Fordele ved at bruge et 60 volt lithium ion gaffeltruck batteri fra shenzhen lithium ion batteri producent

Fordele ved at bruge et 60 volt lithium ion gaffeltruck batteri fra shenzhen lithium ion batteri producent

Fordele ved at bruge et 60 volt lithium ion gaffeltruck batteri fra shenzhen lithium ion batteri producent

Lithium-ion-batterier er udbredt inden for mange industrier i dag. De giver bedre ydeevne sammenlignet med andre. De forudgående omkostninger ved at anskaffe batterierne kan være meget høje sammenlignet med andre, men levetiden er også højere i sammenligning. Du bør vurdere, om batterierne er den bedste løsning til dit anlæg eller ej. Der er mange fordele forbundet med batterierne, og det er grundene til, at du bør bruge en 60 volt lithium-ion-gaffeltruckbatteri.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

Fordele ved at bruge lithium-ion-batterier
Det vigtigste ved 60 volt lithium-ion gaffeltruckbatteriet er holdbart. De holder omkring 2 til 3 gange længere sammenlignet med bly-syre-batterier. Det betyder, at du vil nyde utrolige besparelser i løbet af batteriets levetid. Når du tænker på de oprindelige omkostninger, kan du føle dig afskrækket fra at få batterierne. De forudgående omkostninger ved andre muligheder er meget lavere. Batteriets levetid, virkningerne på produktiviteten og vedligeholdelsen gør imidlertid lithium-ion-batterier til det bedre valg. At have lithium-ion-batterier betyder, at du vil pådrage dig meget lave ejerskabsomkostninger. Nogle større gaffeltrucks har brug for flere overlegne batterier, hvor 60 volt lithium-ion batterierne kommer ind.

Med lithium-ion-batteriet får du en længere driftstid. Gaffeltrucken løber ikke tør for strøm så hurtigt som andre batterier. Den anden ting er, at du vil have konsekvent kraft, som ikke ændrer sig med udledning. De længere køretider er fantastiske, især til materialehåndtering og multi-skift applikationer. Du behøver ikke at håndtere ændringer, der påvirker produktiviteten.

Du skal også bruge en 60 volt lithium-ion-gaffeltruckbatteri fordi de er meget attraktive for faciliteter, der ønsker at ændre deres gaffeltrucks fra intern forbrænding til elektriske flåder. Når de drives af lithium-ion-batterier, kan disse gaffeltrucks klare tunge opgaver. Dette er muligt uden at kræve arbejdskrævende vedligeholdelse, påfyldningsomkostninger og ventilationssystemer, der kan være ret dyre.

En længere levetid er en anden egenskab ved lithium-ion-batterier. Sammenlignet med bly-syre-batterier er lithium-ion-batterier de bedste og har en meget længere levetid. Hvis blysyrer ikke vedligeholdes eller bruges, som de skal, kan de blive stærkt påvirket, og deres levetid kan blive lavere end normalt.

Garantierne er længere
Når du undrer dig over, hvorfor du skal bruge et 60 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri, så prøv at tænke over de garantier, der tilbydes for det samme og sammenligne det med andre batterier. Der er tilfælde, hvor producenterne kan tilbyde op til 10 års garanti. Når det kommer til bly-syre-batterier, skal du følge alle producentens specifikationer for at sikre, at garantien er kompatibel.

vedligeholdelse
At vælge lithium-ion-batterier betyder mindre vedligeholdelse. Du behøver ikke blive ved med at vande dem eller give dem tid til at køle af. Der er ikke behov for syrejusteringer til udligning. Denne teknologi er vedligeholdelsesfri, og der er ingen grund til at få folk til at vedligeholde dem. Det betyder, at du ikke behøver at have nogen, der tager sig af batterierne. Opladning af batterierne er også meget let og sker meget hurtigt. Det betyder, at du ikke behøver at stå uden produktion eller arbejde længe.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

For mere om 60 volt lithium-ion-gaffeltruckbatteri fra shenzhen lithium ion batteri producent, kan du besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

 

Del denne post


en English
X