12V 2600mah lithium-ion-batteri til robotteknologi – hvorfor kan de holde længere?

12V 2600mah lithium-ion-batteri til robotteknologi – hvorfor kan de holde længere?

12V 2600mah lithium-ion-batteri til robotteknologi – hvorfor kan de holde længere?
De fleste eksperter har hævdet, at robotter er fremtiden. Selvfølgelig vil det være svært at bestride en sådan udtalelse, da fordelene, som disse maskiner giver både husejere og virksomheder, er meget indlysende. For eksempel har robotter været kendt for at øge produktiviteten, reducere de samlede driftsomkostninger for virksomheder, spare tid og sikre sikkerheden. De fleste af disse virksomheder har hævdet, at brugen af ​​robotteknologi har hjulpet dem til at blive omkring 20 % mere effektive.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 25

Hvad er egentlig hemmeligheden?
Det er rigtigt, at robotter skaber flere overskrifter langt mere, end nogen kan forestille sig. De er sat til at erstatte mennesker gennem et højt niveau af effektivitet i det arbejde, de plejer at udføre. Hvis du ikke ved det, er disse maskiner blevet meget effektive på grund af de 12v Li-ion batterier, der bruges til at fremstille dem.

12V lithium-ion batteri til robotteknologi har vist sig at have nogle funktioner, som konventionelle batterier ikke har. Dette er grunden til, at de faktisk kan holde meget længere. Dette indlæg vil afsløre nogle ægte grunde til hvorfor 12v lithium-ion batteri til robotteknologi kan holde i længere perioder. De har været en komplet definition af holdbarhed og pålidelighed.

Hvorfor holder de længere?
Det er rigtigt, at der har været forskellige typer batterier frigivet på markedet gennem årene. Disse kunne være blybatterier, alkaliske batterier og mange andre. Et 12v lithium-ion batteri til robotteknologi er dog bygget til at holde i længere timer. Udover at have kapacitet til at blive genopladet, kan den holde meget længere. Normalt har li-on-batterier, der bruges til robotteknologi, meget høj tilbageholdelseskapacitet. Det betyder, at den kan holde i timevis, når den bruges sammenlignet med andre typer batterier.

Evnen til at blive genopladet elektrisk er en vigtig egenskab ved et 12v lithium-ion batteri til robotteknologi. Når den drænes helt, kan den således stadig genoplades igen. I de fleste tilfælde er levetiden for disse batterier op til 6 år eller endda mere. Det afhænger dog af nogle faktorer som hvordan det bruges og kvaliteten af ​​de pågældende li-ion-batterier.

Desuden har de normalt op til 3,000 opladningscyklusser. Med opladningscyklus mener vi simpelthen, at processen gennem et batteri genoplades, efter at dets strøm er drænet helt. Det er et af de områder, hvor lithium-ion-batterier har vist stor styrke gennem årene. Så længe du gør brug af dem under de bedste forhold, vil de helt sikkert leve op til dine forventninger i årevis, før udskiftning er påkrævet.

Flere fordele, du bør kende
Udover det, der er blevet diskuteret ovenfor, er der andre måder, hvorpå et 12 volt lithium-ion-batteri, der bruges i robotteknologi, faktisk kan vise stor styrke. Med andre ord kan disse batteriers holdbarhed defineres på mange måder. Disse vil blive fremhævet og kort forklaret nedenfor:

Deres holdbarhed
Ved du, at li-ion-batterier har en imponerende holdbarhed? Er du klar over, at det er en kæmpe faktor, når det kommer til, hvor længe de kan holde, før de udskiftes? Holdbarhed betyder blot den tid, et batteri opbevares, uden at dets lagerkapacitet går tabt. Der er 3 hovedfaktorer, der normalt får batterier til at ældes. Disse kan være opbevaringstemperatur, aktive kemikalier, der er i dens celler og den tid, den forbliver inaktiv. Det er normalt, at batterier ældes, når de ikke bruges.

Spørgsmålet, du skal stille, er, med hvilken hastighed de faktisk ældes? Batteriets holdbarhed for et lithium-ion batteri er mellem 3 og 6 år. Dens selvafladningshastighed er omkring 2%-5% inden for 30 dage. Sandheden er, at en 12v lithium-ion batteri til robotteknologi har mere at byde på, når det bruges. Den har meget lang holdbarhed, så du får god værdi for pengene.

Deres store temperaturpræstation
Dette er endnu en grund til, at lithium-ion-batterier til robotteknologi er meget efterspurgte. Ved du, at høj temperatur kan påvirke de fleste batterier? Dette er en af ​​grundene til, at de normalt underpræsterer. For eksempel, på grund af ekstreme varmeforhold, kan den kemiske reaktion i et batteri lettes. Dette problem vil medføre selvafladning såvel som pladekorrosion. I sidste ende er der sandsynligvis tale om sulfatering. Skaden, som dette problem kan forårsage, er irreversibel.

Det er grunden til, at du altid rådes til at opbevare et batteri på steder, hvor temperaturen er moderat. Dette hjælper med at bevare levetiden for sådanne batterier. Vil du vide den bedste del? Det er det faktum, at en 12v lithium-ion batteri til robotteknologi er designet til at være robust. Med andre ord kan den uden problemer opbevares et sted, der er varmt. Sådanne vil ikke påvirke dets ydeevne på nogen måde.

Bemærk venligst, at selvom de kan fungere på steder, hvor temperaturen er ekstremt høj eller lav, betyder det ikke, at du ikke skal være opmærksom på, hvor de opbevares. Faktisk anbefales det ikke at opbevare et 12v lithium-ion-batteri et sted, hvor temperaturen er omkring 1400F. Dette vil hjælpe med at bevare dets liv.

De er miljøvenlige
Dette er en anden fordel ved lithium-ion-batterier, som de fleste normalt ikke taler om. Vi lever i et miljø, hvor folk har en tendens til at være mere bevidste end nogensinde før. De leder efter produkter, der er miljøvenlige. Med andre ord, de ønsker at gøre brug af genstande, der ikke vil forårsage nogen langsigtet skade på deres generelle helbred.

Dette er, hvad et 12v lithium-ion batteri til robotteknologi kan tilbyde. Nogle af disse batterier, du bruger, kan opleve lækager efter at have været brugt i nogen tid. Dette udsætter dig for mange farer, som ellers kunne være undgået. Der er ingen grund til bekymring, fordi et li-ion-batteri tager sig af alt det.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 14

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 14

Konklusion
Efter at have set alle ovenstående detaljer om et 12v lithium-ion-batteri til robotteknologi, er det meget indlysende, at disse batterier bestemt er fremtiden. Dette skyldes, at de ikke kun holder længere end andre batterier. De tilbyder også andre fordele til slutbrugere. For mere om 12V 2600mah lithium-ion batteri til robotteknologi, kan du besøge JB batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/news/12v-lithium-ion-battery-for-robotics.html for mere info.

Del denne post


en English
X