Kina fabrik specialfremstillet 48 volt lithium ion gaffeltruck batteripakke til din flåde

Kina fabrik specialfremstillet 48 volt lithium ion gaffeltruck batteripakke til din flåde

Kina fabrik specialfremstillet 48 volt lithium ion gaffeltruck batteripakke til din flåde

Enhver, der er afhængig af gaffeltrucks, når de driver deres virksomhed, forstår, hvor vigtigt det er at bruge den korrekte type batterier på deres flåde. De mest almindelige batterier, der bruges i gaffeltrucks er bly-syre- og lithium-ion-batterier. Det er vigtigt at træffe den rigtige beslutning vedrørende den type batteri, du bruger på din gaffeltruck. Det kan gøre en stor forskel i det lange løb. At træffe et godt valg kan virkelig påvirke bundlinjen og effektiviteten af ​​din virksomhed.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Uanset om du har en gaffeltruck eller handler med en hel flåde, kan det være en ret vanskelig proces at bestemme, hvilken type batteri du skal vælge. For dem, der har brugt bly-syre-batterier i lang tid, tager det tid at lave grundig research og analyser, hvis de ønsker at skifte. Disse batterier bør behandles som en investering, der kan påvirke virksomhedens daglige drift.

Det bør ikke være et spørgsmål om prisskilte, når du vælger det bedste batteri. Der er meget mere at tænke på, og hvorfor du skal vælge 48-volts lithium-ion gaffeltruckbatteri.

Krav
At sikre, at 48 volt lithium gaffeltruck batteri er det rigtige valg hjælper med at få så meget information om gaffeltrucken og det pågældende batteri. Du skal overveje, om 48v vil være nok til den type gaffeltruck, du bruger. Nogle gaffeltrucks har et lavere voltbehov. Du skal også overveje størrelsen på batterirummet. Dette kan gøres ved at tjekke målene på selve rummet.

Den anden ting at tænke på er ampere-timers kapacitet. Du burde være i stand til at få den ideelle strømmængde fra batteriet. Du bliver nødt til at finde ud af mere om opladnings- og afladningsvanerne og forstå den bedste kapacitet.

Gaffeltruckens minimumsvægt skal også tages i betragtning. Brug af et undervægtigt batteri kan forårsage problemer med arbejdssikkerhed og stabilitet, hvilket aldrig er en god ting. Den bedste batteriproducent kan hjælpe med at afgøre, hvilket batteri der er bedst egnet til en specifik gaffeltruck.

Tilvalg
Efter at have overvejet de grundlæggende krav, skal du se nærmere på alle mulighederne. Lithium-ion-batterier eller bly-syre-batterier driver normalt kommercielle gaffeltrucks. 48-volt lithium-ion-batterier er meget udbredt i gaffeltrucks og andet lagerudstyr. Det er sådan en god mulighed, fordi lithiumjernfosfat er populær kemi, og det er energitæt og kompakt sammenlignet med blysyre. Cellerne er sædvanligvis lukkede, og der kræves ingen vandvedligeholdelse.

Service
At investere i et lithium-ion batteri er ikke en lille ting. Det hjælper at få et batteri, der hjælper dig med at få værdi for pengene. Det bedste 48-volt lithium-ion gaffeltruckbatteri har en fantastisk levetid, hvilket betyder meget. Denne type batteri skal ikke udskiftes så ofte. Sammenlignet med bly-syre-batterier er levetiden for lithium-ion-batterier langt meget bedre. Dette gør det til en værdig mulighed for en person, der ønsker den bedste værdi og levetid for batteriet. Livscyklusser betyder noget, fordi en længere cyklus betyder, at batteriet ikke skal udskiftes ofte.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

Brugerdefineret litiumionbatteripakke

For mere om Kina fabrik skræddersyet 48 volt lithium ion gaffeltruck batteripakke for din flåde kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-foklift-truck-batteries.html for mere info.

Del denne post


en English
X