Lithium-ion batteripakker til elektriske køretøjer og fremtiden for bilbatterier til elbiler

Lithium-ion batteripakker til elektriske køretøjer og fremtiden for bilbatterier til elbiler

Lithium-ion batteripakker til elektriske køretøjer og fremtiden for bilbatterier til elbiler

I dag forstår et større antal af vores befolkning en ting eller to om at redde vores miljø. En af de bedste løsninger, der er blevet foreslået indtil videre, er elektrificeringen af ​​køretøjer, som biler. I fremtiden er der en forudsigelse om, at mere end 80 procent af de køretøjer, vi ser på vores veje, vil være elektriske. Det vigtigste spørgsmål er, hvornår den fremtid præcist kan begynde. Indtoget af lithium-ion-batterier viser os, at den fremtid kan være tættere på, end vi ved.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Lithium-ion batteripakker til elbiler
Selvom det har så mange fordele, er det ikke alle, der er overbevist om at bruge elektriske køretøjer lige nu. En af grundene til dette er elbilernes rækkevidde. Når man tænker på en forbrændingsmotor, er rækkevidden langt mindre end normalt. Der er også spørgsmålet om fuld opladning af batteriet, som kan tage et par timer i nogle elbiler. Det er her brugen af ​​lithium-ion-batterier kommer ind.

Hvorfor vælge lithium-ion-batterier
Der er forskellige lithium-ion batteripakker til elbiler der bruges til forskellige elektriske køretøjer over hele verden. Batterierne er de mest pålidelige, så fede, og de kommer med en mindre opladning og en bedre maksimal rækkevidde end andre kemier. Hvis vi kan forbedre lithium-ion-batteriet, vil det blive endnu mere muligt at reducere de problemer, vi står over for med elektriske køretøjer, hvilket gør dem til valgmuligheden.

Lithium-ion-batterier har en meget højere kapacitet, og de har en tendens til at producere mere strøm end de andre batterier, der er tilgængelige i dag. Batterikapaciteten er omtrent den slags ladning, der holdes indeni. Ydeevnen handler om det maksimale output, som batteriet inden for en bestemt varighed kan producere.

Lithium-ion batteripakker til elbiler og tæthed
Når et li-ion batteri har en stor densitet, kan det specifikke batteri anvendes i stor skala. Tætheden refererer normalt til forholdet mellem batteriets vægt og lagerkapaciteten. Til sammenligning måles massefylden i Wh/kg. I de fleste tilfælde er batteritætheden normalt 300-500 Wh/kg. Det er omkring ti gange mere sammenlignet med bly-syre-batterier.

Sådan fungerer batteriet
Lithium-ion-batteriet er ofte baseret på elektroncirkulation, hvilket fører til forskelle mellem de negative og positive poler. Der er en ionisk væske, der er ret befordrende, og den lader strøm passere. Når batteriet leverer en enhedsstrøm, begynder elektronerne at samle sig på den negative elektrode. Ved opladning sker det modsatte.

Brug og fremtiden
Forskellige typer køretøjer gør brug af lithium-ion batteriteknologi i dag. Det er ikke let at sige, om en mere overlegen lithium-ion-teknologi vil blive introduceret i fremtiden. Men i øjeblikket er lithium-ion-batterier det bedste kompromis mellem elbilsektorens masse, volumen og kapacitet. Den kan klare højere spændinger, den er holdbar, og den er nem at genoplade. Det er en god indikation af, hvordan fremtiden bliver.

Brugerdefineret batteripakke

Brugerdefineret batteripakke

For mere om lithium-ion batteripakker til elektriske køretøjer og fremtiden for bilbatterier til elbiler, kan du besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/custom-lithium-ion-batteries-packs-for-electric-cars-and-why-the-technology-is-preferred.html for mere info.

Del denne post


en English
X