Skiftet til Kina specialfremstillede LifePo4 golfvogns batteripakker

Skiftet til Kina specialfremstillede LifePo4 golfvogns batteripakker

Skiftet til Kina specialfremstillede LifePo4 golfvogns batteripakker

Blysyrebatterier var det eneste, som de fleste af vognejerne vidste om. Men teknologien skete, og bedre valg blev bragt på bordet. Dette har medført en stor udvikling med hensyn til, hvordan folk ser på strømforsyningen. Mange mennesker har skiftet fra bly-syre-batterier til lifepo4 golfvogns batteripakker for bedre ydeevne og sikkerhed.

Lithium-batterier er ikke en ny ting i dag, og så mange mennesker er bevidste om deres eksistens, og hvorfor de er det overlegne valg. Der er mange ting, du skal overveje, før du får en. Selvom det er den bedste teknologi, hjælper det at vide, at producenterne ikke er lige.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Hvorfor vælge lifepo4 golfvogns batteriparker?
Der er så mange grunde til, at du bør tage et skridt og skifte til lifepo4 golfvogns batteripakke. Det er en af ​​de mest informerede og bedste beslutninger, du nogensinde kan træffe. Grunden til, at det er vigtigt at ændre sig inkluderer:

• Konstant strøm: Sammenlignet med bly-syre kan disse batterier tilbyde fuld effekt gennem hele cyklussen. Selv når batteriet er på 5 procent, falder ydelsen ikke. At have et lavt batteri betyder ikke en træg ydeevne. Det er derfor, så mange mennesker nu foretrækker denne batteripakke.

• Letvægts: Sammenlignet med bly-syre-batterier vejer lithium-batterier tilfældigvis halvdelen af ​​vægten. Det er derfor, batterierne er så nemme at installere. Fordi batteriet er let, betyder det en bedre golfvogns ydeevne. Dette gør det muligt for golfvognen at opnå en høj hastighed uden selv at prøve.

• Hurtig opladning: Det smukke ved lithium-ion-batterier er, hvor hurtigt de kan oplades helt. På kun 3 timer kan du opnå en fuld opladning. Dette er en væsentlig forbedring i forhold til bly-syre-modstykkerne, der kan tage op til 8 timer at oplade fuldt ud.

• Vedligeholdelsesfri: Blysyre har brug for vand fra tid til anden for at regulere dens ydeevne og opvarmning. Med lifepo4 golfvogns batteripakker, du behøver ikke noget vand. Du behøver heller ikke rense syrerester. Du skal kun lade op, og du er god til at gå.

• Sikkerhed: Lifepo4 kemi er meget sikker. De inkluderer også BMS eller batteristyringssystemer. Managementsystemet er beregnet til at regulere al produceret varme og eliminere chancerne for overophedning og overopladning.

• Længere levetid: Sammenlignet med andre kemier har lifepo4 golfvogns batteripakker en længere levetid, hvilket gør dem til en overlegen mulighed at vælge.

• Længere holdbarhed: batteriernes selvafladningshastighed er ret lav. Det betyder, at de kan opretholde en opladningstilstand i meget længere tid, selv når de ikke er i brug.

• Miljøvenlig: Batterierne behøver ikke at oplade ret lang tid, og de farlige materialer, der bruges til at fremstille dem, er minimale. Det betyder, at lifepo4-batterierne er miljøvenlige sammenlignet med blysyre.

For at finde den ideelle lifepo4 golfvogns batteripakke til din golfvogn, skal du overveje dine specifikke behov og den golfvogn, du har. Dette er den eneste måde at sikre, at det batteri, du køber, faktisk er det rigtige for dig. Tænk på kapaciteten, spændingen og dimensionerne, så går du ikke galt.

48v 100ah lithium-ion-batteripris i Kina

48v 100ah lithium-ion-batteripris i Kina

For mere om at skifte til kina specialfremstillede LifePo4 golfvogns batteripakker, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-golf-cart-batteries.html for mere info.

Del denne post


en English
X