Top 10 brugerdefinerede Lithium Ion Automotive Battery Pack fabrikanter i USA

Top 10 brugerdefinerede Lithium Ion Automotive Battery Pack fabrikanter i USA

Top 10 brugerdefinerede Lithium Ion Automotive Battery Pack fabrikanter i USA
Der er mange producenter af batteripakker i USA. At prøve at vælge et af disse firmaer, som du kan være formynder for, svarer til en scattergun-tilgang. Det skyldes, at de fleste af dem ikke er gode nok, når det kommer til at producere batterier, der kan tåle tidens tand. Det er grunden til, at du bør træffe dit valg omhyggeligt blandt de forskellige batteripakkeproducenter i USA.

Dette indlæg vil forklare nogle af de bedste virksomheder, der er i produktion af batteripakker i USA. Læs detaljerne nedenfor, før du beslutter dig for, hvilket batterimærke du vil være formynderisk.

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

Brugerdefineret litiumionbatteripakke 28

1 – Tripp Lite
Lige siden Tripp Lite blev til, har den levet op til forventningerne fra batteribrugere fra forskellige dele af verden. Det er et af de mest kendte mærker, når det kommer til batteripakker til UPS. Faktisk, hvis du leder efter en batteripakke til din UPS, er dette en producent at stole på. Dens produkter har været intet mindre end imponerende på markedet. Vil du vide det bedste ved denne virksomhed? Det er det faktum, at dens batteripakker er kompatible med ethvert mærke af UPS.

2 – Tilhørende taske
Associate Bags startede driften i 1938. Lige nu er dets hovedkvarter placeret i Milwalkee, WI. Dette er en af ​​de mest betroede virksomheder, når det kommer til alkaliske batterier, der kan levere på de største scener. Det gør forskellige bordpladebatteripakker tilgængelige for sine kunder i forskellige dele af verden.

I årenes løb har Associate Bag sat meget høje standarder blandt andre batteriproducenter, ikke kun i USA, men i hele verden. For eksempel er dets batterier sikre at bruge på grund af de processer, hvorigennem de er fremstillet.

3 – Essentra-komponenter
Ligesom Associate Bag nævnt og forklaret ovenfor, er Essentra Components et firma, der har vist sig at være en ekspert, når det kommer til at producere alkaliske batterier. Siden den blev opstået i 1958, har den vist sig at være en af ​​de mest pålidelige og betroede Producenter af batteripakke i USA.

4 – Positivt batteri
Positivt batteri er et andet velrenommeret firma, som mange mennesker ikke taler om for ofte. Det kan have startet driften i 1983, men den slags kundebase, det er lykkedes at opbygge over en sådan tidsramme, siger noget. Dette firma, der opererer i Hartford, CT, er sandsynligvis et af de mest alsidige, når det kommer til batteriproduktion.

Dette skyldes, at det producerer forskellige typer batterier som NiCd, NiMH, blysyre og lithium. Disse bruges i små motorer, lastbiler, tog, solenergiapplikationer, generatorer, telefoner, bærbare computere og andre elektroniske enheder.

5 – Johnson Controls
Med mere end 100 års erfaring i fremstilling af forskellige batterier forventes intet andet end det bedste fra Johnson Controls. Selvom dets hovedkvarter er beliggende i Irland, opererer dette firma også fra Glendale, Wisconsin i USA. Det har formået at producere nogle af de bedste batteripakker nogensinde, der kan drive forskellige elektroniske enheder og apparater. Det er formentlig en af ​​de førende virksomheder i fremstødet for vedvarende energi. Dette gør det til en af ​​de bedste batteripakkeproducenter i USA.

6 – Energizer Holdings, Inc
Dette er en af ​​de største amerikanske batteriselskaber på markedet i dag. Sandsynligvis skal du have hørt om de bedrifter, som energigiver-batterier gør. Hvis du ikke ved det, er Energizer Holdings, Inc. hjernen bag en sådan innovation. Siden den blev grundlagt i 1896, er den ved med at skalere nye højder, når det kommer til batteriproduktion. En af dens mest fremragende innovationer har været AAA-batterierne, som den laver til slutbrugere. Disse har været kendt for at holde meget i meget lang tid.

7 – Exide Technologies
Når det kommer til blybatterier, er det meget få Producenter af batteripakke i USA kan faktisk konkurrere med Exide-teknologier. Dette skyldes, at den kommer med banebrydende batteriteknologier, der er opdateret med de nyeste trends. Udover at fremstille bilbatterier har den også opbygget et solidt ry siden 1888 for produktion af industribatterier. Du vil helt sikkert blive imponeret over batterierne produceret af dette firma, som opererer i Milton, Georgia, USA.

8 – Power-Sonic Corporation
Selvom Power-Sonic Corporation opstod i 1970, har det formået at konkurrere positivt med nogle af de største aktører inden for blysyre- og lithiumbatteriproduktion. Den har også sørget for, at dens blysyrebatterier er forseglet. Dette gør dem til en af ​​de sikreste muligheder på markedet. Power-Sonic Corporation er et firma, der har været kendt for at producere intet mindre end de bedste batterier, der findes. Den fremstiller også LiFePO4-, GEL-, SLA- og VRLA-batterier.

9 – Clarios
Clarios er en anden betroet batteripakkeproducent i USA, som du kan stole på. Alene i USA har den omkring 17 faciliteter. Hvis der er én ting, som denne virksomhed har opnået gennem årene, så er det at sikre, at dets batterier, der stilles til rådighed for slutbrugerne, er blevet fremstillet med de nyeste teknologier. Dens batterier er bygget til at imødekomme kravene til, hvad den elektroniske verden efterspørger i dag. Det gør dem meget konkurrencedygtige blandt andre.

Har du ledt efter de bedste lithium-ion-batterier, der kan modstå barske forhold? Clarios kan hjælpe i sådanne henseender med sine prisvindende li-ion-batterier. De er den komplette definition af moderne teknologi.

10 – Mouser Electronics
Der er ingen tvivl om, at Mouser Electronics altid har vist sig at være et kraftcenter blandt andre batteripakkeproducenter i USA. Siden den blev opstået i 1964, har den formået at efterlade et uudsletteligt indtryk på sine kunder ved at skulle fremstille førsteklasses batteripakker.

Disse opfylder med garanti behov og forventninger. Det er til produktion af NiMH-, NiCd-, Alkaline-, Lithium- og Blysyre-batterier. Der er endda rapporter, der hævder, at det planlægger at udvide driften til flere lande rundt om i verden. Mouser Electronics' batterier er en kombination af kvalitet og holdbarhed.

lithium-ion golfvogn-batteriproducent

lithium-ion golfvogn-batteriproducent

Konklusion
Dette er de bedste batteripakkeproducenter i USA lige nu. Gennem årene er det altid lykkedes dem at leve op til slutbrugernes forventninger.

For mere om top 10 brugerdefinerede lithium-ion bilbatteripakke fabrikanter i USA kan du besøge JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com for mere info.

Del denne post


en English
X