Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre batteri: Hvilken er den bedste gaffeltruck batteri typer?

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre batteri: Hvilken er den bedste gaffeltruck batteri typer?

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre batteri: Hvilken er den bedste gaffeltruck batteri typer?

At vælge det rigtige batteri til din gaffeltruck kan betyde en stor forskel på mange områder af dine operationer. Det er vigtigt at finde det mest passende valg for at sikre, at du altid får de foretrukne resultater og den højeste effektivitet og produktivitet.

Batterier er ikke lavet ens. Det er noget, vi skal værdsætte og omfavne. Når det kommer til materialehåndteringsudstyr såsom gaffeltrucks, skal du træffe det rigtige valg og ikke gå på kompromis med nogen af ​​dine processer.

I dag er så mange virksomheder afhængige af gaffeltrucks for at få tingene flyttet rundt sikkert og lettere. Den slags gaffeltruck, du vælger, kan have stor indflydelse på batteriet. Bly-syre-batterier har været de vigtigste valg i lang tid. Men tingene ændrer sig langsomt, og lithium-ion-batterier bliver omfavnet som den nyeste og mere overlegne teknologi på så mange områder af økonomien i dag.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

Gaffeltruck batterier
Lithium-ion vs bly-syre gaffeltruck batterier skal sammenlignes for at træffe det rigtige valg. I gaffeltruckverdenen er disse de vigtigste strømkilder. Bly-syre-batterier har været standarden i meget lang tid. Dette har været den mest pålidelige teknologi i sin tid, og det har været brugt så mange år på gaffeltrucks.

Til gengæld har vi lithium-ion-batterier. Dette er en nyere teknologi, der kom langt efter, at bly-syre-batterier kom på markedet. Denne teknologi har nogle fantastiske fordele, når den sammenlignes med bly-syre-batterier.

Hvilken er bedre?
Når man laver lithium-ion vs bly-syre gaffeltruckbatteri sammenligninger, er vi nødt til at vurdere og konkludere, hvilket er det bedste valg for dine gaffeltrucks. Strømkilderne er meget forskellige, så det burde ikke være for svært at vælge.

Bly-syrebatterier har en elektrolytblanding og celler. Blandingen er hovedsageligt svovlsyre og vand. Med tiden blev batterierne forbedret til, hvad de er i dag. Kemiske reaktioner fører til produktion af energi. Disse batterier skal tilføres vand med jævne mellemrum. De skal også vedligeholdes.

Lithium-ion-teknologi er almindeligt anvendt i de fleste bærbare enheder såsom kameraer, tablets og smartphones. De bruges også til at drive elbiler og gaffeltrucks.

En stor forskel mellem disse to muligheder er prisen. Bly-syre-batterier er langt billigere sammenlignet med lithium-ion oprindeligt. Prisforskellen afspejles dog på lang sigt, og fordelene forbundet med lithium-ion-batterier gør dem til det overlegne valg i slutningen af ​​dagen.

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

vedligeholdelse
Når du betjener gaffeltrucks, finder du ud af, at batterierne skal vedligeholdes. Bly-syre-batterier har brug for vand og større pleje sammenlignet med lithium-ion. Når du vælger lithium-ion-batterier frem for bly-syre-batterier, indser du, at du ikke bruger tid på vedligeholdelse, som du ville med bly-syre-batterier.

Bly-syre-batterier skal udlignes regelmæssigt. Når de vedligeholdes, kan der også forekomme spild, hvilket kan være dårligt for miljøet. I slutningen af ​​dagen er lithium-ion-batterier det bedre valg, når dette tages i betragtning. Lithium-ion-batterier er fuldstændigt forseglede, hvilket gør dem mere effektive og omkostningseffektive end modparterne bly-syre-batterier.

Når du vil skifte batteri til din gaffeltruck, golfvogn, SUV, ORV, Mobility Scooter og så videre. Men du er i tvivl om, hvordan du vælger batteriet. Først og fremmest, uanset hvad du vælger, skal du finde ud af spænding, kapacitet, batteristørrelse, afladningsstrøm, stik og ledningslængde.

Og så har du mange muligheder, som du er svær at vælge."Hvilket materiale til gaffeltruckbatteriet skal jeg bruge?", "hvad er forskellen mellem lithium og blysyre?" Her hjælper vi dig med at finde ud af deres styrker og svagheder.

For let at læse, bruger vi kun lithium-referencer til lithium-jernfosfat(Lifepo4) gaffeltruckbatterier, og SLA refererer til blysyregaffeltruckbatterier.

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Tjek venligst de forskellige ydelser mellem lithium og SLA

Lithium VS SLA for cyklisk ydeevne

Lifepo4 har 10 gange cykluslevetid end SLA under de fleste driftsforhold. Det betyder, at du ikke behøver at skifte batteri ofte, hvilket kan spare dine omkostninger og tid.

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Tjek venligst levetiden for Lifepo4 og SLA

Lithium VS SLA for udledningsydelse

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Se efter afladningsydelsen, lithiumbatteriet aflades altid som begyndelsen. For eksempel, hvis pæren bruger disse to batterier, ville lithium-batteriet holde pæren i begyndelsen, men SLA'en ville gøre pæren mørkere og mørkere som tiden går.

Sammenligning af batterivægt

Lithium er 55 % lettere end SLA, fordi lithium bruger materialer med høj densitet. Dette ville være vigtigt for at påvirke enhedens ydeevne, såsom robot, scooter, SUV og så videre.

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Høj temperatur ydeevne Lithium VS SLA

Ydeevnen af ​​lithium er langt større end SLA i høj temperatur. Når det er i 55 ℃, har lithium stadig to gange cykluslevetid, som SLA har ved stuetemperatur.

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Cold Temperatur Performance Lithium VS SLA

Kold temperatur kan forårsage kapacitetsreduktion for alle batterimaterialer. Når din enhed skal arbejde på denne tilstand, skal du overveje to ting - Opladning og afladning.

Lithium har en højere udledningsydelse end SLA. Ved 0 ℃ udledes lithium med 70 %, når SLA udledes ved 45 %. Men lithiumbatteri vil ikke acceptere opladning ved lav temperatur (under 0 ℃), når SLA accepterer at oplade ved lav temperatur.

Opsummer

Der er mange forskelle mellem Lithium og SLA gaffeltruck batteri. I de fleste tilfælde, lithium-ion gaffeltruck batteri er det stærkeste batteri. Så vi er store i jobbet, der lader lithium erstatte til SLA. Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du vælger det bedste gaffeltruckbatteri, er du velkommen til at kontakte os eller besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

 

Del denne post


en English
X