Kina brugerdefineret 48v 100ah Lithium Ion Battery Pack - Definition og funktioner

Kina brugerdefineret 48v 100ah Lithium Ion Battery Pack - Definition og funktioner

Kina brugerdefineret 48v 100ah Lithium Ion Battery Pack - Definition og funktioner

Hvad viser en lithium-ion-batteripakke?

Et lithium-ion-batteri viser en type genopladeligt batteri, der har en unik sammensætning og funktion. Disse produkter har en høj efterspørgsel og udbud og tjener en topplacering på detail- og forbrugermarkedet. Det gælder siden det øjeblik, hvor sådanne batterier blev frigivet til brug for kunder og lånere. Denne historie går tilbage til omkring tyve år siden.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Et lithium-ion batteri er udstyret med en overordentlig høj tæthed og koncentration af ladning eller energi. Det giver den mulighed for at blive brugt i forskellige og særskilte apparater og gadgets, der arbejder på elektrisk strøm. Det giver et passende valg i sådanne applikationer. Et lithium-ion-batteri har overlegen fleksibilitet, effektivitet, ydeevne og arbejdsoutput.

En samling eller et sæt med mere end ét lithium-ion-batteri giver sin pakke.

Hvad forstår vi ved en 48v 100ah lithium-ion batteripakke?

I almindelige tilfælde, a 48v 100ah lithium-ion batteripakke leveres med funktioner og funktioner til at levere en spænding på 48 volt og en strøm på 100 ampere hver time. Det giver en energikapacitet på 400 watt. Typisk er sådanne batteripakker cylindriske med en kompakt dimension og fodaftryk.

Vægten af ​​en 48v 100ah lithium-ion batteripakke er omkring 22.95 gram, hvilket gør den til en relativt let genstand. Det giver den mulighed for at blive brugt i applikationer, der skal opretholde og arbejde med en lav vægt. Med andre ord udøver eller lægger batteripakken ikke yderligere pres eller belastninger på de elektriske enheder, især mobilitetskøretøjerne.

Hvad er nogle få funktioner ved en 48v 100ah lithium-ion batteripakke?

En 48v 100ah lithium-ion batteripakke kommer med et par specifikke funktioner, der udelukkende findes i den vare. Bortset fra dem har den også nogle egenskaber, som den deler med andre produkter af sin art.

Nogle få karakteristika eller funktioner af en 48v 100ah lithium-ion batteripakke bestå af følgende:

• Alle 48v 100ah lithium-ion batteripakker leveres med et batteristyringssystem (BMS). Det tjener som en sikkerhedsmekanisme og arrangement. Det forhindrer udvikling og risiko for årsager, der kan føre til, at varen eksploderer. Det begrænser mulighederne for overophedning og over- og underspænding og opladning.

• I de fleste tilfælde er en 48v 100ah lithium-ion batteripakke let, kompakt og struktureret i en bekvem form. Disse funktioner tillader varen at blive båret og opbevaret ubesværet og på en krævende måde eller måde.

• Alle cellerne i en 48v 100ah lithium-ion batteripakke oplades samtidigt, når hele sættet sættes til opladning. Med andre ord bliver hver af dem ikke tilsluttet en strømforsyning separat.

• En 48v 100ah lithium-ion batteripakke er holdbar, robust og modstandsdygtig. Det sikrer, at varen fungerer i lang tid uden at gå i stykker, selvom den får skader.

• En 48v 100ah lithium-ion batteripakke kan fungere med minimal eller ingen vedligeholdelse. Af netop denne grund reduceres omkostningerne til vedligeholdelse af varen betydeligt.

Brugerdefineret batteripakke

Brugerdefineret batteripakke

For mere om kina custom 48v 100ah lithium ion batteripakke– definition og funktioner, du kan besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/china-48v-lithium-ion-battery-100ah-price-applications-and-benefits.html for mere info.

Del denne post


en English
X