Hvorfor du skal bruge et 24 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri fra lithium-ion gaffeltrucks batteriproducenter canada

Hvorfor du skal bruge et 24 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri fra lithium-ion gaffeltrucks batteriproducenter canada

Hvorfor du skal bruge et 24 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri fra lithium-ion gaffeltrucks batteriproducenter canada

For mange virksomheder er omkostningerne et af højdepunkterne i mange beslutninger. Dette gælder især, når du køber aktiver af høj værdi, såsom materiel udstyr og køretøjer. I mange virksomheder er der brug for gaffeltrucks, og det er bedre, når de er effektive. Disse kan bruges på byggepladser og varehuse. Det er vigtigt at vælge et gaffeltruckbatteri, der kan fungere godt, da det kan påvirke bundlinjen betydeligt. At vælge den rigtige batteriteknologi påvirker den måde, gaffeltrucken vil arbejde på. Du skal bruge en 24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri på grund af de mange fordele forbundet med det.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

Hvorfor vælge lithium frem for bly-syre batteri
Bly-syre-batterier har været brugt i meget lang tid nu. Brugen af ​​lithium-ion-batterier er blevet introduceret for nylig, og der er grunde til, at det vinder popularitet ret hurtigt. Du skal bruge en 24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri på grund af hvor godt raffinerede batterierne har været gennem tiden. Selvom de blev introduceret efter blysyre, er de tilfældigvis overlegne med hensyn til:
Opladningstid: disse batterier skal genoplades. Du bemærker, at bly-syre-batterier tager længere tid at oplade end lithium-ion-batterier. Blysyre kræver et sted mellem 8 og 48 timer for at opnå en fuld opladning, mens for lithium-ion kan 2 timer være nok.

Levetid: Når du vælger at bruge gaffeltrucks, der bruger batterier, skal du vide, at du bliver nødt til at udskifte disse batterier med tiden. Dette gør brugen af ​​sådanne batterier til en tilbagevendende udgift. På grund af denne grund skal du forstå, at levetiden for ethvert batteri er meget vigtig. De omtrentlige cyklusser, bly-syre-batterier kan klare, er omkring 1500. Lithium-ion-batterier kan klare op til 3000 cyklusser, hvilket gør dem til den bedre løsning.

Sikkerhed: Brug af bly-syre-batterier involverer brug af farlige materialer som bly og svovlsyre. Batterierne skal have vand, og der er fare for sprøjt og spild, hvis tingene ikke bliver gjort rigtigt. Der er meget få risici for korrosion, forurening og spild. Ved opladning kan der frigives dampe. De er også tilbøjelige til opvarmning, hvilket betyder, at det er vigtigt at bruge dem i et kontrolleret miljø. Lithium-ion-batterier bruger LFP eller lithiumjernfosfat. Elektroder er stationære, hvilket betyder, at alt er forseglet. Inkludering af et sikkerhedsstyringssystem gør lithium-ion-batterier endnu mere overlegne, alt taget i betragtning.

Batterier er ikke alle ens, og at kende forskellen kan gøre en stor forskel, når du skal træffe et valg. At være klog i udvælgelsen kan gøre en stor forskel i slutningen af ​​dagen.

24 volt batterier er i stand til at arbejde på forskellige typer gaffeltrucks. Dette inkluderer enderyttere, centerryttere, walkie-stablere og walkie-pallestik. Hvis du har en større gaffeltruck, skal du bruge en større type lithium-ion-batteri.

Du bør bruge et 24 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri, fordi det er de mest pålidelige batterier, der findes. Batterierne kan være meget pålidelige og er meget produktive sammenlignet med andre muligheder. Du skal dog sikre dig, at batterikapaciteten er den rigtige til den gaffeltruck, du har tænkt dig at bruge den på eller købe.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

For mere om 24 volt lithium ion gaffeltruck batteri fra fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier canada, kan du besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X