Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri fra producenten af ​​gaffeltrucktraktionsbatterier

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri fra producenten af ​​gaffeltrucktraktionsbatterier

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri fra producenten af ​​gaffeltrucktraktionsbatterier

Enhver i materialehåndteringsindustrien forstår, hvor vigtig effektivitet og produktivitet er. Uanset hvilket udstyr du bruger. Det er vigtigt at have en strømløsning, der leverer ensartede resultater. Dette giver dig chancen for at opnå en fordel i forhold til konkurrenterne. Det er vigtigt at have et værktøj til at arbejde bedst muligt og skille sig helt ud.

Den bedste måde at skille sig ud på er at tage de nyeste energiløsninger til rådighed i dag i form af lithium-ion-batterier. Disse batterier har bragt en sand revolution ind i branchen. Batterierne kan oplades hurtigt, og de behøver ikke meget vedligeholdelse.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Lithium-ion batterier til gaffeltrucks
Der er mange fordele forbundet med lithium-ion-batterier, og de burde fortælle dig, hvorfor du skal skifte. Gaffeltrucks er meget almindelige, og de fungerer mere effektivt med denne teknologi.

Nogle af fordelene ved lithium-ion gaffeltruckbatterier inkluderer:

1. Højere produktivitet: når det kommer til materialehåndtering, er tid vigtig. Når du vælger lithium-ion-batterier, bliver tingene gjort, når du forventer, at de bliver gjort. Du behøver ikke at oplade batterierne så længe som bly-syre batterier. At vælge lithium-ion-batterier betyder, at du kan nyde produktiviteten hele vejen igennem.

2. Lithium-ion batterier kan sagtens holde en stabil og højere spænding under skift. Batterierne gør det muligt for dig at nyde bedre ydeevne. Det betyder, at gennemløbet også øges meget. Ved opladning af batterierne skal du undgå opladning, når batterilevetiden er for lav. Oplad ofte i stedet. Sagen med disse batterier er, at du ikke behøver at lade fuldt op, for at de fungerer bedst muligt. Batterierne kan oplades selv over pauser. For at undgå stress og påvirke kapaciteten bør du ikke udsætte batteriet for meget høje temperaturer.

3. Reduceret nedetid: dette er en anden fordel ved lithium-ion gaffeltruck batterier. Batterierne kan nemt skiftes, når muligheden byder sig. I andre tilfælde kan de blive opkrævet under vagterne, hvis det er absolut nødvendigt. Det betyder, at du ikke behøver at blive ved med at skifte batterier. Den reducerede nedetid betyder bedre ydeevne. Sammenlignet med bly-syre batterier holder disse længere.

4. Ingen vedligeholdelse: vælger man bly-syre-batterier, skal man tænke på vedligeholdelse, som tager tid og penge. Der er ingen behov for vedligeholdelse med lithium-ion-batterier, og du behøver ikke at blive ved med at vande batteriet som bly-syre. Der er ikke behov for rengøring eller udligningsladning.

5. Behov for lavt vedligeholdelsesarbejde: cellerne i lithium-ion-batterier er godt forseglet. Det betyder, at du ikke behøver at tilføje vand til batterierne for at fungere. Dette sikrer, at vedligeholdelsesomkostningerne reduceres kraftigt. Du behøver muligvis ikke at skifte eller fjerne batterier, da de kan blive i gaffeltrucken i længere tid. Dette eliminerer lageromkostninger og arbejdsomkostninger, der er forbundet med bly-syre-batterier.

Fordelene ved lithium-ion gaffeltruckbatterier får mange virksomheder i verden til at gå fra bly-syre-batterier. Mens der stadig er dem, der bruger bly-syre muligheder, kan fordelene ikke ignoreres.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

For mere om fordelene ved lithium ion gaffeltruck batteri fra producenten af ​​gaffeltruck-traktionsbatterier, kan du besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X