion EV -batterier til UTV -biler med elektriske nyttekøretøjer og årsagerne til tilfælde af brand

Brugerdefinerede lithium -ion EV -batterier til UTV -biler med elektriske nyttekøretøjer og årsagerne til tilfælde af brand

Lithium-ion-batterier har eksisteret i årtier nu og har været tilgængelig kommercielt siden 90'erne. Så mange ting har vedtaget brugen af ​​lithium-ion-batterier, herunder biler, rumstationer, smartphones og alt derimellem. Det er derfor, det er så vigtigt at opretholde batterisikkerhed i dag.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Hvorfor lithium-ion?
Der er mange batterimuligheder, men alle ser ud til at være vilde med lithium-ion. Batteriets popularitet skyldes den slags strøm i forhold til dens vægt og størrelse. Normalt kan et lithium-ion-batteri lagre op til 150 watt timers elektricitet inden for et batteri på et kilo. Dette kan sammenlignes med NiMH-batteripakken, der lagrer 100 watt timer pr. Kg og blybatterier til en værdi af 25 watt time pr. Kg. Hvis du skulle matche lithium-ion til bly-syrebatterier, ville man have brug for 6 kg bly-syre for at matche et kg lithium-ion. Dette er en utrolig og meget betydelig forskel.

Den største ulempe ved lithium-ion-batterier er, at de er meget følsomme over for ekstreme temperaturer og er meget brandfarlige. Batteripakkerne har også en tendens til at nedbrydes meget hurtigere, når de udsættes for varme. I tilfælde af fejl er det muligt for batteriet at flamme, hvilket fører til stor skade. Det er vigtigt at have retningslinjer og foranstaltninger med henblik på batterisikkerhed.

Hvorfor tager de ild?
Forskellige årsager kan føre til lithium-ion-batterier brænder, og de omfatter:
1. Produktionsfejl:
Produktionsfejl kan få urenheder eller metalliske partikler til at komme ind i cellen i fremstillingsperioden. Det er derfor, producenterne skal sikre, at batterierne fremstilles inden for kontrollerede renrum. Udtynding af separatorer er en anden defekt, der kun kunne ses, når batteriet er i brug. Det er vigtigt at foretage strenge kvalitetstest, før du sælger batterier.
2. Fejl ved design:
Bilfirmaer kan godt lide at designe slanke og slanke biler for at give maksimal ydelse og rækkevidde. Sådanne designs får producenter til at oprette kompakte batteridesign, hvor celler er pakket i mindre kroppe, hvilket kan ødelægge batteriet. Designkompromis kan beskadige separatoren eller elektroderne og forårsage kortslutning. Der er også nogle, der savner et ordentligt ventilations- eller kølesystem, hvilket kan forårsage høje temperaturer.
3. Forkert eller unormal brug
Der er eksterne faktorer, der kan føre til en eksplosion, som f.eks. At holde batterier i nærheden af ​​varmekilder. Når batteriet trænger ind ved et uheld eller bevidst kan forårsage kortslutning og derefter brand. Elektriske køretøjers batteripakker må ikke skilles ad uden tilladelse. Hvis dette gøres, kan garantien tilbagekaldes.
4. Oplader spørgsmål
Der er tidspunkter, hvor de anvendte opladere er dårligt isolerede, og dette kan beskadige batteriet. Opladere kan kortslutte og generere varme tæt på batteriet; dette kan føre til fejl og skade. Uofficielle opladere kan virkelig skade batterierne.

lithium-ion golfbil batterikonvertering

lithium-ion golfbil batterikonvertering

At vælge JB -batteri betyder at afværge alle disse problemer. Dette skyldes, at batterierne er skabt under strenge instruktioner og tilsyn. Der testes også for at sikre, at alle komponenter er af den bedste kvalitet, og at samlingen udføres perfekt. JB Battery har været på markedet i lang tid og skaber nogle af de bedste brugerdefinerede EV-batteripakker, 48v lithium-ion golfvogn batteripakke med BMS, 12v lithium-ion batteri til robotik og 24v lithium-ion batteri til elektrisk scooter , blandt andre.For mere om brugerdefinerede lithium -ion EV -batteripakker for elektriske nyttekøretøjer UTV -biler og årsagerne til tilfælde af brand, kan du besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html for mere info.

Del denne post


en English
X