Hvorfor du bør bruge 120 volt lithium ion gaffeltruck batteri fra elektriske AGV gaffeltruck lithium batteri producenter med lave omkostninger

Hvorfor du bør bruge 120 volt lithium ion gaffeltruck batteri fra elektriske AGV gaffeltruck lithium batteri producenter med lave omkostninger

Hvorfor du bør bruge 120 volt lithium ion gaffeltruck batteri fra elektriske AGV gaffeltruck lithium batteri producenter med lave omkostninger

Der har været masser af debatter om 120 volt lithium-ion-batterier og blybatterier på gaffeltrucks. Mens nogle mennesker har argumenteret for, at førstnævnte er en meget bedre mulighed sammenlignet med sidstnævnte batterimulighed, er der dem, der har en anden mening. Med andre ord har de argumenteret for, at blybatterier er meget bedre på gaffeltrucks. Der er ingen tvivl om, at verden skrider frem i et utroligt tempo. De dage, hvor blybatterier blev populært brugt på gaffeltrucks, er forbi. I dag er der andre bedre muligheder som 120 volt li-ion batterier.

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

Her er hvorfor de anbefales
Undrer du dig over, hvorfor et 120 volt lithium-ion-batteri anbefales til gaffeltrucks? Ved du, at dette er en af ​​de bedste beslutninger, du kan træffe for dine gaffeltrucks? Sandheden er, at undersøgelser har vist, at li-ion-batterier er en meget bedre mulighed for gaffeltrucks sammenlignet med blybatterier. Brug af sidstnævnte kan føre til, at din gaffeltrucks generelle ydeevne bliver påvirket.

Dette indlæg vil afsløre nogle af grundene til, at 120 volt li-ion gaffeltruck-batterier anbefales. Sørg for at læse detaljerne fra start til slut for at gøre det muligt for dig at træffe fornuftige beslutninger.

Dens tidsbesparende fordele
Selvom dette er svært at tro, er det sandheden. Hvis du ikke ved det, kan et 120 volt lithium-ion batteri spare dig for tid og stress. Dette sker, når det er ved at blive opladet. Processen er ret enkel at følge, da sådan vil blive gjort på ingen tid. Blybatterier er derimod meget svære at oplade. De skal fjernes fra gaffeltrucken, før opladningsprocessen kan foregå problemfrit. Dette er ikke kun stressende, men kan i høj grad hindre arbejdsgangen.

Den bedste ting at gøre er at begynde at bruge et 120 volt li-ion batteri i din gaffeltruck. Dens tidsbesparende fordele er ganske utænkelige. Problemet med blysyrebatterier, der bruges i en gaffeltruck, er, at det vil påvirke din ydeevne, da genopladningsprocessen ikke er ligetil eller let.

Nøglepunkter at huske
• 120 volt li-ion batterier er nemme at oplade
• Blybatterier, der bruges i gaffeltrucks, er ret komplicerede at oplade
• 120 volt lithium-ion batterier i gaffeltruck kan være med til at øge ydeevnen på arbejdspladserne. Dette skyldes, at der er nul nedetid

Omkostningsbesparende fordele
Dette er en anden fordel, som de fleste mennesker ikke er klar over. Ved du, at brug af 120 volt lithium-ion-batterier på gaffeltrucks kan reducere energiregningen? Undersøgelser har vist, at virksomheder, der bruger sådanne batterier i deres gaffeltrucks, formåede at spare 30 % på energiomkostningerne sammenlignet med dem, der bruger blybatterier. Dette er en stor forskel, der er i stand til at påvirke din rentabilitet. Selvfølgelig er målet for enhver virksomhed at maksimere fortjenesten og minimere tab. Det bedste ved 120 volt lithium-ion-batterier på gaffeltruck er, at de kan hjælpe dig med at nå et sådant mål

Du undrer dig måske over, hvordan de kan spare dine energiomkostninger. Det er blevet opdaget, at disse batterier har en tendens til at oplade meget hurtigere. Faktisk har de vist sig at være næsten 10 gange hurtigere under opladning sammenlignet med blybatterier.

Nøglepunkter at bemærke
• 120 volt lithium-ion-batterier, der bruges i din gaffeltruck, kan reducere dine energiomkostninger
• 120 volt li-ion batterier vil give dig en god chance for at maksimere fortjenesten
• 120 volt li-ion batterier er næsten 10 gange hurtigere end blybatterier

De kan holde længere
Hvis du har en virksomhed, hvor der konstant bruges gaffeltrucks, er det vigtigt at bruge de rigtige batterier, der kan drive den uden nogen klage. Du har brug for noget, der vil bestå tidens prøve. For eksempel er blybatterier fantastiske, men de er ikke så robuste nok til at modstå det pres, som gaffeltrucks udsættes for hver dag. Brug af sådanne batterier vil kun få dig til at bruge penge end forventet i det lange løb. Dette skyldes, at du i sidste ende vil lede efter en mulig erstatning.

Der er ingen grund til bekymring, fordi et 120 volt lithium-ion batteri kan løse alle sådanne problemer uden at gå på kompromis. Den er bygget til at modstå de hårdeste forhold. Faktisk har disse 50% mere holdbarhed end et normalt blybatteri. Det eneste, der kræves, er, at det er korrekt vedligeholdt, som fabrikanterne anbefaler.

Tips til vedligeholdelse af dit lithium-ion-batteri
• Opbevar 120 volt li-ion-batteriet på et sted med en temperatur på omkring 590F
• Oplad altid, før det når nul procent. Med andre ord, sørg altid for, at batteriet aldrig tømmes helt
• Undgå at oplade den op til 100 %
• Opbevar altid på kølige steder

Sundhedsmæssige fordele
I en verden, hvor der lægges stor vægt på arbejdstagernes sikkerhed, er arbejdsgivere begyndt at lede efter måder at reducere farerne på arbejdspladserne på. Selvom dette er fantastisk, er de for meget opmærksomme på andre områder og forsømmer andre vigtige aspekter. Dette inkluderer batteriet, der driver deres gaffeltrucks. Hvis du ikke ved det, er blybatterier meget farlige. De er i stand til at forårsage alvorlig skade på dit helbred på grund af de komponenter, de er designet med.

Faktisk indeholder de farlige kemikalier, der kan forårsage kortsigtede og langsigtede helbredstilstande for medarbejdere i din virksomhed. Hvis du planlægger at spare på lægeregninger, er det vigtigt, at der bruges li-ion-batterier i dine gaffeltrucks. Billeddannelse ved hjælp af en gaffeltruck og ikke at skulle bekymre sig om at lide nogen form for helbredskomplikationer.

Nogle nøglepunkter, som du skal bemærke, er:
• Blybatterier indeholder nogle farlige kemikalier og komponenter
• Li-ion-batterier er meget sikre at bruge i gaffeltrucks
• Li-ion-batterier er ikke meget brandfarlige. Der er ingen risiko for brandulykker, forudsat at du følger producentens instruktioner

Kina producenter af elektriske kørestolsbatterier

Kina producenter af elektriske kørestolsbatterier

Konklusion
Efter at have set alt ovenstående, er det klart, at en af ​​de bedste beslutninger, du nogensinde kan træffe, er at bruge et 120 volt lithiumbatteri i din gaffeltruck. Dette skyldes de mange fordele, som det har vist sig at tilbyde.

For mere om brug 120 volt lithium ion gaffeltruck batteri fra elektrisk AGV gaffeltruck lithium batteriproducenter med lave omkostninger kan du besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

 

Del denne post


en English
X