Brugerdefinerede 72v lithium -ion batteripakker til elektriske nyttekøretøjer UTV biler og hvorfor BMS er så vigtigt

Brugerdefinerede 72v lithium -ion batteripakker til elektriske nyttekøretøjer UTV biler og hvorfor BMS er så vigtigt

Brugerdefinerede 72v lithium -ion batteripakker til elektriske nyttekøretøjer UTV biler og hvorfor BMS er så vigtigt

Lithium-ion-batterier er den nyeste og mest pålidelige batteriteknologi i dag, bliver de bredt anvendt til brug i elbiler, og mange producenter undersøger de bedste måder at forbedre deres ydeevne på den bedst mulige måde.

For at batterierne skal fungere godt, er det vigtigt at inkludere BMS. Dette sikrer, at batterierne er godt beskyttet mod overopladning, overstrøm, underspænding og alle andre problemer. BMS er en vigtig del af enhver batteripakke og bør ikke tages let på. De bedste producenter forstår, hvad et sikkert batteri indebærer, og bruger de nyeste teknologiske fremskridt til at sikre, at dette sker til perfektion.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Oplysninger
BMS er ansvarlig for at tilbyde meget kritisk information om cellebalancering, overstrømsbeskyttelse, termisk beskyttelse, dataanalyse og indsamling, kommunikation med batteriets forskellige komponenter, under- og overspændingsbeskyttelse pr. Celle, SoH- og SoC-beskyttelse, og batterilevetid.

For at sikre slutbrugerens sikkerhed er det vigtigt at sikre, at batteriet er sikkert på køretøjsniveau, batteriniveau, integrationsniveau og komponentniveau. BMS kan virkelig hjælpe slutbrugere med at håndtere forskellige sikkerhedsudfordringer. Systemet er ansvarlig for præ-emption på batteri- eller celleniveau, hvilket hjælper med at undgå enhver termisk løb. BMS registrerer og advarer også om enhver forestående eller potentiel fejl, der kan opstå. Intervention er en anden ting, som systemet gør. Det stopper termisk løbsk og indeholder derefter sådanne situationer, der resulterer i minimal eller ingen skade.

På køretøjsniveau hjælper BMS med at opnå adaptiv beskyttelse, forebyggende beskyttelse og sikker kørsel. Det er vigtigt at fjerne alle slags batterifejl. Til dette formål er der forskellige operationer inden for BMS for at sikre, at batteriets sundhed og ydeevne til enhver tid overvåges. Dette afværger uheldige problemer og uheld, der kan føre til eksplosioner og brandfare. BMS fungerer som hjernen i batteripakker, og det er nøglen til effektive og pålidelige batterifunktioner. Valg af den rigtige producent kan definere, hvilken ydelse batteriet kan opnå.

Platformen som helhed
Brugen af ​​batteristrøm bliver ved med at ekspandere hver dag, og der oprettes forskellige gadgets med mulighed for at optage batteristrøm. For at imødekomme efterspørgslen har vi brug for avancerede modulære platforme og systemer, der er applikationsspecifikke. Derfor er brug af det bedste batteristyringssystem så vigtigt i dag. Forskellige producenter opretter forskellige BMS -varianter til at håndtere forskellige applikationsområder.

De bedste producenter forstår behovet for at installere BMS -systemer i batteripakker. På grund af de risici, der er forbundet med lithium-ion-batteriteknologi, er det vigtigt at vælge en producent med den nødvendige viden for at skabe et sikkert produkt.

Brugerdefinerede batteripakker

Brugerdefinerede batteripakker

JB Battery har været i feltet i lang tid og tilbyder forskellige brugerdefinerede løsninger inden for lithium-ion-området. De er de bedste skabere af lithium-ion batterier til elbiler, 48v 100ah lithium-ion batteripakker, 12v lithium-ion batteri til robotik og 24v lithium-ion batteri til elektriske scootere.For mere om brugerdefinerede 72v lithium -ion batteripakker til elektriske nyttekøretøjer UTV -biler og hvorfor BMS er så vigtig, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/custom-96v-lithium-ion-battery-packs-for-electric-utility-vehicle-utv-cars-and-the-safety-challenges.html for mere info.

Del denne post


en English
X