Hvad er levetiden for en Deep Cycle 48V 200Ah Lithium Ion Battery Marine til elektrisk båd?

Hvad er levetiden for en Deep Cycle 48V 200Ah Lithium Ion Battery Marine til elektrisk båd?

Hvad er levetiden for en Deep Cycle 48V 200Ah Lithium Ion Battery Marine til elektrisk båd?

I æselår har folk altid vendt sig til blybatterier til deres udstyr, køretøjer og elektroniske strømbehov. Sådan havde det været i årtier før ankomsten af ​​lithium-ion-batterier. Fremkomsten af ​​lithium-ion-batterier var i stand til at vælte blybatterier, fordi de sikrede højere effektivitet og var sikrere at bruge. I dag er lithiumbatterier pludselig blevet valgmulighederne for mange, når det kommer til forskellige applikationer og industrier.
I de maritime industrier, hvor både bruges, er levetiden for et batteri en ting, der bliver kritisk overvejet. Varigheden af ​​et batteri kan levere strøm bestemmer, hvor længe en båd vil blive brugt. Det er sådan effektivitet beregnes i denne verden.
Den faktiske levetid for et 48V Lithium Ion Battery Marine er relativ. Det kan afhænge af mange faktorer. Lad os overveje nogle af de egenskaber, der kan påvirke levetiden af ​​et lithiumbatteri.

48V Lithium Ion Batteri Marine

48V Lithium Ion Batteri Marine

Brugstider
Blybatterier kan ikke sammenlignes med blybatterier med hensyn til, hvordan de fungerer i det daglige. De er på to forskellige niveauer. Levetiden for lithium-batterier er tydeligt bemærkelsesværdig på grund af dens hurtige opladningstid. Og efter at have opladt den i en kortere periode sammenlignet med andre batterier, kan du være sikker på, at den vil drive båden i længere timer.
For eksempel tager det omkring en time at fuldføre opladningen, og du kan være sikker på at have 8 timers strøm. Batteriet behøver ikke et øjeblik imellem at køle ned, før det kan bruges. Den eneste nedetid, der kan opleves, er i opladningsperioden. Af denne grund har lithium-ion steget til lejligheden og overgået forventningerne hos sine brugere.
Bemærk: på grund af hvordan lithium-ion-batterier er designet, er det bedst, at de ikke er helt afladet. Det er nødvendigt for at forhindre beskadigelse af beskyttelseskredsløbet indeni.

Forventede levealder
Som standard har et 48V Lithium Ion Battery Marine en længere forventet levetid. Selvom du er den mest skødesløse person på jorden, vil du stadig bruge det i lang tid. Når de bruges korrekt, holder lithium-batterier i utrolig lang periode. Antag, at de er designet til at holde op til 5 år som standard. Når du bruger dem med stor omhu og den rigtige mængde ladekraft, kan de holde meget længere.
Ved hjælp af forskellige testmetoder er det blevet bevist, at lithium-ion-batterier kan holde op til 45 % længere end de bedste blybatterier. Det vil være en fejl at lede efter et blybatteri, når du har et lithium-ion-batteri til din rådighed.

Mister strøm i en langsommere hastighed
Batterier mister normalt lidt af deres kræfter, når du bruger dem med tiden. Uanset om det er lithium- eller et blybatteri, er der en vis mængde strømtab forårsaget af brug. Batteriet har en tendens til at miste en del af sin kapacitet i løbet af brugen.
Der er dog en væsentlig forskel mellem lithium-ion-batterier og blybatterier i denne henseende. Det er det faktum, at hastigheden af ​​strømtab i et lithiumbatteri næsten kan betragtes som ubetydelig, fordi det er ekstremt langsommere sammenlignet med blybatterier.
Implikationen er, at et lithium-ion-batteri kan bruges i lang tid, og der vil ikke være noget mærkbart fald i kraften. Men enhver, der har brugt et blybatteri, vil indse, at det fungerer med et betydeligt fald i strøm.

Kan modstå ekstreme temperaturer
De fleste batterier har svært ved at levere konstant strøm, når de udsættes for ekstreme temperaturer. Med andre ord kan en ekstrem høj temperatur eller ekstrem lav temperatur forhindre et batteri i at yde sit bedste. Det er en udfordring, som mange batteriproducenter har kæmpet med i årevis.
Takket være introduktionen af ​​lithiumbatterier er sådanne mangler blevet rettet behørigt. Det betyder, at du kan bruge et 48V Lithium Ion Battery Marine i ekstreme temperaturer, uanset om det er koldt eller varmt. De er designet til at forblive inaktive eller ikke reagere på de negative reaktioner, der ledsager sådanne ekstreme temperaturer.

Opbevaring
En gruppe af batteribrugere blev for nylig undersøgt, og det blev tydeligt, at næsten 60 % af batteribrugerne ikke ved, at hvor et batteri opbevares kan påvirke batteriets levetid og effektivitet. Hvordan og hvor du opbevarer dit batteri er lige så vigtigt som mange andre faktorer.
Hvis du havde brugt et lithiumbatteri, og det ikke holdt dig længe nok, så er det muligt, at du har opbevaret det forkert. Før du opbevarer et lithium-ion-batteri, er der visse tips, du bør have i tankerne.

For det første skal du undgå at opbevare et lithiumbatteri uden opladning. Det er ikke klogt at aflade batteriet helt, før du tager det til, hvor det skal opbevares. I stedet burde den have noget ladning i sig. Eksperter anbefaler en afgift på mellem 40 % og 50 %. Med en sådan mængde opladning kan du trygt oplade dit batteri.

For det andet er temperaturen på lagerpladsen en anden vigtig faktor. Det omgivende rum skal være køligt nok til opbevaring. Stuetemperaturen vil være god nok. Når det er sagt, skal du muligvis tjekke batteriet for at se, om batteriet er afladet betydeligt efter nogle måneder. Hvis det er tilfældet, kan du oplade det op til 50 % og gemme det igen.

Miljømæssige faktorer
Der er masser af ting, du skal bekymre dig om, når du bruger blybatterier. En af dem er miljøets tilstand. Men det gode med 48V Lithium Ion Battery Marine er, at du ikke behøver at overveje noget af det, når du bruger det.

Vandtæt LiFePO4 48V 80ah Lithium Ion batteripakke

Vandtæt LiFePO4 48V 80ah Lithium Ion batteripakke

Bottom Line
48V Lithium-ion batteri Marine er designet med bemærkelsesværdige kvaliteter og funktioner. Sådanne funktioner gør det nemt for dig at bruge din båd eller andre marineapplikationer. Men som nævnt ovenfor er der visse faktorer, der ikke bør overses, så dit lithiumbatteri kan holde så længe som forventet.

For mere om levetiden for en deep cycle 48V 200Ah lithium ion batteri marine til elektrisk båd, kan du besøge JB Battery China kl https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-electric-boat-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X