Fordele og fordele ved 24 volt 200Ah 300Ah lithium-ion gaffeltruck-batteri fra producenter og leverandører af lithium-ion-traktionsbatterier

Fordele og fordele ved 24 volt 200Ah 300Ah lithium-ion gaffeltruck-batteri fra producenter og leverandører af lithium-ion-traktionsbatterier

Fordele og fordele ved 24 volt 200Ah 300Ah lithium-ion gaffeltruck-batteri fra producenter og leverandører af lithium-ion-traktionsbatterier

Der er ingen tvivl om, at der var engang, hvor blybatterier blev brugt i gaffeltrucks. I sådanne perioder så de ud til at være den eneste mulighed. Selvom disse batterier leverede som forventet, havde de stadig deres mangler. For eksempel havde de problemer med vedligeholdelse og sikkerhed. Et normalt 24 volt blybatteri, der bruges i gaffeltrucks, forventes at blive vedligeholdt på regelmæssig basis. Dette er den eneste måde, optimal ydeevne kan garanteres. Deres opladningscyklusser udgør også et reelt problem. Dette er på grund af, hvordan sådanne kunne bestemme deres niveau af holdbarhed.

Når man sætter alle ovenstående detaljer sammen, er det meget indlysende, at der var behov for fremkomsten af ​​en bedre batterimulighed, da blysyrebatterier havde nogle problemer. Da virksomheder altid leder efter, hvordan de kan sikre optimal ydeevne og produktivitet, var de nødt til at omfavne ideen om at bruge 24 volt lithium-ion-batterier.

Er du i tvivl om, hvad en 24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri kan tilbyde? Ved du, at dette er meget bedre sammenlignet med et konventionelt batteri, der bruges i en sådan maskine? Dette indlæg vil afsløre nogle af grundene til, hvorfor du bør begynde at overveje denne mulighed. Få flere detaljer nedenfor.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

Hvorfor anbefales et 24 volt lithium-ion-batteri?
Det er helt indlysende, at teknologiens verden har udviklet sig i høj grad. Det, der plejede at være relevant for nogle år siden, er blevet forældet. I dag leder virksomheder efter smartere og energieffektive måder at drive deres gaffeltrucks på. Det bedste er, at 24 volt li-ion-batterier er de perfekte svar. De er de nyeste teknologier, der kan hjælpe med at sikre, at gaffeltrucks fungerer effektivt uden klager. Det er en innovation, der har tendens til at give den perfekte alt-i-én-løsning til gaffeltruckførere.

Hvad er dens fordele?
Efter at have hørt om, hvordan lithium-ion-batterier klappes og anbefales til brug i gaffeltrucks, er der al mulig grund til at tro, at du undrer dig over, hvad de kan tilbyde. Sandheden er, at et 24 volt lithium-ion batteri er i stand til at bringe langt flere fordele, end du nogensinde kan forestille dig. Nedenfor er nogle af grundene til, at vi har anbefalet et li-ion batteri på 24 volt til din gaffeltruck.

Nem og trækfri opladning
Det er rigtigt, at blybatterier, der bruges i gaffeltrucks, også kan oplades. Glem dog ikke, at tiderne har ændret sig. Som gaffeltruckfører bør du lede efter, hvordan du gør tingene på den mest effektive og effektive måde.

Når det er sagt alle disse, skal du forstå, at processen med at oplade blybatterier er ret kompliceret og teknisk. Hvis du ikke er forsigtig, kan noget blive beskadiget, hvilket vil påvirke din gaffeltrucks generelle ydeevne. For eksempel skal et sådant batteri tages til et sted, før det oplades. Før opladeren tilsluttes, skal den placeres korrekt på grund af dens vægt. Det er også værd at bemærke, at 24 volt blybatterier i gaffeltruck ikke er miljøvenlige. Det skyldes, at man under opladningsprocessen har opdaget, at der frigives brintgasser og varme. Disse er i stand til at forårsage sundhedsfarer for dine medarbejdere.

Hvis du virkelig overvejer at beskytte dine medarbejdere mod disse sundhedsproblemer, anbefales det at begynde at bruge en 24 volt lithium-ion batteri. Det er nemlig super nemt at oplade. Det er den perfekte mulighed for gaffeltrucks.

Nøglepunkter at bemærke
• Opladning af et 24 volt lithium-ion batteri på gaffeltrucks er lettere
• Blybatterier kan udgøre alvorlige sundhedsmæssige udfordringer for dine medarbejdere
• Et 24 volt blybatteri har en tendens til at veje så højt som 15,000 pund

Optimal produktivitet
Dette er et andet aspekt, hvor et 24 volt li-ion batteri skal bruges i gaffeltrucks. På grund af vægten af ​​et blybatteri som nævnt ovenfor, tager det normalt tid for en gaffeltruck at blive kørt til det rum, hvor den kan lades op. Dette virker måske ikke som et alvorligt problem i starten, men som tiden går, vil det i høj grad nedsætte din produktivitet. Udover at gå i laderummet, skal blybatterier også udskiftes. Alle disse er i stand til at få produktionsmålene til ikke at blive nået.

Et 24 volt li-ion batteri på den anden side kræver mindre tid og stress at blive opladet. Det er ikke nødvendigt at gå over til laderummet, da sådan øvelse kan laves, mens den stadig er inde i udstyret. Med dette kan du være sikker på, at din gaffeltruck bliver mere produktiv. Der vil ikke være noget tabt tid, mens du prøver at udføre dagens aktiviteter. Dette skyldes, hvordan opladning foregår nemt.

Nøglepunkter at huske
• 24 volt lithium-ion-batterier er nemmere at oplade
• De kan sikre det højeste produktivitetsniveau
• Brug af et blybatteri i gaffeltruck kræver, at du får det bragt til et særligt sted for at blive opladet

Nem vedligeholdelse
Dette er et andet område, hvor et 24 volt lithium-ion-batteri har vist sig at være overlegent, når det bruges til at drive gaffeltrucks. Ved du, at vedligeholdelse af et blybatteri kræver engagement og konsistens? For eksempel skal de vandes regelmæssigt for at fungere som forventet. Dette kan virke som noget, du nemt kan håndtere, men det er ikke i egentlig forstand. Årsagen er ret enkel at forstå. Sådan er det faktum, at undladelse af at skifte vandet efter behov kan beskadige dit batteri.

Lithium-ion-batterier på den anden side har vist sig at være en komplet revolution. De kræver ingen vedligeholdelse, men leverer den allerbedste ydeevne. Så længe du oplader dem efter behov, vil der ikke være nogen grund til at bekymre sig om, hvorvidt de kan fungere som forventet eller ej.

Nøglepunkt at bemærke
• Du kan vedligeholde et li-ion-batteri til gaffeltruck ved at opbevare det på et sted med moderat temperatur på under 590F. Bemærk venligst, at det kan påvirke dets ydeevne at holde det et sted, der er under 320F.
• Blybatterier er meget komplicerede at vedligeholde

Industrielt elektrisk lithium-ion gaffeltruck batteri

Industrielt elektrisk lithium-ion gaffeltruck batteri

Konklusion
Efter at have set ovenstående, er der al mulig grund til at tro, at du nu forstår, hvorfor et 24 volt lithium-ion-batteri anbefales at blive brugt i gaffeltrucks sammenlignet med konventionelle batterier.

For mere om fordele og fordele ved 24 volt 200ah 300ah lithium ion gaffeltruck batteri fra producenter og leverandører af lithium-ion-traktionsbatterier, kan du besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

 

Del denne post


en English
X