Kina Custom 48V Lithium Ion LiFePO4 golfvogn batteripakke med BMS til celle- og batteribeskyttelse

Kina Custom 48V Lithium Ion LiFePO4 golfvogn batteripakke med BMS til celle- og batteribeskyttelse

Kina Custom 48V Lithium Ion LiFePO4 golfvogn batteripakke med BMS til celle- og batteribeskyttelse

Hvad forstår vi ved et batteristyringssystem (BMS)?

A Batteristyringssystem (BMS) refererer til en elektronisk grænseflade, der administrerer og håndterer forskellige egenskaber og funktioner ved et genopladeligt batteri. Dens arbejdsområde kan omfatte beskyttelse af genstanden mod at fungere uden for standarden og rækkevidden af ​​sikker drift. Systemet overvåger batteriets overordnede tilstand. Den beregner og beregner sekundære data og rapporterer de vurderede oplysninger og værdier.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Derudover styrer den arbejds- og driftsmiljøet og afbalancerer det efter behov.

En batteripakke kan komme integreret med et batteristyringssystem. Det indebærer, at varen forbliver beskyttet og afskærmet mod et kolossalt antal funktionsfejl og tilhørende farer.

Hvad er brugen af ​​et batteristyringssystem?

Et batteristyringssystem har forskellige funktioner, der gavner og understøtter driften af ​​ethvert batteri. Et par af dets anvendelser indebærer følgende:

• Tilstandsovervågning

Et batteristyringssystem kontrollerer og regulerer et batteris tilstand og tilstand. Det kan overvåge forskellige og distinkte parametre såsom spænding, temperatur, strøm og kølevæskeflow for emnet.

• Energigenvinding

Et batteristyringssystem fungerer for at regulere batteriets genopladning. Det gør det ved at omdirigere og overføre den genvundne energi til pakken.

• Parameterberegning

Et batteristyringssystem beregner værdien og størrelsen af ​​flere parametre forbundet med en batteripakke. Det kan bestå af den maksimale og minimale cellespænding, Depth of Discharge (DOD), State of Health (SOH), State of Power (SOP) og State of Safety (SOS). Den måler ladningen, der er lagret eller leveret, og den interne celleimpedans. Systemet beregner også Charge Current Limit (CCL), Discharge Current Limit (DCL) og genereret energi.

• Celle- og batteribeskyttelse

Et batteristyringssystem beskytter og beskytter hele en batteripakke. Det gør den ved at holde de tilhørende værdier inden for sikkerhedsstandarderne. Systemet begrænser og udrydder risici og udsigter til overstrøm, overophedning, strømlækage, overtryk, jordfejl og over- eller underspænding.

• Belastningskredsløbsforbindelse

Et batteristyringssystem skaber og giver en sikker metode til at forbinde en batteripakke med varierende belastning. Det sikrer, at ingen overdreven og uønsket startstrøm gør, at belastningskondensatorerne ikke fungerer. Ellers kan det i værste tilfælde føre til eksplosioner og ulykker.

• Cellekomponentbalancering

Et batteristyringssystem afbalancerer funktionen og funktionen af ​​komponenterne i alle de celler, der udgør en batteripakke. Det garanterer, at varen producerer og fungerer med sin maksimale kapacitet, hvilket giver et højt niveau af ydeevne og effektivitet.

Hvorfor bruge et batteristyringssystem i en 48v lithium-ion golfvogns batteripakke?

Som bevist af forskellige test, er arbejdsevnen og den samlede ydeevne af en 48v lithium-ion golfvogns batteripakke med BMS betydeligt højere end resten af ​​sin slags. Det er fordi varen kan fungere uden risiko for fejlfunktion. Derudover forsvinder alle tilknyttede ulykker, farer og farer. Det gør det muligt for batteripakken udelukkende at fokusere på dens arbejdsoutput.

48v 100ah lithium-ion-batteripris i Kina

48v 100ah lithium-ion-batteripris i Kina

For mere om Kina brugerdefineret 48V lithium ion LiFePO4 golfvogn batteripakke med BMS for celle- og batteribeskyttelse kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/china-48v-100ah-lithium-ion-golf-cart-battery-pack-with-bms-and-its-idealness.html for mere info.

Del denne post


en English
X