Fordele ved at bruge et 80 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri i elektriske gaffeltrucks kontra bly-syre batteri

Fordele ved at bruge et 80 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri i elektriske gaffeltrucks kontra bly-syre batteri

Fordele ved at bruge et 80 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri i elektriske gaffeltrucks kontra bly-syre batteri

Når du har en gaffeltruck, er der altid et spørgsmål i baghovedet om, hvilken der er den bedste energiløsning, du kan bruge. Skal du gå efter lithium-ion-batterier, eller er bly-syre-batterier det bedre valg? At forstå fordelene forbundet med begge dele og foretage sammenligninger er den eneste måde, hvorpå du kan træffe en velinformeret beslutning i slutningen af ​​dagen.

Du har muligvis en flåde af gaffeltrucks. At have de bedste batterier installeret kan i høj grad påvirke, hvor effektive disse gaffeltrucks er, og hvor længe de er i stand til at køre, før de skal genoplades. For ledere eller virksomhedsejere, der skal bruge gaffeltruck, når de driver en virksomhed, har den slags batteri, du vælger, stor indflydelse på virksomhedens effektivitet.

80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri producent

80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri producent

Batterityper til gaffeltrucks
Du skal bruge en 80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri hvis den er kompatibel med den gaffeltruck, du bruger. Du skal sikre dig, at batteriet passer til gaffeltrucken. Selvom nogle mennesker måske tror, ​​at blysyre er den bedre løsning, kan en forståelse af fordelene ved lithium-ion hjælpe dig med at se, at de er det bedste valg under de fleste omstændigheder.

Enten lithium-ion-batterier eller bly-syre-batterier kan drive kommercielle gaffeltrucks. Andre muligheder er tilgængelige, såsom gas, diesel og propan. I dag bruger mange af de gaffeltrucks, der bruges i forskellige kommercielle omgivelser, imidlertid lithium-ion- eller blysyredrevne muligheder.

De to teknologier er ikke ens, og de kan have forskellig indflydelse på, hvor effektiv gaffeltrucken er i slutningen af ​​dagen.

Blysyrer betragtes som en gammeldags mulighed i dag. De er voluminøse og væskefyldte. Toppen kan fjernes, og gennem en kemisk reaktion genereres elektricitet. Svovlsyre reagerer med blyplader. Teknologien går tilbage til 1800-tallet, og det involverer vandpåfyldning. Vand er påkrævet for at processerne indeni kan ske.

Grunden til at du skal bruge en 80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri er det faktum, at dette er en nyere teknologi sammenlignet med bly-syre. Disse batterier blev først brugt kommercielt i 90'erne. De fås i forskellige kemier. En af kemierne er lithiumjernfosfat, som er energitæt og kompakt sammenlignet med blysyre. Cellerne er forseglede og behøver hverken vand eller vedligeholdelse.

Lithium-ion overlegenhed
Elektriske batterier til din gaffeltruck skal betragtes som en forretningsudgift. Det vil sige, at det gentager sig fra tid til anden. På et tidspunkt bliver du nødt til at udskifte batteriet, når det ældre skal kasseres, hvis det ikke fungerer, som det skal. Dette er bundet til at ske over tid.

Skønheden ved at bruge et 80 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri er dets lange levetid sammenlignet med bly-syre-modstykker. Levetiden kan blive endnu længere med korrekt brug og vedligeholdelse af batteriet.

Når de er dårligt samlet, kan lithium-ion-batterier være et problem og kan forårsage skade. Selvom lithium-ion-batterier er den overlegne mulighed, skal de passes på den rigtige måde. Det er også vigtigt at vælge et batteri fra pålidelige producenter, der ved, hvad de laver.

80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri producent

80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri producent

For mere om fordelene ved at bruge en 80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri i elektriske gaffeltrucks vs bly-syre batteri, kan du besøge JB Battery China kl https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2022/05/16/lithium-ion-forklift-battery-vs-lead-acid-battery-which-is-the-best-forklift-battery-types/ for mere info

Del denne post


en English
X