Hvordan kan jeg få en OEM lithium-ion-batteripakke 48V til at holde længere?

Hvordan kan jeg få en OEM lithium-ion-batteripakke 48V til at holde længere?

Hvordan kan jeg få en OEM lithium-ion-batteripakke 48V til at holde længere?
Der er ingen tvivl om, at en OEM lithium-ion batteripakke har formået at ændre, hvordan elektronik, biler og andre enheder/apparater fungerer. Disse batterier har vist sig at være en komplet definition af pålidelighed i nyere tid. For eksempel er en OEM Lithium-ion-batteripakke blevet bygget til at holde længere sammenlignet med konventionelle batterier, du finder på markedet. Ved du, at det kan holde i op til 5 eller endda 7 år? Der er tilfælde, hvor brugere har vidnet om, at deres batterier holder op til 10 år.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 24

Her er det store problem
Efter at have læst ovenstående, er det vigtigt at bemærke, at ikke alle brugere har været i stand til at opleve denne fordel ved holdbarhed og pålidelighed, som en OEM Lithium-ion-batteripakke har været kendt for at tilbyde. Med andre ord holder nogle menneskers lithium-ion-batterier ikke som forventet. Der er selvfølgelig en meget stor chance for, at du må undre dig over, om du har købt et originalt li-ion-batteri eller ej.

Sandheden er, at dit lithium-ion-batteri ikke har holdt som forventet på grund af nogle ting, du gør. Dette indlæg har til formål at afsløre sådanne fejl, så du kan undgå dem så meget som muligt. Du vil blive overrasket over, hvordan disse tips kan hjælpe med at forlænge levetiden på din OEM Lithium-ion batteripakke.

Undgå opladning til fuld kapacitet
Når det kommer til at stille spørgsmål om levetiden af ​​et li-ion batteri, er dette stadig en af ​​de største mistænkte. Det er let at falde i fristelsen til at oplade et sådant batteri op til 100%. Der er masser af tutorials, der opmuntrer dig til at gøre det. Dette kan dog kun føre til, at dens levetid forkortes gradvist. Den nederste linje her er, at du skal undgå at oplade dit li-ion-batteri til dets fulde kapacitet. Sammenlignet med andre kemier ser lithium-ion-batterier ud til at være meget følsomme over for float-spænding, der er høj. Dette reducerer kapaciteten på dit batteri gradvist.

Det er afgørende, at du er opmærksom på, hvordan dit batteri oplades. Med andre ord, prøv at se på de fremskridt, det gør. Når den når omkring 80-85%, bør opladningsprocessen stoppes. Dette vil være med til at sikre, at det holder meget længere.

Nøglepunkter at bemærke
• Oplad ikke dit li-ion batteri til 100 %
• Den anbefalede normale opladningshastighed er 80-85 %
• Lithium-ion-batterier har høj flydende spænding, som er høj

Brug af partielle afladningscyklusser
Dette er endnu en faldgrube, som mange mennesker er skyldige i, når det kommer til, hvordan en OEM Lithium-ion batteripakke skal bruges efter at den er blevet opladet. Igen er det altid fristende at bruge det batteri, der er blevet opladet, indtil dets effekt falder til omkring 5% eller 10%. Mange mennesker tror, ​​at der ikke er noget galt med denne beslutning. Sandheden er, at en sådan mentalitet er forkert og kan få batteriet til ikke at holde længe.

Den bedste ting at gøre altid er at bruge omkring 30-40% af dit batteri. Efter det skal du lade det op til omkring 80-85% som forklaret ovenfor. Tro det eller ej, dette kan hjælpe med at holde dit batteri sundt i årevis. Der er dem, der endda bruger deres batterier, indtil de løber ned til nul procent. Dette er en stor handling, der kan forkorte dens levetid uden at du ved det. Prøv derfor så vidt muligt at sikre, at det undgås.

Nøglepunkter at bemærke
• Fuld afladningscyklusser kan dræbe dit lithium-ion-batteri
• Undgå at bruge dit li-ion batteri, indtil det falder til 0 %
• Brug altid kun 40-50 % før genopladning

Høje lade- og afladningsstrømme
Der har været en seriøs debat om høje lade- og afladningsstrømme, herunder om det kan påvirke levetiden for et lithium-ion-batteri. Det enkle svar på dette spørgsmål er ja, det er meget muligt. Kort sagt holder dit batteri ikke længe, ​​når det bliver udsat for høj opladning såvel som afladningsstrøm. For eksempel, når valutaen er højere end 12 volt, vil batteriet blive stresset uden at du ved det. Selvom den oplades, er det kun et spørgsmål om tid, før vigtige komponenter bliver beskadiget.

Igen, undgå at oplade dit batteri med lav spænding. Hver gang du bemærkede, at spændingen er lav, skal du undgå at oplade den. Dette vil sikre, at det varer så længe som forventet. Sandheden er, at li-ion-batterier kan være stærke og pålidelige. De kan dog også blive beskadiget af høj- og lavspænding. Igen er strømkilden de bliver opladet fra afgørende. Det anbefales stærkt, at du følger fabrikanternes instruktioner om, hvor og hvordan de skal opkræves.

Vigtige punkter at notere
• Lav spænding kan beskadige dit li-ion-batteri
• Den kan også blive beskadiget af højspænding
• Spørg fabrikanterne, hvis du ikke er klar over den anbefalede spænding

Ugunstig temperatur
Hvor din OEM Lithium-ion batteripakke ikke opbevares det rigtige sted, kan det let blive påvirket af ugunstig temperatur. Der er ingen tvivl om, at disse batterier er fantastiske, når det kommer til at producere optimal ydeevne i varme temperaturer. Du skal dog være forsigtig med, hvor din opbevares. Undersøgelser har vist, at når et sted er ekstremt koldt, kan de blive negativt påvirket. I sådanne tilfælde kan et li-ion batteri, der skal give minimum 5 timer, reduceres til 3 timer.

Ligesom koldt vejr kan påvirke andre batterier, er det også det samme for lithium-ion-batterier. I en situation, hvor temperaturen er under 320C, skal du forvente, at dens ydeevne falder. At fortsætte med at bruge det under sådanne forhold kan i sidste ende reducere levetiden.

Nøglepunkter at bemærke
• Ekstremt høj temperatur er ikke godt for li-ion-batterier
• Undgå at opbevare dem på kolde steder

Brugerdefineret batteripakke

Brugerdefineret batteripakke

Konklusion
Fra detaljerne ovenfor er det klart, at der er masser af fejl, du begår, som ser ud til at påvirke den samlede levetid for dit lithium-ion-batteri. Selvom disse batterier er bygget til at være robuste, betyder det ikke, at du ikke skal undgå disse problemer.

For mere om en OEM lithium-ion batteripakke 48V, kan du besøge JB Battery China kl https://www.jbbatterychina.com/china-48v-100ah-lithium-ion-golf-cart-battery-pack-with-bms-and-its-idealness.html for mere info.

Del denne post


en English
X