Kina 48 volt lithium-ion gaffeltruck batteripakker - definition, specifikationer og funktioner

Kina 48 volt lithium-ion gaffeltruck batteripakker - definition, specifikationer og funktioner

Kina 48 volt lithium-ion gaffeltruck batteripakker - definition, specifikationer og funktioner

Hvad betyder et lithium-ion-batteri?

A lithium-ion-batteri refererer til en gavnlig og unik slags eller kategori batteri, der kan genoplades, når dets ladning er opbrugt. Det bevarer en topplacering på markedet med hensyn til og med hensyn til kundernes efterspørgsel og produktfremstilling. Denne type batteri har fastholdt og fastholdt den høje position lige siden dens produktion og udgivelse, og dateres tilbage til næsten to årtier siden.

Et lithium-ion batteri leveres med og tilbyder en høj energitæthed. Dette aspekt gør det muligt for produktet at fungere som et kraftfuldt valg til drift i forskellige og særskilte elektriske apparater og enheder. Sådanne batterier har generelt en højere arbejdsydelse og effektivitet og mere fleksibel anvendelse.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 23

Hvad betyder et 48 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri?

Et 48 volt lithium-ion-batteri er et sådant produkt blandt sine kolleger, der arbejder på høj effektivitet og giver et betydeligt ydeevneniveau. Den fokuserer på præcision, kraft og udgangsenergi. Sådanne batterier fungerer med hensigten og målet om at opnå den største udstrækning og grad af alle tre parametre.

I typiske tilfælde opfylder konstruktionen og designet af et 48 volt lithium-ion batteri energi- og strømkravene til en golfvogn eller en gaffeltruck. Når det bruges til sidstnævnte formål, giver det flere fordele og bekvemmeligheder. Det gælder i forhold til funktion, holdbarhed, fleksibilitet mv.

Hvad er de grundlæggende specifikationer, der findes for et 48 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri?

A 48 volt lithium-ion-gaffeltruckbatteri kan have forskellige funktioner afhængigt af den virksomhed eller det mærke, der fremstiller og fremstiller det. Ikke desto mindre forbliver de grundlæggende specifikationer for produktet, som fastsat af sikkerhedsstandarder, nogenlunde de samme.

Disse konventionelle specifikationer kræver, at batteriet har et let og kompakt design. Det giver mulighed for en krævende og ubesværet installation. Derudover eliminerer det behovet og risikoen for at tænde og reparere tunge stykker udstyr, der ellers kan føre til uheld og skader.

Et 48 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri har typisk udskiftelige indstillinger og værdier for effekt og energi. Den leveres også med et balanceringssystem, der giver mulighed for præcision og balance mellem alle de involverede komponenter og parametre. Det går under navnet Battery Management System (BMS).

Antag, at flere lithium-ion-batterier bliver forbundet via parallelforbindelse til et bestemt apparat eller formål. I så fald vil batteristyringssystemet sikre, at hver enkelt bestanddel af hele arrangementet fungerer problemfrit. Det sørger også for, at deres kombinerede funktion ikke har nogen fejl i sig og endda bliver opkrævet kollektivt.
I de fleste tilfælde giver et 48-volt lithium-ion gaffeltrucks batteri en ladekapacitet på omkring 30 ampere timer og en spænding på cirka 48-51.2 volt.

Hvad er de forskellige funktioner ved et 48-volts lithium-ion gaffeltruckbatteri?

Et 48 volt lithium-ion gaffeltruck-batteri kommer med flere funktioner, der arbejder for at give bekvemmelighed under brug. Disse egenskaber hjælper endnu mere, når de bruges i en elektrisk gaffeltruck. Et par af disse egenskaber indebærer:

• Letvægt
• Pålidelig og sikker
• Høj ydeevne og effektivitet
• Batteristyringssystem (BMS)
• Holdbar og modstandsdygtig
• Lav levetid og vedligeholdelsesomkostninger

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

For mere om Kina 48 volt lithium ion gaffeltruck batteripakker– definition, specifikationer og funktioner, kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-foklift-truck-batteries.html for mere info.

 

Del denne post


en English
X