Hvorfor vælge lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri selskaber fra producenter i shenzhen Kina

Hvorfor vælge lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri selskaber fra producenter i shenzhen Kina

Hvorfor vælge lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri selskaber fra producenter i shenzhen Kina

Lithium-ion batterier er populære, og det er på grund af de mange fordele, der er forbundet med dem. Du undrer dig måske over, hvorfor du vælger lithium gaffeltruck batteri selskaber fra Kina. Lithium-ion batteriindustrien i Kina er veludviklet, og så mange virksomheder er blevet oprettet for at skabe nogle af de mest funktionelle batterimuligheder, du kan finde.

Custom Lithium Ion Battery Pack Producent Fra Kina

Custom Lithium Ion Battery Pack Producent Fra Kina

Verden ændrer sig hurtigt, og så mange ting er i øjeblikket elektrificeret. I udviklingslandene har så mange mennesker adgang til elektricitet. I nogle lande bliver transportsystemer også elektrificerede. Elbiler er en almindelig ting i nogle lande lige nu.

I dag er lithium-ion-batterier de mest overlegne, og de bliver omfavnet meget hurtigt i adskillige applikationer og på tværs af forskellige industrier. Batterierne kan pakke meget energi, hvilket gør dem til en så god batterimulighed.

Kina og lithium-ion batterier
Så hvorfor vælge lithium gaffeltruck batteri selskaber fra Kina? I 2019 viste en fremskrivning, at lithiumcelleproduktionskapaciteten i verden var på 316 gigawatt-timer. 73% af denne kapacitet blev ejet af Kina, mens USA stod på 12% af den reelle kapacitet. Denne kapacitet forventedes at vokse yderligere i de kommende år. Der har også været en fremskrivning af, at USA's kapacitet vil blive ved med at vokse, men i et meget langsommere tempo end den globale kapacitet. Det vil sige, at produktionsandelen kan skrumpe.

Problemet er blevet løst ved at bygge fabrikker for at imødekomme efterspørgslen. Det kan dog være svært at finde lokale forsyninger. At de amerikanske producenter ikke kan imødekomme efterspørgslen betyder, at Kina stadig er bedre rustet til at levere batterierne.

Lithium-ion-batterier er co-relateret til vedvarende energi såsom solenergi, hvorfor de har kunnet bringe endnu mere til bordet. Tidligere tog Kina kontrol over solpaneler, selvom de blev opfundet i Amerika. I øjeblikket er dette marked domineret af Kina.

Kina er en af ​​de bedste producenter af lithium-ion batterier. En af hovedårsagerne til, at landet har kunnet dominere, er, at der er billig arbejdskraft. Dette har gjort det muligt for landet at dominere så mange industrier indtil videre.

Den anden væsentlige ting ved Kina er, at lithiumreserverne er ret høje i landet. Lithiumproduktionen i Kina er højere end i USA. I 2018 var lithiumproduktionen i Kina 8000 tons. Dette niveau er omkring 30 gange, hvad der er tilgængeligt i USA.
Ovenstående faktorer er nogle af de største ting, der gør Kina til en af ​​de bedste producenter af lithium-ion-batterier i verden, og hvorfor du bør vælge lithium-gaffeltruckbatterier herfra.

Muligheder og udfordringer
Folk, der skifter til lithium-ion-batterier, har ført med sig nogle store udfordringer såvel som muligheder, dette er noget, som Kina fuldt ud har taget til sig. Mange innovationer bringes ind for at gøre lithium-ion-teknologier endnu mere levedygtige muligheder. Ovenstående viser, hvorfor det er klogt at vælge lithium-ion batteriproducenter fra Kina.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

For mere om lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri selskaber fra producenter i Shenzhen, Kina, kan du besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-forklift-trucks/ for mere info.

Del denne post


en English
X