Kina specialfremstillet OEM 48v 200ah lithium ion batteripakke mulighed og hvor længe det holder

Kina specialfremstillet OEM 48v 200ah lithium ion batteripakke mulighed og hvor længe det holder

Kina specialfremstillet OEM 48v 200ah lithium ion batteripakke mulighed og hvor længe det holder

Hvor længe 48v lithium-ion batteri 200ah varer afhænger af det apparat, du bruger, og de forstærkere, der trækkes. Dette batteri kan holde i omkring 2 og 8 timer. Det er normalt for enhver, der bruger denne type batteri, at spekulere på, hvor længe det holder, da det vil afgøre, om det er det rigtige valg til den type applikation, de har i tankerne.

Holdbarheden af ​​48v lithium-ion batteri 200 ah batteri afhænger af den involverede kemi og producenten, og alderen på batteriet. Dette er nogle af de ting, du bør være opmærksom på, før du beslutter dig for den bedste løsning.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 22

Betydning af AH
AH betyder ampere-time. Dette tal er en kombination af batterikapacitet og den effekt, som den kan tilbyde inden for en time. Når et batteri er 200ah, betyder det, at det tilbyder 200 ampere. Dette er til den strøm, der er lagret i batteriet, og det kan levere de 200 ampere på en time.

Det er vigtigt at bemærke, at du ikke altid kan forudsige, hvor længe et batteri kan holde med hundrede procent sikkerhed. Det eneste du kan gøre er at forudsige og lave et vildt gæt. Du kan ikke altid overvåge et batteri og hævde, hvor længe det vil holde, fordi mange ting kan ændre sig.

De ting, der kan påvirke, hvor længe et batteri holder, omfatter:

• Tab af kapacitet
Når batterier bliver ældre, har de en tendens til at miste kapacitet som en normal del af aldring. Dette sker i alle typer batterier, men var et større problem med ældre batteriteknologier. Det betyder, at selvom 48v lithium-ion-batteriet 200 ah-har en kapacitet på 200ah på købstidspunktet nogle år senere, så kan kapaciteten gå ned. Du bør passe på batteriet for at sikre, at processen forsinkes så meget som muligt. Når du bruger lithium-ion-batterier, skal du sørge for, at du ikke dræner dem helt.

• Driftstemperatur
Batterier, der er for kolde eller for kolde, har en driftskapacitet, der er meget lavere. Det betyder, at man skal være meget opmærksom på de områder, hvor man opbevarer batteriet. Hvis et batteri tilfældigvis leverer strøm udenfor, er der en chance for, at det vil have en meget lavere AH sammenlignet med et, der er indendørs.

• Drænende kraft
Når et batteri dræner strømmen hurtigere, så er AH tilfældigvis meget lavere. Dette kan være lidt forvirrende, men det er sandt. Når du har 48v lithium-ion batteri 200ah batteri, skal du forvente 200 ampere strøm på en time. Men når batteriet arbejdes maksimalt, så betyder det, at det måske ikke holder så længe. Hvis der trækkes mindre end 200 ampere inden for en time, vil batteriet have en tendens til at holde længere.

Dette er en ting, du bør bemærke, medmindre du presser dit batteri til det maksimale hele tiden, det burde være i stand til at tilbyde dig et godt antal aktive timer, og det burde være så meget nemmere at sige, hvor længe det batteri vil sidste sidst på dagen.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 3

Det betyder, at batteriet holder i forhold til, hvor hurtigt du tømmer de 200 ampere. At forstå 48v lithium-ion-batteriet 200ah kan hjælpe dig med at bestemme dets egnethed til forskellige applikationer.

For mere om Kina specialfremstillet OEM 48v 200ah lithium-ion batteripakke mulighed og hvor længe det varer, kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/power-storage-with-the-china-custom-48v-200ah-lithium-ion-battery-pack.html for mere info.

Del denne post


en English
X