Kina Custom 36v Lithium Ion Battery Pack Fabriksforholdsregler og produktspecifikationer

Kina Custom 36v Lithium Ion Battery Pack Fabriksforholdsregler og produktspecifikationer

Kina Custom 36v Lithium Ion Battery Pack Fabriksforholdsregler og produktspecifikationer

Hvad forstår vi ved et lithium-ion-batteri?

A lithium-ion-batteri angiver et genopladeligt og unikt batteri, der fungerer ved hjælp af positivt ladede lithium-ioner i dets cellekomponenter. Disse produkter forbliver i den ekstreme top af efterspørgsels- og indkøbskæden og listen. Det fulgte siden den første udgivelse af batterierne og fortsætter til dato.

Lithium-ion-batterier udmærker sig i forskellige faktorer sammenlignet med andre produkter af deres kategori eller art. Den har et højt niveau af arbejdsoutput, effektivitet, ydeevne og energiproduktion og -kapacitet. Sådanne egenskaber og egenskaber gør det muligt for disse batterier at blive brugt i strømkrævende applikationer og situationer. Derudover er de kompatible med en bred vifte af elektriske enheder og gadgets.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Et par anvendelser af lithium-ion-batterier indebærer:
• El-cykler
• ATV'er
• Snescootere
• Marinefartøjer og e-både
• Plæneklippere
• Traktorer
•UPS
• Golfvogne
• Gadgets, enheder og apparater til gulvrengøring
• Gaffeltrucks
• AWP
• Kørestole og forskellige andre mobilitetskøretøjer
• Bærbare og dynamiske kraftværker

Hvad forstår vi ved et 36v lithium-ion-batteri?

Et lithium-ion-batteri kan komme med forskellige specifikationer af dets forskellige og distinkte parametre. De kan være energikapacitet, vægt, ladning-afladning, strøm, effekt og andre faktorer. Produktet blandt dem, der har og giver en spænding på 36 volt, gør 36v lithium-ion-batteriet.

I typiske tilfælde, a 36v lithium-ion-batteri leveres med en samlet ladekapacitet på cirka 100 ampere-timer. Den har generelt batterienergi eller strøm på 383.8 Wh og tager omkring otte timer at blive opladet fuldt ud. Disse batterier vejer omkring 2200g og har en nominel spænding på 38.4 volt.

Et 36v lithium-ion-batteri kan have et stålhusmateriale sammensat af stål til hver af dets celler. Den kommer generelt med en maksimal ladespænding på 43.2 volt, en cut-off spænding på 30 volt og en standard strømladning på 30 ampere. Den maksimale afladningsstrøm for sådanne batterier er 200 ampere.

De fleste 36v lithium-ion-batterier leveres med et Battery Management System (BMS), der giver sikkerhedsfunktioner og funktioner til hele produktet. Det forhindrer overopladning, overafladning, kortslutninger og andre problemer, der kan beskadige den.

Hvad er et par 36v lithium-ion-batterier Sikkerhedsforanstaltninger fra fabrikken?

Produktionen og fremstillingen af ​​produktet og hele 36v lithium-ion batterifabrikken er relativt sikre. Ikke desto mindre kan menneskelige fejl og tilfælde eller tilfælde af skødesløshed eller naturlige farer føre til forebyggelige eller uundgåelige risici og skader. For eksempel kan et lithium-ion-batteri antændes gennem kunstige eller miljømæssige kilder. Til gengæld kan de føre til generering og produktion af skadelige gasser.

Men truslerne og truslerne i en 36v lithium-ion batterifabrik kan blive dæmpet eller elimineret ved hjælp af nogle få sikkerhedsforanstaltninger og procedurer. Foranstaltninger til at reducere brandeksplosioner og spredning kan implementeres langs hele produktions- og distributionslinjen. Det kan omfatte fjernelse af unødvendige og irrelevante brændbare genstande. Derudover bør rutinemæssig pleje og vedligeholdelse af udstyret og apparatet sikres. Det forhindrer deres pludselige sammenbrud eller eventuelle problemer i sidste øjeblik, hvis de ophører med driften.

48v 100Ah lithium-ion golfvognbatteri

48v 100Ah lithium-ion golfvognbatteri

For mere om Kina brugerdefineret 36v lithium-ion batteripakke fabrik forholdsregler og produktspecifikationer, kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/ for mere info.

 

 

Del denne post


en English
X