Hvorfor vælge et specialfremstillet 24V eller 12V lithium-ion batteri til robotteknologi

Hvorfor vælge et specialfremstillet 24V eller 12V lithium-ion batteri til robotteknologi

Hvorfor vælge et specialfremstillet 24V eller 12V lithium-ion batteri til robotteknologi

Robotter er defineret som mekaniske enheder, der er designet til at udføre forskellige opgaver på vegne af mennesker. Det kan henvise til mekaniske enheder, der er udstyret med softwareintelligens og kan håndtere specifikke opgaver.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Robotdesign involverer normalt specifikke funktionaliteter. De er:
• Sensing: det er altafgørende, at robotten sanser miljøet ved hjælp af eksterne sensorer. Til dette formål sættes forskellige sensorer på plads. Der er sensorer, der er i stand til at aflæse fysiske størrelser såsom infrarød stråling, lysintensitet og temperatur. Andre har sensorer, der håndterer robotsyn, nærhedsføling, stemmegenkendelse og berøringsfølsomhed. For at dette skal være effektivt, er det nødvendigt med elektroniske kredsløb til at styre robotten.

• Beslutningstagning: Robotter hjælper ikke meget, hvis de ikke har intelligens og kan træffe nogle beslutninger. Robotterne burde være i stand til at sanse omgivelserne og derefter træffe en beslutning baseret på den opgave, de skal udføre.

• Performing: Robotter er beregnet til at håndtere fysiske opgaver. På grund af dette kommer de med motorer, drivsystemer og aktuatorer fastgjort til den mekaniske enhed. Motorerne og aktuatorerne styres normalt ved hjælp af styrekredsløbet.

Der er robotkøretøjer eller robotbiler, der er udviklet til at klare den fysiske opgave. Robotten indeni har at gøre med kraftpåføring såvel som motorer. Det er vigtigt at have en god balance mellem batteriet, motoren og belastningen af ​​robottens vægt. De tre elementer hænger sammen, og man skal eksperimentere og beregne, før man træffer den bedste beslutning. Selvom det er vigtigt at vælge den bedste motor til robotapplikationer, er det lige så vigtigt at vælge det bedste batteri til at drive robotten.

Specifikationer for batteri
En robot skal have et meget specifikt batteri. Ved at gøre det vil motoren køre jævnt, og robotten vil have strøm i længere tid. 12v lithium-ion batteri til robotteknologi bør være tilstrækkelig til dette formål.
Du skal overveje spændingsmærkningen, kapaciteten og strømstyrken samt C- og E-satserne.

Batteriindstillinger
Forskellige batterier kan bruges til forskellige robotprojekter. Du kan vælge at bruge de alkaliske batterimuligheder, men de har en ulempe, fordi de ikke kan genoplades. Disse fås i forskellige spændingsklasser. De er let tilgængelige, og de er også billige. Deres udledningshastighed er dog meget høj, og de holder ikke så længe.

Bly-syre batterier er den anden mulighed. De er billige og har en høj kapacitet. De kan håndtere mange opladnings- og afladningscyklusser op til en vis grænse. De er dog alt for tunge til robotter og udgør derfor et problem her.
Den bedste mulighed er 12v lithium-ion-batteriet til robotter. Disse batterier kan genoplades, hvilket gør dem til et godt valg, de er også let tilgængelige, og de tilbyder en høj kapacitet. De er lette, hvilket er den anden ting, der gør dem til et ideelt valg til robotter. En af de andre ting at bemærke er, at disse batterier ikke behøver nogen vedligeholdelse.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 6

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 6

Lithium-teknologi tilbyder de bedste afladningshastigheder, og de har en anstændig kapacitet, hvilket er en meget god ting alt taget i betragtning. For mere om en specialfremstillet 24v eller 12v lithium-ion batteri til robotteknologi, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/news/12v-lithium-ion-battery-for-robotics.html for mere info.

Del denne post


en English
X