Hvorfor du skal bruge 12 volt lithium-ion gaffeltrucksbatteri fra elektrisk gaffeltrucks batteri 12V producent

Hvorfor du skal bruge 12 volt lithium-ion gaffeltrucksbatteri fra elektrisk gaffeltrucks batteri 12V producent

Hvorfor du skal bruge 12 volt lithium-ion gaffeltrucksbatteri fra elektrisk gaffeltrucks batteri 12V producent

På trods af populariteten til 12 volt lithiumionbatteri, er det blevet opdaget, at de fleste mennesker, der gør brug af gaffeltruck, ikke forstår dens fordele. Det er muligt, at du før nu har brugt et 12 volt blybatteri til at drive en sådan maskine. Sandheden er, at du næppe vil opleve de fordele, som et lithium-ion-batteri kan tilbyde ved at skulle bruge noget mindre. Der er ingen tvivl om, at 12 volt blybatterier engang blev populært brugt i gaffeltrucks. Der er dog ingen tvivl om, at alle disse har ændret sig.

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

Lithium-ion gaffeltruck batteri vs bly-syre

I dag skaber 12 volt lithium-ion-batterier nu masser af overskrifter. Dette skyldes de fordele, de har været kendt for at tilbyde, når de er blevet brugt i gaffeltruck. Forestil dig at kunne udskifte dit nuværende gaffeltruckbatteri med et li-ion batteri. Det betyder, at du sandsynligvis vil opleve alle de fordele, som sådanne batterier har været kendt for at tilbyde slutbrugere.

Er du stadig i tvivl om, hvad disse fordele er? Der er ikke behov for sådan noget, da dette indlæg vil hjælpe dig. Dens mål er at afsløre nogle af grundene til, hvorfor du bør begynde at tænke på at bruge en 12 volt lithium-ion gaffeltruck batteri.

Maksimal hastighed
Ved du, at batteriet, der bruges i gaffeltruck, kan påvirke dets hastighed i høj grad? Er du klar over, at manglende brug af et 12v lithium-ion-batteri kan påvirke dets generelle ydeevne? Det er ganske forbløffende, hvordan folk har en tendens til at fokusere på andre aspekter af deres gaffeltrucks og så være mindre opmærksomme på de batterier, de burde bruge. Hvis du ikke ved det, har li-ion-batterier været kendt for at levere den bedste ydeevne i enhver given situation. For eksempel, hvis du bruger et blybatteri i en gaffeltruck, er der en meget stor chance for, at det bliver langsomt med tiden.

Dette sker, når batteriets effekt er ved at blive lavere end dets første brugstrin. I dette tilfælde vil hastigheden på din gaffeltruck blive stærkt påvirket. Med andre ord kan mindre ladning påvirke dens hastighed såvel som løftekapacitet. I sidste ende vil det, der kunne have taget 1 time at gennemføre, kræve omkring 3 timer. Et 12 volt li-ion batteri er helt anderledes i denne henseende. Det skyldes, hvordan den kan holde høj hastighed, indtil den skal genoplades. Selvom der er 10 % tilbage, vil det stadig være meget hurtigt.

Her er nogle af hovedpunkterne
• En 12 volt li-ion kan få din gaffeltruck til at arbejde hurtigere.
• Fra det tidspunkt, hvor batteristrømmen begynder at falde, til opladningen er påkrævet, vil dets hastighed ikke blive påvirket
• Blybatterier er kendt for at påvirke gaffeltruckens hastighed, når de tømmes

Energieffektivitet
Ideen om at bruge blysyrebatteri til gaffeltruck er ret forældet. Dette skyldes, at alle i verden i dag leder efter, hvordan man sparer energi mest muligt. Sandheden er, at brug af blysyrebatterier ikke understøtter et sådant mål. Der er mange grunde til, at mange mennesker begynder at udforske muligheden for li-ion-batterier til deres gaffeltruck. For eksempel kan de oplade meget hurtigt. Selvfølgelig, når dette sker, vil du sandsynligvis spare nogle penge på energiomkostningerne. Hvis du ikke ved det, er brugen af ​​et li-on batteri til din gaffeltruck en måde at skære ned på dine udgifter til elregninger.

Det bedste er, at du frit kan lade et sådant batteri oplade til enhver tid efter eget valg. Der er ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt dette vil påvirke batterilevetiden. Dette skyldes, at et sådant batteri stadig holder som forventet. Hermed bliver læssetider mere fleksible. Der vil heller ikke være nogen specifik servicetid for lastbilkørsel. Dette kan gøres i en given periode. Når det kommer til energieffektivitet, er det let at konkludere, at et 12 volt lithium-ion batteri, der bruges i gaffeltruck, kan levere langt mere, end hvad en blysyre vil give.

Nøglepunkter at bemærke
• En gaffeltruck med 12 volt li-ion batteri kan oplades til enhver tid
• Et sådant batteri kan hjælpe dig med at spare på energiomkostningerne
• Det bringer høj grad af fleksibilitet til arbejdspladsen
• 12 volt lithium-ion-batterier er kendt for hurtig opladning

Højt sikkerhedsniveau
Gaffeltruckoperationer kræver én ting. Dette er et meget højt sikkerhedsniveau. Dette er sandsynligvis grunden til, at deres operatører er tvunget til at gennemgå forskellige uddannelseskurser. Der er dog noget, du måske ikke forstår. Dette er det faktum, at sikkerheden går ud over betjeningen af ​​gaffeltruck. Du kan følge alle de fastlagte regler og stadig ende med at bringe dit liv i fare. Det batteri, du bruger til at få din gaffeltruck til at køre, kan være forbundet med nogle risici. Med andre ord kan en sådan gøre dig sårbar over for nogle problemer, som kunne have været undgået. Det bedste er, at du ikke behøver at bekymre dig, når lithium-ion-batterier er involveret. Dette skyldes de sikkerhedsmæssige fordele, de kan tilbyde, når de er brugt i gaffeltruck.

For eksempel er de designet eller fremstillet på en måde, så cellerne ikke kommer i kontakt med hinanden. Desuden går disse batterier ikke i brand eller eksploderer let. Forudsat at du følger instruktionerne fra deres producenter om, hvordan de kan bruges, vil du ikke stå over for noget problem. For eksempel, når celler i et lithium-ion-batteri adskilles, vil der ikke være nogen grund til at frygte, at andre celler vil blive påvirket negativt, når en celle oplever en sikkerhedsrisiko.

Nøglepunkter at bemærke
• 12 volt lithium-ion-batterier er perfekte til gaffeltruck på grund af den sikkerhed, de kan medføre
• 12V lithium-ion-batterier er sikrere at bruge i gaffeltruck end blybatterier
• De er designet på den mest sofistikerede og avancerede måde

12 volt lithium-ion gaffeltruck batteri

12 volt lithium-ion gaffeltruck batteri

Konklusion
Baseret på ovenstående detaljer er der al mulig grund til at tro, at et 12 volt lithium batteri er den bedste mulighed, du kan bruge til en gaffeltruck. Det er en kombination af holdbarhed, optimal ydeevne og pålidelighed.

For mere om 12 volt lithium-ion-gaffeltruckbatteri fra elektrisk gaffeltruck batteri 12v producent, kan du besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2022/05/13/why-you-should-use-a-12-volt-lithium-ion-forklift-battery-from-manufacturer-of-jb-battery-china/ for mere info.

Del denne post


en English
X