Lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhedsfunktioner og fordele ved lithium-ion industribatterier

Lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhedsfunktioner og fordele ved lithium-ion industribatterier

Lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhedsfunktioner og fordele ved lithium-ion industribatterier

Lithium-ion-teknologien har vundet stor popularitet i dag. For lagerchefer inden for materiale- og produkthåndtering er det indlysende, hvor vigtigt det er lithium-ion-batterier kan være og den slags effektivitet, de kan bringe på bordet. Der er dog stadig nogle mennesker, der ikke forstår de store fordele forbundet med lagerapplikationer, og hvor gode lithium-ion-batterier kan være.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

Fordele ved teknologien
Forskellige fordele er forbundet med lithium-ion-batterier, især i lagerapplikationer. Disse batterier er meget lettere end alternativerne. Lithium-ion gaffeltrucks er kortere end bly-syre-optionerne. Dette giver operatørerne mulighed for at arbejde på nogle trange steder. Dette er så vigtigt, når man betjener gangarealer eller læsser lastbiler.

Der er mindre varme involveret ved afladning og opladning, hvilket er en vigtig ting. Batteriet er meget mindre sammenlignet med bly-syre batterier. Det gør det nemmere at få et bedre udsyn bagud. Lithium-ion batterier er også meget lettere, hvilket er en stor fordel.

Lithium-ion-batterier er i stand til hurtig opladning. Disse batterier kan absorbere omkring halvdelen af ​​kapaciteten på kun tredive minutter. Nogle kan opnå fuld opladning på over en time. Der er også mulighed for boost-opladning. Dette gør lithium-ion-batterier til de bedste til gaffeltrucks, fordi batteriet holder på ladningen i lang tid, og det er ikke nødvendigt at blive ved med at skifte.

Energieffektiviteten af lithium-ion-batterier er utroligt. Der er ingen grund til at skifte batterier igen og igen. Lithiumjernfosfat er sådan en god mulighed til industriel brug.

Sikkerhed
Lithium-ion gaffeltruck sikkerhed er den anden ting, der gør den til en overlegen mulighed sammenlignet med bly-syre batterier. Lithium-ion-batterier er meget sikre, især når du køber dem fra de bedste producenter.

At arbejde med en gaffeltruck, der har et batteri, kommer med sine problemer. At betjene gaffeltrucks kan være farligt, og mange mulige ulykker kan ske på arbejdspladsen. Sådanne problemer kan resultere i alvorlige kvæstelser og nogle gange endda død. Der har dog været store fremskridt i dag, der gør dette udstyr så meget mere sikkert. Mange virksomheder omfavner forandring og investerer i de bedste lithium-ion-batterier til at drive forskelligt udstyr, herunder gaffeltrucks.

En af de største ting ved batterierne er deres sikkerhedsfunktioner. Nogle af dem omfatter:
• Ingen grund til at vande lithium-ion: batterier behøver ikke vande, for at de kan fungere godt. Batterierne er designet på den måde. Disse batterier er godt forseglede og kræver meget lidt eller ingen vedligeholdelse. Dette opretholder lithium-ion gaffeltruck sikkerhed.

• Minimum overophedningsrisiko: Overopladning er et problem, der påvirker bly-syre-batterier. Hvis de genoplades, kan elektrolytten overophedes, hvilket forårsager dannelse af ilt og brintgas, hvilket fører til tryk i batteriet. Overophedning kan forårsage overløb og nogle gange eksplosioner. Dette gør det nødvendigt at overvåge og administrere batterier og sikre tilstrækkelig ventilation. Hvad angår lithium-ion batteri overlegenhed, behøver du ikke et specifikt opladningsområde. De har et BMS, som sporer cellens temperatur, hvilket sikrer, at alt forbliver inden for sikre driftsområder.

• Du behøver ikke et separat opladningsområde: Vi har bemærket, at separate stationer er nødvendige, når bly-syre-batterier er involveret. Dette er ikke tilfældet med lithium-ion-batterier, og det er ikke nødvendigt. En af hovedårsagerne til, at dette er tilfældet, er, at lithium-ion-batterier er meget sikre, og de udsender ingen skadelige gasser, når de oplades. Du kan tilslutte dem, mens de er inde i gaffeltrucken uden at skulle fjerne dem. Dette øger deres bekvemmelighed.

Kina producenter af elektriske kørestolsbatterier

Kina producenter af elektriske kørestolsbatterier

Lithium-ion gaffeltrucks sikkerhedsfunktioner gør, at de skiller sig ud og er et foretrukket valg for mange. For mere om lithium-ion gaffeltruck batteri sikkerhedsfunktioner og fordele ved lithium-ion industribatterier, kan du besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-forklift-trucks/ for mere info.

Del denne post


en English
X