Hvorfor skal du bruge et 36 volt 600ah lithium ion gaffeltruck batteri til din elektriske gaffeltruck

Hvorfor skal du bruge et 36 volt 600ah lithium ion gaffeltruck batteri til din elektriske gaffeltruck

Hvorfor skal du bruge et 36 volt 600ah lithium ion gaffeltruck batteri til din elektriske gaffeltruck

At finde den bedste kraftløsning til gaffeltrucks er en vigtig ting. Du skal bruge en 36 volt lithium-ion-gaffeltruckbatteri fordi den er designet til at fungere i materialehåndteringsapplikationer. Stand-up gaffeltrucks har brug for denne type batteri for at fungere godt. Lithium-ion-batterier er ultrahurtige ved opladning og er en mulighed med høj tæthed. Det er det, der gør dem til det ideelle valg til energikrævende applikationer.

36 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

36 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Når du kører et stort lager, hvor paller skal hentes hele vejen igennem, og hvor der er smalle gange, skal du finde den ideelle gaffeltruck. Hvis du vil have en god ydelse døgnet rundt og øge din produktivitet på bedst mulig måde, skal du finde den bedste energiløsning til din gaffeltruck. At have et 36 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri kan være en sand velsignelse for din virksomhed.,
Når du driver din gaffeltruck med lithium-ion-batterier, gør du en kæmpe tjeneste.

Du får en bedre driftstid, hver gang du oplader, der vil ikke være nogen emissioner, og du vil i høj grad øge din produktivitet til utrolige grænser. Du kan nemt trække paller fra og eller lagerreoler i et meget stort jordareal. Hvis du har brug for at læsse og læsse trailere, gør det at have en pålidelig strømløsning til opgaven tingene så meget nemmere og gjort hurtigere, end det ellers ville være muligt.

Derfor skal du bruge 36 volt lithium-ion gaffeltruck-batterier i varehuse
Enhver, der har været eller er gulvarbejder, forstår, hvor travlt der er på lagerhuse. Lagre er altid på vej, og der er behov for at have gaffeltrucks adgang til og dele gange. Det er vigtigt at fjerne alt udstyr, der ikke er nødvendigt for de højtrafikerede områder for at reducere blokering og også for at reducere spild. Med de bedste 36 volt lithiumionbatteri, får du en chance for at gøre tingene på den mest effektive måde som muligt.

Det bedste ved batterierne er, at de kan klare kolde og høje temperaturer. Det betyder, at selvom du beskæftiger dig med frosne fødevarer eller frysemiljøer, vil batterierne stadig fungere perfekt.

Mindre nedetid
Der var engang bly-syre-batterier var de eneste fornuftige batterier at bruge i gaffeltrucks. Men da de også skal oplades, tager de for lang tid at opnå fuld opladning. Med lithium-ion-batterier er dette ikke tilfældet. De kommer med hurtigopladningsfunktioner, der sikrer, at fuld opladning opnås på mindst mulig tid. Det betyder, at selvom de løber tør for strøm, vil de ikke tage for lang tid, før de er fuldt operationelle igen.

Hvis du er i materialehåndtering, er effektivitet og produktivitet meget vigtige, og de kan betyde succes eller fiasko. Når du får lov til at gøre tingene hurtigt og forbedre effektiviteten, bør du omfavne det fuldstændigt. Når du kan opnå dette, opnår du en fordel i forhold til dine konkurrenter. Du finder ud af, at 36 volt lithium-ion gaffeltruckbatterier er de bedste til forskellige operationer. De giver dig en fordel med hensyn til at forbedre produktiviteten og reduktion af arbejdsomkostninger.

36 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

36 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Når alle faktorer tages i betragtning, er lithium-ion gaffeltrucks batterier værd at betale ekstra og er en værdig investering, der er bundet til at gøre tingene bedre og smidigere for dig.

For mere om 36 volt 600ah lithium ion gaffeltruck batteri for din elektriske gaffeltruck kan du besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X