Ting at bemærke om brugerdefinerede EV-batteripakker fra producenter af lithiumbatterier i Kina

Ting at bemærke om brugerdefinerede EV-batteripakker fra producenter af lithiumbatterier i Kina

Ting at bemærke om brugerdefinerede EV-batteripakker fra producenter af lithiumbatterier i Kina

Lithium-ion-batterier er sikrere end nogle andre muligheder, især når nogle sikkerhedsforanstaltninger er inkluderet i pakken. BMS er en vigtig del af batterier, og det beskytter slutbrugeren, hvis batteriet svigter. Producenter kan sætte nogle opladningssikringer i elektriske køretøjer for at sikre, at batterierne forbliver beskyttede under opladningssessioner inden for korte perioder.

Batteriets levetid
Når et elektrisk køretøj mister kapaciteten til at drive køretøjer, kan det drive bygninger eller hjem ved at blive en del af batterilagringssystemer. Energilagringssystemet er ansvarlig for energilagring i batterier, der skal bruges på et senere tidspunkt.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 26

Der er boliger drevet af vedvarende energi som sol eller vind. Dette kan også parres med et EV-batteri. Energien kan lagres til brug natten over, når sollys og vind reduceres. Det kan også bruges om dagen sammen med vind- og solenergi. Denne energiproduktion hjælper med at reducere energi og regninger.

Batteriet, der bruges i elbiler, er bevist, og det er i stand til at holde i mange år fremover. Forskellige bilmærker giver garanti for, hvor længe deres elbilbatterier kan holde. Nissan garanterer for eksempel, at batterierne kan holde op til otte år eller omkring 100,000 miles. Tesla matcher denne garanti.

Mobiltelefonbatteriet i telefoner begynder først at blive slidt nogle år efter fremstillingen. Batteriet er dog allerede blevet helt afladet og opladet hundredvis af gange efter sådan en tid. Opladningscyklusserne har stor indflydelse på batteriets levetid. I et sådant tilfælde vil lithium-ion-batteri begynder at vælge en stor del af sin kapacitet, da den stadig var ny.

Det kunne være ok for telefoner, men det er for lidt for biler, der er beregnet til at holde mange kilometer. Det er grunden til, at elbilsproducenter arbejder hårdt for at sikre, at batterierne er bygget til at holde i lang tid. Batterier er ofte bufret, hvilket betyder, at hele strømmen i butikken ikke kan slettes. Dette reducerer de cyklusser, som et batteri gennemgår. Andre teknikker inkluderer smart kobling, som gør det muligt for batterierne at holde længe uden problemer.

Producenter sikrer, at der medtages ekstra plads for at kompensere for nedbrydning over tid for at bevare batteriets levetid for elektriske køretøjer. Efterhånden som køretøjet ældes, begynder pladskapaciteten at blive brugt op, hvilket giver den mulighed for at nyde den samme rækkevidde over sine brugbare år. Når batteriet falder til under 80 procent, kan et fald i rækkevidden registreres.

Gør tingene rigtigt
Det er vigtigt at finde den ideelle producent til at få mest muligt ud af lithium-ion-batterier til elbiler. JB Battery har eksisteret i lang tid og har ekspertisen og knowhow til at fremstille de bedste lithium-ion-batterier til forskellige formål. Batterierne på tilbud inkluderer blandt andet 24v lithium-ion-batteri til el-scooter, 24v lithium-ion-batteri til elcykel, 224v lithium-kørestolsbatteri, 12v lithium-ion-batteri til robotteknologi og lifepo4 lithium-golfvognsbatteri 48v 100ah.

Brugerdefineret batteripakke

Brugerdefineret batteripakke

For mere om ting at bemærke brugerdefinerede EV -batteripakker fra producenter af lithiumbatterier i Kina, kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html for mere info.

Del denne post


en English
X