72 volt LifePo4 lithium-ion gaffeltrucksbatteri — bedste gaffeltrucksbatteri til 4-hjuls elektriske siddende modvægtsgaffeltrucks

72 volt LifePo4 lithium-ion gaffeltrucksbatteri — bedste gaffeltrucksbatteri til 4-hjuls elektriske siddende modvægtsgaffeltrucks

72 volt LifePo4 lithium-ion gaffeltrucksbatteri — bedste gaffeltrucksbatteri til 4-hjuls elektriske siddende modvægtsgaffeltrucks

Det er ret forbløffende at vide, at folk stadig bruger blybatterier i deres gaffeltrucks. Selvom der faktisk ikke er noget galt med en sådan beslutning, skal du forstå, at det er meget bedre muligheder. Faktisk har verden udviklet sig, og blybatterier begynder at udfase. Med andre ord bliver de irrelevante på grund af fremkomsten af ​​bedre batterimuligheder. Det er rigtigt, at de hjælper din gaffeltruck til at fungere. Det betyder dog ikke, at blybatterier er de bedste.

Hvis du ikke ved det, a 72 volt lithiumionbatteri kan tilbyde mere en gang brugt i gaffeltrucks. Undersøgelser har afsløret, at når disse batterier bruges i sådanne maskiner, har de en tendens til at yde omkring 20-30% meget bedre sammenlignet med, når der bruges blybatterier. Er du stadig i tvivl om, hvad et 72 volt lithium-ion-batteri kan gøre, når det først er installeret i en gaffeltruck? Ved du, at dette er den nyeste teknologi og dermed kan gøre dit gaffeltruck arbejde mere effektivt?

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

bedste kina lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri producent selskab

Her er hvad du er ved at opdage
Hovedformålet med dette indlæg er at afsløre nogle af de måder, hvorpå et 72 volt li-ion-batteri har vist sig at være en meget bedre mulighed sammenlignet med blybatterier. Efter at have læst detaljerne nedenfor, vil du forstå, hvorfor 72 volt lithium-ion-batterier anbefales stærkt til gaffeltrucks.

De er meget sikre
Der er noget, man altid skal være opmærksom på, når det kommer til de batterier, som bruges i gaffeltrucks. Dette er spørgsmålet om sikkerhed. Det er muligt at diskutere alle strategierne for, hvordan man opnår optimal produktivitet. En ting er dog altid sikker. Det er det faktum, at en arbejdsplads, der ikke er sikker, altid vil have problemer. I sidste ende vil du bruge mere end nødvendigt på at tage dig af de skader, som arbejdere pådrager sig. Alle disse er de problemer, som et blybatteri kan forårsage, når det først er brugt i gaffeltrucks.

Den nederste linje er, at blybatterier, der bruges i gaffeltrucks, kan forårsage flere problemer og komplikationer, end du kan forestille dig. For eksempel, når de oplader, har de en tendens til at frigive farlige gasser til atmosfæren. En af sådanne er tilfældigvis brint. Undersøgelser har vist, at dette let kan antændes. Det vil sige, at det er meget brandfarligt. Forestil dig, at alle dine aktiver og ejendomme er sårbare over for brandudbrud på grund af blysyrebatterier.

Der er en bedre mulighed, du kan udforske for at forhindre et sådant problem eller udfordring i at blive oplevet. Dette bruger et 72 volt lithium-ion batteri i sådan en gaffeltruck. Tro det eller ej, disse batterier er de sikreste, du vil støde på på markedet i dag. Dette skyldes, hvordan de er bygget eller konstrueret til at fungere perfekt uden nogen risiko eller fare for brandudbrud.

Nøglepunkter at huske
• Den 72 volt lithiumionbatteri brugt i gaffeltrucks er sikrere sammenlignet med blybatterier
• Blybatterier udsender farlige gasser ved opladning
• Blybatterier kan forårsage eksplosion på arbejdspladsen

De er meget holdbare
Ligesom sagt ovenfor, var der engang, hvor folk troede så meget på blybatterier. Disse blev ikke kun brugt i gaffeltrucks, men også andre maskiner inden for og uden for arbejdspladsen. Selvfølgelig blev de betragtet som de mest holdbare batterier dengang. De ser dog ud til at være bagud i forhold til, hvad et lithiumbatteri kan tilbyde. For eksempel er et 72 volt lithium-ion-batteri meget holdbart med hensyn til levetid. Hvis du ikke ved det, er disse batterier altid i stand til at levere op til 3000 opladningscyklusser, når de er installeret i gaffeltrucks.

Der er endda nogle batterier, der kan holde op til omkring 5 år, før udskiftning er påkrævet, når de først er brugt i gaffeltrucks. Målet for enhver virksomhed er at sikre, at omkostningerne maksimeres. Derfor har du brug for noget, der er robust og kan tåle tidens tand.

Nøglepunkter at bemærke
• Et typisk blybatteri kan holde i 2-3 år
• Et 72 volt lithium-ion-batteri kan holde i mindst 5 år
• Der bruges lithium-ion-batterier i gaffeltrucks, der har op til 3000 ladecyklusser

Højt produktivitetsniveau
Ved du, at brug af et 72 volt lithium-ion-batteri kan hjælpe med at øge produktionen, når det først er blevet brugt i gaffeltrucks? Er du klar over, at dette kan hjælpe dig med at nå dine opsatte mål? Dette er et aspekt, som de fleste forretningsfolk normalt kæmper med. Det er ret nemt at forstå, da et blybatteri er i stand til at bremse arbejdet betydeligt. For eksempel, når de først er installeret i gaffeltrucks, vil de sandsynligvis blive opkrævet for at fungere som forventet. Før dette kan ske, skal de køres til steder, hvor de skal oplades. Det betyder, at der bliver et stop i arbejdsprocessen.

Med andre ord vil gaffeltrucken ikke arbejde i nogle minutter eller timer, før et sådant batteri er fuldt opladet. Et andet tilfælde, hvor produktion eller arbejde kan bremses på grund af dets opladning, er under opladningen. Uanset om du vil tro det eller ej, er sandheden, at processen med at oplade et blybatteri, som bruges i gaffeltruck, normalt er langsom. Dette kan kun ende med at hindre arbejdsaktiviteter.

Sådan er det ikke det samme for et 72 volt lithium-ion-batteri, som er kendt for at oplade meget hurtigere. Udover det vil der ikke være nogen nedetid med disse batterier. Dette skyldes, at mens gaffeltrucken arbejder, så kan de også lades op.

Nøglepunkter at bemærke
• Blybatterier, der bruges i gaffeltrucks, oplades meget langsommere
• Lithium-ion-batterier er mere bekvemme at oplade i gaffeltrucks
• Lithium-ion-batterier kan sikre, at arbejdet ikke afbrydes, når det først er brugt i gaffeltrucks

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

Konklusion
Baseret på detaljerne forklaret ovenfor, er der al mulig grund til at tro, at et 72 volt lithium-ion-batteri, der bruges i gaffeltruck, er meget bedre sammenlignet med bly-syre-batterier. For mere om 72 volt lifepo4 lithium ion gaffeltruck batteri — bedste gaffeltruckbatteri til 4-hjulede elektriske siddende gaffeltrucks, du kan besøge JB Battery China på https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2022/05/24/why-you-should-use-a-72-volt-lithium-ion-forklift-truck-battery-from-lithium-forklift-battery-companies/ for mere info.

Del denne post


en English
X